![]() |
ציטוט:
|
חלס כבר לריב די!!!
כול היום אתם רבים זה כולה פורום מספיק כבר,תתבגרו קצת זה לא יזיק. |
כוס אמא שלה .
תשמור על עצמך . החלמה מהירה . |
החלמה מהירה כפרות ....
אני עוד מעט טסט :] בע"ה אני יעבור ראשון ויריבץ ברחבי ירושלים על 200! |
קודם כל החלמה מהירה אחי והכול לטובה שנית כל תשתדל להיות יותר זהיר פעם הבאה תחשוב מראש כמה נהגות יש על הכביש ותתכונן לטעויות שהם עלולות לעשות כבר מראש ככה לפעים אפשר למנוע תתאונה אפילו שזאת לא אשמתך
|
אחי קודם כל תרגיש טוב, תנוח ותחזור להתאמן כמה שיותר מוקדם.
דבר שני, בת-שרמוטה שתשרף אמן! אני במקומך הייתי מתנכל לה לנשמה עד שהבת זונה תבין שהיא לא צריכה לנהוג. אל תוותר, תתבע אותה שיקחו לבת כלבה את הרשיון שתסע באוטובוס הסוצ'קה פרסטיטוטקה. דבר שלישי אתה יכול להוציא מהביטוח מלא כסף לך לעורך דין אם אתה רוצה אני יביא לך טלפון של אחד תותח, ותתבע תביטוח מגיע לך הרבה כסף אחי אל תוותר. |
וואי מסכן החלמה מהירה אחי תהיה זהיר יותר בפעם הבאה:)
|
ווווווווווווווואי מסכן ועוד באשכול של מה אתם עושים בלג בעומר אמרת שאתה רוצה להסתובב קצת עם הקטנוע עם החברים בחוף :( לא נורא אחי העיקר לא קרה לך כלום
|
החלמה מהירה בנאדם...כשאני שומע על דברים כאלה אני נזכר עוד יותר למה אני נגד פמניזם...
|
תאונות .. אתמול ראיתי ילד נדרס ברחובות וזה ע"י גבר.. יש בנות נוהגות מעולה... ויש (הרוב!) לא מביאות זכות קדימה לא כלום היום אני עם האוטו רוצה לפנות ימינה בכיכר איזה מטומטמת לא מסתכלת עליה ואני מאותת הכול נוסעת אם זה לא היה אוטו של אבא שלי הייתי עוצר ונותן לה אגרוף :d :d
|
נראה לך שאני לא יתבע אני הולך להוציא לה ת'נשמהה הכל לטובתי הכל באשמתה, והיו עדים למזל...
העיקר הבריאות... תודה לכולםםם על התמיכה והדאגה הפורום הוא כמו משפחה בשבילי אוהב אותכם. |
המורה נהיגה שלי אמר לי משפט שמלווה אותי כבר למעלה משלוש שנים:
"בכביש יש הרבה אדיוטים ואתה צריך להיות יותר חכם מכולם". זה נכון לכל תחום בחיים, ובמיוחד לכביש. |
קודם כל תרגיש טוב.
בתור אופנוען לשעבר אני חש הזדהות עם כל מי שנותן בראש ברכב דו גלגלי. היה לי אופנוע 50, ואחר כך חצי כבד 350 ואז 500. לגבי התביעה, לא את הנהגת אתה תובע אלא את הביטוח שלך - היא בכלל לא צד בעניין וחבל על האנרגיות. אם גם לה יש ביטוח אני מניח שהחברות מתחשבנות ביניהן. אתה אל תהייה פראייר, קח עורך דין שעובד על אחוזים בתביעות נזיקין, ותתבע עבור כאב וסבל. כמה אלפי שקלים מובטחים לך כמעט בכל מקרה. תהייה בריא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותרגיש טוב אחי... |
אפשר לתקן את השבר בשילדה...
אבל זה נראה מסריח אחרי זה... אבל אפשר לתקן! |
תרגיש טוב!!
עצה שלי, תתחיל לשנות מהר את הסיפור שלך. אם תגיד שנסעת 70 בדרך עירונית אתה לא תקבל גרוש. |
תרגיש טוב גבר.
|
החלמה מהירה דניאל...
|
החלמה מהירה.
מה שחשוב זה שלא נפצעת בצורה רצינית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ