![]() |
הגב שלך קטלני בתמונה של אחרי הפציעה !
|
נראה מעולה אחי, כל הכבוד ששמרת בזמן הפציעה בפעם הבאה שאתה לאשדוד לקנות גופיות תבוא גם לאימון האא ינקניק ;)
|
ציטוט:
אתה הצרת אותם וקיצרת אותם? הם באות במידות די גדולות... בקיצור תקפוץ מתישהו לגילי ונעשה סרטון פוזינג ביחד :jockey: |
ציטוט:
למרות שיש דגמים שהם טובים עליי |
ציטוט:
ואיכשהו חזרתי לעצמי +- :jockey: |
אחי אחרי הפציעה אתה נראה יותר טוב
|
אז לא הבנתי מה עם הפציעה שלך ?
|
ציטוט:
|
הוא אמר 2-3
|
עזבו חברה' בתמונות האלה לא רואים כלום כנראה ,
אתם יודעים כמה מסה (במלוא מובן המילה) איבדתי? פיי...אני הייתי מאסיבי בטירוף ומפוצץ נוזלים , הייתי עבה רצח גם... אני שם לב לזה לפי הגב שלי , אז הייתי עומד בפרופיל והלטיסימוס היה עגול כזה ויוצא החוצה... עכשיו זה כבר לא ככה , בקיצור חברה' תודה על העידוד אבל אחרי בדיקת היקפים מלאה קלטתי שלא הכל כזה וורוד... בקיצור , תודה רבה על התגובות שלכם... אני חוזר להתאמן אבל לא חזק (אסור לגרום נזק בלתי הפיך לחוליות הצוואר במיוחד עכשיו שהם במצב רגיש) |
גמר חתימה טובה והרבה הרבה הצלחה
הלוואי ואני יהיה כמוך לאט לאט מיתקדם :) |
ממש מוזר :S
יכול להיות שהצילום פה משחק תפקיד? כי אתה נראה כאילו הוצאת גלונים של נוזלים מעצמך + שומן על הדרך. הגב שלך נראה פתאום עצום והמותניים צרות. לפני הפציעה המותניים שלך היו ממש רחבות :huh: |
ציטוט:
אני ממש מצטער על זה:jockey: |
ציטוט:
זה ממש לא יפה איך שנראית קודם :\ (עכשיו אני אומר את זה כי אתה כבר לא נראה ככה, אז אין לך מה להיעלב) |
ציטוט:
בתמונה של הגב לא רואים מי יודע מה אבל הייתי ממש ממש עבה אז... הייתי עומד בפרופיל והלטיסימוס היה יוצא לי מאחורה...עכשיו זה ירד ונהייתי יותר נורמלי כזה... לא אוהב , ממש לא אוהב...אני מת לחזור כבר לפעם :wiggle: |
ציטוט:
אנשים כמוך אני אוהב |
ציטוט:
|
מה ההיקף מותניים שלך עכשיו? ומה היה קודם?
|
תביא איזה תמונה שח שריר הליטמוס
איזה שריר זה בכלל ? |
גולדברג יא נאב..כמה זמן אתה בפורום ולא יודע מה זה?
זה הכנפיים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ