![]() |
הגיע משלוח חדש של סוכר ענבים לישראלבודי או שכנראה יגיע בימים הקרובים.. תתקשר ותראה אולי אפילו תופתע לטובה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אח שלי, בעיקר בחיטוב, תחשוב על זה, אין לך פירות בתפריט, אין לך שום דבר מתוק וטעים.... הפרי זה קטרזיס שכזה.... הפרס שלך אחרי האימון. וההקפצה שלו (בעיקר בחיטוב), מספיקה לטעמי. מה גם שבפירות אתה מקבל ניאצין, וויטמינים והמון דברים טובים, ישר אחרי האימון, אז מה רע? |
ציטוט:
|
פרוקטוז גרוע אחרי אימון מכל הסוכרים שיש
|
ציטוט:
מחר נציף אותך ברפרנטים. |
ציטוט:
|
איפה יש באשדוד ?
|
ציטוט:
|
קניתי סוכר ענבים
וזה עשה לי כאבי בטן ושלשולים
|
לדז'ה וו, תשמע, אני העפתי חצי קילו בכמה ימים ככה שאת הארבעה וחצי קילו שלך אתה יכול לסיים תוך חודשיים ואפילו פחות, תלוי כיצד אתה משתמש בו.
למשה, אם אתה לא מוצא בשום מקום פשוט תקנה בניו פארם. |
חחח באתי לסופר פארם ואמרתי "יש לכם סוכר ענבים" , הרוקחת הסתכלה עלי ואמרה בטח , אני בהתלהבות אמרתי שתביא , ופתאום הפוסטמה מביאה לי קופסה קטנטנה של איזה 50 גרם באתי לדחוף לה את זה למקומות שהשמש מפחדת לזרוח שם.............
|
תגידו בסוכר ענבים יש חברות מסויימות מומלצות ?
או שזה לא משנה איזו חברה זו ? עוד כמה שאלות נוספות איך אני צורך זוכר ענבים עם השייק? הבנתי שאי אפשר לצרוך את כל הפחיממות של האחרי אימון מהסוכר הענבים כי זה יהיה מתוק מאוד אז צורכים רק חצי מהכמות ? זה נכון ? מה הערכים התזונתיים של סוכר ענבים והאם זה בא עם כף/כפית מדידה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ