![]() |
מאיר שמע גבר יש בסיס וזה
אבל תחטב שיראו חיטובים של שריר |
אתה מתכון להתחרות בקיץ..? :1eye:
סתם אחי, יש לך עוד קילומטרים של ריצה לפינך והרבה זיעה......... תתחיל לחטב, אין טעם לעלות במאסה כי יש עליך סתם שומן מיותר, תפתר ממנו ואז תעלה קצת במסת שריר. אם אתה צריך עזרה בתפריט או משהו תעלה אותו לפה ונעזור לך. בהצלחה! |
ונעביר לך קורס מזורז ב N73 מאיר,עלינו :)
|
ציטוט:
בכל מקרה יש לי פגישה עם גיל בחודש הבא, ואני עדיין לא סגור על חיטוב או מאסה. מצד אחד אני רוצה beef up קטן, אבל מצד שני אני באחוז שומן גבוה. נראה כבר... ציטוט:
|
אני דווקא בעד עלייה קטנה במאסה לפני החיטוב. אם יש לך בסיס חזק, יהיה לך יותר קל להתחטב.
בכל אופן... כמו שאמרו, יש עוד עבודה לפנייך ! בהצלחה. |
חיטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
|
לפי דעתי תעשה חיטוב קל ל15% שומן, שבמצבך אתה יורד לכזה אחוז די במהירות כי רובנו מתחילים פה את החיטוב על 15-20.
ואז תעלה מאסה.. למה זה כבר ממש לא אסטתי. בהצלחה אח שלי |
הוספתי ואמרתי כבר, שהאסתטיקה לא כל כך מעניינת אותי כרגע, אני פשוט לא רוצה חיטוב של חצי שנה...
|
ציטוט:
|
מאסיבי מאד, תחטב... טוב אין לי ממש מה להגיד פה כי כבר כולם הוציאו לי את המילים מהפה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף תתחטב ואז תתחיל עליה כמו שצריך |
אחי אני חושב שתצטרך לעשות חיטוב,עזוב אותך ממאסה הקיץ קרב ואתה סתם תראה נפוח ושמנמן,נראה לי הגיל הזה יעזור לך כמו שכולם אומרים.
|
אחוז השומן גבוה למדי וממש לא אסטטי אתה חייב:
טיפול בפצעים בגב+שיזוף+שעווה או משהו+חיטוב דחוף ואל תעשה תטעות של להמשיך במאסה אתה לא תדע איך לצאת מהאחוז האדיר שתגיע אליו לא מומלץ בכלל ..תחטב ואז תכנב למסה |
יש עוד הרבה עבודה
שהיה בהצלחה!:jockey: |
אין הרבה מסת שריר אבל היא תראה יותר מרשימה אחרי חיטוב
לדעתי תעשה חיטוב חזק אבל במקביל תמשיך לעבוד כרגיל במכון שתתקדם קצת במסה כמו שאני עשיתי בתקופת החיטוב למרות שאני כל החיים בחיטוב חחחחחחחחח בהצלחה |
ציטוט:
ציטוט:
|
נתחיל בזה שאם תוריד אחוזי שומן תראה בהרבה יותר טוב
עכשי יש לך אחלה של מסה אבל צריך עוד טיפה בידיים ( אהבתי את הכתפיים ) רגליים טובות חשבתי שאני יראה עוד אחד שיש לו חוסר פרופרציה ( כמוני) ס"כ נראה סבבה אבל עדין צריך חיטוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ