![]() |
תודה גבר
|
עכשיו סופית אפשר לקבוע שאסטטיקה היא פרט שולי ברוב התחרויות של היום. זה לא סתם מיתוס. גדול גדול, אבל זה מגעיל להסתכל על כזה חוסר אסטטיקה כמו בתמונות הנ"ל.
|
ציטוט:
אימפרזה,אכפת לך להוסיף אותי במסנג'ר אחי? majorgilad@walla.com יש כמה דברים שאני צריך לדבר איתך עליהם שלא יכולים לעלות לפה לפורום:whistle: בזמנך החופשי אחי גלעד |
ציטוט:
You Cross To The Dark Side ? |
ציטוט:
|
רוני פשוט מעולה!! זה אני או הרגליים שלו נהיו יותר קטנות?.
.קאטלר גם בסדר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא בשביל זה אני מצטט את ההודעה שלך דווקא מה שאני רוצה להגיד לך .. שיש לך ידד מטורפתתתתת !! ( בסמל האישי) שתהיה בריא אחי חח |
:whistle: נייט וולף הוא התכוון אם אתה מתחיל להשתמש בחומרים לא חוקיים מה שנקרא
משהו ממש מוזר ברגליים של רוני תאומים +ארבע ראשי נראים קטנים יותר:O השיער די מעפן X: קאטלר הרבה יותר אסטטי וכמעט באותו הגודל אם לא יותר אני כבר לא יודע נחיה ונראה:blink: |
ציטוט:
|
חיה רעה, ענק !
|
שניהם יצורים. רוני יותר.
מתי התחרות? |
ציטוט:
|
שניהם חטובים יחסית למאסה, שניהם מפלצות על, כמובן.
אי אפשר בחיים לשפוט על פי תמונות אוף סיזן, עם כי בתמונות האלה קולמן נראה יותר מרשים. שאלה לחבר שהעלה את התמונות: 148 קילו זה באמת המשקל של קולמן עכשיו? |
|
ציטוט:
|
כסעמק... 148 קילו וכזה חטוב... פשוט בהמה.
|
ציטוט:
מטורף לגמרי. לפי התמונות הוא על כ 10 אחוז שומן, במשקל כזה (ורוני לא גבוה במיוחד) זה פשוט פסיכי. לא יאמן איך הוא עדיין יכול לגדול, גם בגילו, ולמרות הדרך העצומה שהוא כבר עשה. לבאדי בילדינג אין גבול. |
נראה שרגל שמאל של רוני קטנה מרגל ימין אבל נראה שהוא מתחיל להשלים את הפרופורציות בין צד ימין לשמאל בפלג גוף עליון.
|
ציטוט:
דיזל ימרגל תן לי במוניטין:whistle: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ