![]() |
צודק
|
הבן אדם בא להיות פה קצת פעיל ולעזור חטף התקפה לא נורמלית, מסכן לא יודע מאיפה זה בא לו.
אני לא אתערב אני רק מקווה שהאדמור ישאר בפורום. |
חברים אנא הרגיעו.
הויכוח בין האדמור ליואב מיותר, וכדאי לעצור לפני שזה יגלוש למשהו שלא מתאים לשני אנשים כל כך אינטלגנטיים. לכל אחד יש דעה ובמדינתנו הנפלאה והדמוקרטית, גם מותר להביע אותה (אלא אם אתה שר בממשלה של כלוממרט). בכללי כבר אמרתי מספיק פעמים שהשיפוט היה בסדר גמוק והתוצאה מקובלת עלי. באוברול הכללי אני נראיתי בשייפ שלי חיי בגוף העליון, אבל הרגליים לא נראו מספיק מפולחות. את אף אחד מהשופטים לא צריך לעניין שהקאתי יומיים והייתי על סף עילפון, או שלא הצלחתי לכווץ רגליים על הבמה, בשורה התחתונה הפלג התחתון שלי לא נראה מספיק איכותי ברגע הקובע. אופיר נראה טוב מכף רגל ועד הראש, ולכן השופטים קבעו בצדק שהוא ראשון ואני שני. חוסאם היה גדול פי ארבע מהויקינג אבל הויקינג היה חטוב ויבש בהרבה, וגם שם השופטים צדקו. הויקינג היה אולי הטוב ביותר באלוף האלופים אבל הוא התמוטט על הבמה כשכולם עשו את הפוזות, ושוב השופטים צדקו שבחרו את אבי פלדמן למנצח. בנוער מקס מרשים ובעל פוטנציאל אדיר לעומת זה שניצח אותו, אבל שוב - ההוא היה הרבה יותר יבש וחטוב. טעויות קורות פה ושם, אבל בכללי השיפוט הוא בהחלט משביע רצון. חוץ מזה ברכות רבות לאדמור על כניסתו לפורום, ניסיתי לשכנע אותו שנתיים להצטרף, בסוף בא איזה ילד נחמד מהמכון כושר שלו, ופשוט רשם אותו. זה בחור ידען מבין וקיצוני ברמות מוטרפות, והפורום ירוויח ממנו. אני מבקש ממישהו מהמנהלים לדאוג לו לתמונה בפרופיל, ולתת לו את הכבוד הראוי. עוד ארבעה חמישה אנשים ברמה שלו בפורום, ואנחנו נהייה במקום אחר לגמרי. אגב, הבחור שמצולם עם שגית, שמו דיוויד, הוא היה בעל הבית שלי באחת הדירות ששכרתי לפני כמה שנים. כשעזבתי הוא שאל אם יש לי איזה דייר להמליץ עליו, ונחשו מי גר שם עד לא מזמן? בקיצור בגלל שהוא מתערבב הרבה איתי ועם האדמור אז נדבק בו גם כן חיידק התחרויות. אין לו מאסה אבל אם הכנה נאותה יוכל לפחות לתת הופעה מכובדת במאסטרים. חג שמח. |
התגובה של האדמור לדברים של יואב היתה ממש טובה כי הוא לקח את זה בצורה בוגרת בניגוד ליואב שהיה די ילדותי בתגובה שלו. יפה מאוד
ברוך הבא לפורום. |
יואב לא הבנתי מה ההתלהבות
זה לא שאתה רוני קולמן |
רק לפי התגובה המאופקת והעניינית של האדמור, רואים איזה בן אדם רציני ומרשים הוא!
קיבלת אצלי הרבה מאוד נקודות זכות והערכה |
ציטוט:
|
קודם כל אם פגעתי בך אז סליחה זאת לא הייתה מטרתי .
אני לא מנסה למצוא חן בעיני אף אחד , זה אני וזוהי דעתי . לגבי התחרות של Ifbb טעיתי רק בקטגוריה אחת בשיפוט שבה אמרת לי על החיבור שהיה למועדף עלייך ברגליים שמעיד על רגליים טובות יותר ואכן הצדקתי אותך ואני מצדיק אותך גם עכשיו בנושא זה . שוב אני חושב שנרויח אם תיהיה פעיל בפורום שלנו . אבל אני עדיין בדעה שלא היה מגיע לך לזכות בתחרות . היה לך רגל עליונה מחוטבת יותר מלאביב זה נכון . חזה מעט עגול יותר משל אביב גם זה נכון . בשאר הדברים אביב היה גדול יותר ממך בלי שום קשר שאביב ואני התיידדנו לאחרונה הייתי כותב זאת בכל זאת . אני לא רוצה להשתחצן אבל אני חושב שיש לי יידע בתחום פיתוח הגוף . בתחרות ארנולד קלאסיק בשנים 1999 ובשנת 2000 שהייתי נוכח בקהל וישבתי בשורות הראשונות ניחשתי נכון את כל המקומות מי 1-6 . שגיא גרשגורן ? ביזיון לכתוב את השם הזה והוא לא דוגמא הוא בדיחה !רק גורע מכל אחד לציין את הבדיחה העצובה הזאת . חג סוכות שמח לך האדמו"ר , שוב אם פגעתי בך אני מתנצל, שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. אולי ניפגש יום אחד על כוס חלבון ועם |"טייפ" מנהלים לראיון למדור כרטיסי ביקור . |
ציטוט:
וסתם הערה על שגיא גרשגורן, הבחור הוא פייג אמיתי, נראה כמו פסטרמה, ירד במסת שריר כדי לרדת בקטגורייה, במסה אני יותר חטוב ממנו ויותר מרשים ממנו, אין לו גב או רגליים והוא עשוה פדיחות עם אותה רוטינה מסכנה כל שנה |
ציטוט:
אחלה תמונות חוץ מזה שהמיספיטנס שם משעמם לי תצורא |
כל הכבוד על האיפוק של האדמור ומזה זה השם הזה לעזעזל זה כינוי או מה
|
כל הכבוד על הזכייה
ולפי דעתי זכיתה בצדק |
ציטוט:
למי ששאל מה זה "האדמור"? אז ככה: שמי- אופיר בכרבן 30 ואני מטבריה.מדריך כושר כבר 5 שנים והשתתפתי ב-4 תחרויות עד היום.מתאמן מגיל 14 אך לא ברצף.(היו המון הפסקות ארוכות :cry_1: )מתאמן 4 שנים רצוף ללא שימוש בסטרואידים. משתמש רק 3 שנים בתוספי תזונה. ו"האדמור" זה כינוי שנתן לי חברי הטוב הניגרי.ולמה??? מצטער, זה נשאר בינינו! השם פשוט נתפס אז ככה זה יצא ונשאר. לגבי שגיא גרשגורן: א'- שגיא בחור באמת טוב.(אני לא מתכוון לגוף) ב'- אני חושב שהבעיה העיקרית שלו זה שהוא לא יוצא לאוף סיזן ולכן לא רואים אצלו התקדמות משנה לשנה.(לפעמים אפילו רואים שינויים לרעה) ג'- קחו דוגמא-שגיא ניצח את הניגרי במר צפון 2004 ,הוא הגיע רביעי והניגרי חמישי ואני הייתי שלישי. ושימו לב למהפך שקרה בתחרות האחרונה...הניגרי היה מודע לחולשות שלו ולקח את עצמו חזק בידיים והגיע להשגים מרשימים.(מה ששגיא לא עשה) ופשוט השאיר את שגיא מאחור. המשך יום טוב לכולכם אני פשוט חייב לאכול משהו :bye1: |
ציטוט:
זה כולל פרו הורמונים?? |
ציטוט:
אני לא מתכוון לנסות פרו הורמונים אחרים.רק מצטער שלא ידעתי המון על פיתוח גוף ותוספי תזונה בגיל צעיר יותר ובזבזתי זמן איכותי שההורמונים היו בשיאם.לכם יש את האתר הזה,נצלו אותו היטב! בקיצור-תתאמן טוב תנוח טוב ותאכל טוב והשאר זו הגנטיקה. |
האדמור
אני מורידה בפניך את הכובע!!!! אין כמוך, לא היה ולא יהיה!! סליחה שאני עוד פעם קצת קטנונית אבל אני לא יכולה להתאפק כשמשהו מעצבן אותי. אז תגובה ל-night wolf: ברור שהמיס פיטנס "תשעמם לך את התחת" (כמו שכתבת), זה בגלל שאתה לא מסוגל להגיע לרמה כזו של חיטוב, יש לך יד או גב כמו שלי, בחיים לא!! אחרת היית מפרגן. וזה שאמר שזה לא סקסי - שיגדל קודם! |
שמעי, לדעתי לא ממש אכפת לו איך את נראית בהשוואה אליו...
את עכשיו כמו ילדה קטנה ... ורואים שאין לך מה לעשות בחיים אז את מתנפלת על ילדים פה..(פדופילית? :p ) או שזה בגלל הסטרואידים? |
ציטוט:
|
אישה-מקומה במטבח נקודה
נשים שרירייות זה דבר מגעיל וזאת דעתם של הרוב נקודה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ