ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סירטונים של אלי אנה באתר של נבה (https://israelbody.com/showthread.php?t=9269)

Dino Psaras 04-05-07 19:26

נראה לכם שזה המשקלים שהוא באמת עובד איתם? הבנאדם הזה היה דוחק 240 קילו 5-6 חזרות (ככה הוא אמר)..

עד שאנשים פה לא יעברו פציעות הם לא יבינו מזה..:disgust: :disgust: :diractor:

אליאב 05-05-07 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
לא חיב מי שמתחרה,אני לדוגמא בעזרת ה' בגיל 18 מתחיל ! אבל אני לא בקטע של הגזמות וחומרים חזקים מדי,די אנבול ו לונבר ואני מפסות,יותר מזה אני לא צריך !

לא משנה מה תיקח אם תעשה את זה במינון המתאים לגוף שלך ותבצע PST נכון לאותו חומר אין לך ממה לחשוש.

אליאב 05-05-07 16:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
נראה לכם שזה המשקלים שהוא באמת עובד איתם? הבנאדם הזה היה דוחק 240 קילו 5-6 חזרות (ככה הוא אמר)..

עד שאנשים פה לא יעברו פציעות הם לא יבינו מזה..:disgust: :disgust: :diractor:

הוא לא כזה חזק כמו שאתה חושב. אבל הוא מפתח גוף ברמה הכי גבוה שיש בישראל.
יש אנשים חזקים ממנו לא כל בודי בילדר חייב להיות מאוד חזק.

אגב לוליק למשל שהוא פאוורליפטר בן 20 וחצי והוא לוקח את אלי אנה בקלות.

Dino Psaras 05-05-07 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
הוא לא כזה חזק כמו שאתה חושב. אבל הוא מפתח גוף ברמה הכי גבוה שיש בישראל.
יש אנשים חזקים ממנו לא כל בודי בילדר חייב להיות מאוד חזק.

אגב לוליק למשל שהוא פאוורליפטר בן 20 וחצי והוא לוקח את אלי אנה בקלות.

ברור שגודל לא אומר מה הכוח שלו, אבל במקרה של אלי האנה מדובר בבודיבילדר מאוד חזק, 240 קילו בנץ' פרס 5 חזרות (משהו כזה הוא אמר), ואני מאמין שגם בשאר התרגילים הוא מאוד חזק..

בכל מקרה, היד 60 שלו היא לא מדאמבל 8 קילו בפשיטת מרפק מאחורי הראש.

לוליק זה מקרה נדיר..

d-undertaker 05-05-07 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
לא משנה מה תיקח אם תעשה את זה במינון המתאים לגוף שלך ותבצע PST נכון לאותו חומר אין לך ממה לחשוש.

:huh:

danino 05-05-07 18:17

אני לא מבין מה זה הזילזול הזה באלי האנה הבנאדם פשוט הר אדם
לא נופל בגודל מאף בודיבילדר ברמות הכי גבוהות

HammEr-StriKe 05-05-07 18:50

תסכימו שלא חוכמה לבוא עם סינטול בכמה מקומות בגוף, אני סבור שגם סטרואידים, כאשר רוב המתחרים שלצדדיו אינם עשו זאת, נגיד והוא היה בא טבעי ללא הסינטול עזבו סטרואידים יש מצב שגם המתחרים האחרים לקחו, אם הוא היה בא טבעי היה לו טיפה קשה לקחת את התארים..
אבל למרות זאת, צריך לתמוך בבנאדם שייצג את המדינה שלו בכבוד, רצה להביא תארים, והוא עושה עד היום כל מאמץ לשפר את הרמה של הבודיבילדינג בארץ והוא עושה את זה בצורה הכי טובה שיש! בזכותו הספורט הזה הולך לגדול ולפרוח.. אז כל הכבוד לו!

אליאב 05-05-07 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
:huh:

הפרצוף לא במקום. כי זה נכון. ואני לא יפתח פה שרשור על הנושא. אבל אם אתה לא חושב כמוני אין לך מושג בחומרים.

אליאב 05-05-07 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elna08
תסכימו שלא חוכמה לבוא עם סינטול בכמה מקומות בגוף, אני סבור שגם סטרואידים, כאשר רוב המתחרים שלצדדיו אינם עשו זאת, נגיד והוא היה בא טבעי ללא הסינטול עזבו סטרואידים יש מצב שגם המתחרים האחרים לקחו, אם הוא היה בא טבעי היה לו טיפה קשה לקחת את התארים..
אבל למרות זאת, צריך לתמוך בבנאדם שייצג את המדינה שלו בכבוד, רצה להביא תארים, והוא עושה עד היום כל מאמץ לשפר את הרמה של הבודיבילדינג בארץ והוא עושה את זה בצורה הכי טובה שיש! בזכותו הספורט הזה הולך לגדול ולפרוח.. אז כל הכבוד לו!

יחי התמימות.
"יש מצב שהם גם לקחו"
חחח

IRON-MASS 05-05-07 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
ברור שגודל לא אומר מה הכוח שלו, אבל במקרה של אלי האנה מדובר בבודיבילדר מאוד חזק, 240 קילו בנץ' פרס 5 חזרות (משהו כזה הוא אמר), ואני מאמין שגם בשאר התרגילים הוא מאוד חזק..

בכל מקרה, היד 60 שלו היא לא מדאמבל 8 קילו בפשיטת מרפק מאחורי הראש.

לוליק זה מקרה נדיר..

חחח זה נכון!
באמת לא מקבלים יד חטובה בהיקף כזה מדאמבל של 8 קילו.:jockey:

Deja Vu 05-05-07 20:22

לדעתי אלי לא מקבל תכבוד הראוי לו הוא סלל תדרך בלעדיו אנשים לא היו יודעים שקיים ענף ספורט כזה בארץ הוא מייצג תענף הזה בארץ וגם בחול הוא הביא לנו הרבה כבוד אז שבו בשקט

Nareznoy 05-05-07 20:46

לא לא לא הוא לא יודע שאת פה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ