![]() |
אהבתי מאוד:jockey: ענק!!! :diractor:
|
מתן תעלה סריטונים שלך, ותראה מה אתה יודע לעשות, לכתוב במקלדת זה קל.
|
ראיתי פעם סרטון של אחד מהבאדיבילדרים החובבנים עולה לבמה ועושה כמה סלטות כאלה
אני אמצא אותו |
באמת מדהיםם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב זה טבעי שבנאדם כמוך שבא מחוג אומנויות הלחימה יזלזל בהאבקות חובבנית..לא ציפיתי ליותר.. |
אין לי מושג מזה אומר, מה שכן יש לי מושג, זה שאתה מדבר הרבה ובינתיים לא מוכיח כלום,
עד שלא תעלה סירטון שלך עושה משהו מהדברים שאמרת, הכל טוב ויפה. http://youtube.com/watch?v=9MVEDl9mZvg וואו, זה מרשים בערך כמו http://youtube.com/watch?v=E4no-6QO0IQ |
מדהים אין לו שום פחד פשוט מטורף קופץ מכל מקום מכל גובה הוא יודע להסתדר ולעשות את זה עושה בצורה יפה אין כל פחד פשוט תותח:o
דרך אגב בקפואירה הייתי עושה סלטה אחורה קדימה פליקפלאק ואת הגלגלון באוויר (בלי ידיים) שתדעו לכם כל תרגיל אחד אפילו זה פשוט כוח מתפרץ מלא אנרגיה צריך סיבולת שריר וסיבולת בכלל רצינית מאד זה מאמץ גופני רציני תחשבו מה זה לעשות כלכך הרבה תרגילים ברצף וכאלה מסובכים ואו:O |
ציטוט:
יש לי משהו אחד מוקלט אבל זה ממש ממש עלוב..זה הבסיס שבבסיס אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את זה,אבל רק לך..רק שאני יודע שזה יספק לך אחלה חומר לעשות ממני צחוק אתה מבין.. |
קיצר אתה מדבר הרבה ולא עושה הרבה, אני לא מגיב בנושא הזה יותר בפוסט הזה,
טוחנים מים איתך. |
ציטוט:
|
|
מתן חלאס, אתה פוחד לעשות פליק פלאק? אנשים כל החיים שלהם עושים פליק פלאק בלי שיקרה להם כלום. כשתדע לעשות את זה זה כלום, בטח אם אתה יודע לעשות דברים יותר מרשימים..
|
למדתי קפוארה חצי שנה..הצלחתי רק פליק פלאק וסלטה...(לא בצורה מושלמת אבל פחות או יותר)אני זוכר איזה כאבים היו לי במפרק של כף היד..היו ימים שהתנזרתי מזה מרוב כאבים..לכתוב היה כואב לי
|
עזבו אותו, הוא אומר אז הוא יודע, שיהיה לו בכיף....
גם אני יודע לעשות סלטה על כל אספלד, זה לא אומר שאני הולך לצלם את זה ולעלות את זה לפה..... |
תשמעו נכון שזה נשמע טיפשי שאני לא יודע לעשות פליק פלק ודברים יותר מסובכים כן..אבל יש לי ת'בעיה של הגב ואין לי מה לעשות כרגע בקשר לזה..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ