![]() |
גופיה ברור
חגורה כן כפפות אין כסף=/ מוזיקה יש במכון אבל של ערסים קטנים:| |
ציטוט:
|
חובה מסטיק בלי זה אני לא נכנס למכון
|
ציטוט:
|
מוזיקה?כן-שמים(<פאק אני שונא לכתוב תמילא הזאת) שם מוזיקה ברקע כדי לתת מוטיבציה
חגורה?לא כפפות?כן מסטיק?לא גופייה?לא |
ציטוט:
|
רצועות
חגורה חולצת לחץ ואיאל ( אני צריך לקבל כאפות חזקות ממשו לא ??) |
רצועות לאימוני גב
חגורה לתרגילים מסויימים תחבושות לבירכיים בגלל פציעות ישנות ומוזיקה ,פנטרה זה פק"ל באימוני רגליים וגב. |
ציטוט:
|
מוזיקה? לפעמים
חגורה? לרוב לא כפפות? כן מסטיק? לא גופייה? חובה |
גופיה? היתה תקופה שכמעט תמיד, עכשיו פחות.
כפפות? לא, שונא את זה. אני משתמש ברצועות אך ורק באימוני גב. מסטיק? חס וחלילה. שונא מסטיק באופן כללי. מוסיקה? פעם הייתי הולך עם אוזניות, אבל תמיד הן נשברו לי תוך-כדי האימונים. : | מה גם שכמעט תמיד אני הולך עם להתאמן עם חברים אז זה קצת מפריע בקטע של הדיבורים בין סט לסט ( למרות שאני טוטאלית נגד זיוני שכל במכון). החלום הרטוב שלי זה להגיע למכון ששים בו מטאל. חגורה? חובה להתשמש בה כשיש צורך להגן על הגב התחתון. |
כן.
כן. כן. כן. כן. |
ציטוט:
גופייה - 90% מאימונים שלי מוזיקה - חובה חגורה - מתי שצריך |
כפפות ככה
גם לא בכל תרגיל חגורה בתרגילי לחיצה בעמידה כשאני עושה אותם. ולפעמים בדדליפט |
ציטוט:
בכל זאת זה סתם תחביב ! בסופו של דבר אני לא עומד להשקיע בזה ! אני משקיע כמ שצריך בגוף ושיראה הכי טוב ! ומתי שמזדמן לי ללכת לתחרות אני הולך |
ארבל הזכיר לי שגם אני משתמש ברצועות אלסטיות, בעיקר בסקוואטים ולחיצות בrm נמוך
|
מוזיקה? תמיד
חגורה? לא אבל משתמש ברצועות אחיזה כפפות? תמיד מסטיק? מדי פעם אבל כמעט ולא גופייה? תמיד |
מוזיקה?כן
חגורה?לא כפפות?לא מסטיק?לא גופיה?לפעמים או רק עם מכנס |
YNZ, לגבי מה שרשמת לי במוניטין - תריץ חיפוש בפורום, תחת הערכים "רצועות", "רצועות אחיזה", "רצועת Strap" וכד'. אני זוכר שהיו אשכולות שהבם הסבירו איך להשתמש בהן, וגם העלו תמונות של הרצועות.
לי, אישית, אין תמונה של |
מוזיקה:אוהב.
חגורה:אין כפפות:הלוואי שהיה לי. מסטיק:לא מומלץ {אפשר לבלוע בלי כוונה ולהחנק}. גופייה:בדרך כלל לא בגלל הזעה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ