![]() |
ציטוט:
לא יפה אחי... לבחור שהעלה תתמונה תתחיל לאכול ולהעמיס משקלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע אחי
אני מבקש לא תתיחס ל"סוסים" האלו שירדו עליך קח את עצמך בידיים עם תזונה נכונה ואימונים חזקים ושינה כמו שצריך ויהייה טוב!אף אחד לא נולד סוס. חוץ מאלה שבאורווה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחח איזה רֶשע! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה פשוט צריך תזונה נכונה ואימונים ואתה תגדל כמו גדול |
ציטוט:
מצויין !!! בהצלחה |
ציטוט:
|
:diractor: :diractor: :diractor:
ציטוט:
:diractor: :diractor: :diractor: אתה שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :ph34r: |
שחיף1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני פשוט לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#@!# אני בדרך כלל שומר על איפוק וכותב שתי מילים שחיף וזה אבל הפעם לטא יכול להתאפק!!!!! אחי אתה שחיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! מה אתה מצפה בזה שאתה מפרסם תמונה של עצמות מה????????? |
אתה דיי רזה תאכל כמה שאתה יכול !! .. תעלה תמונה עוד 4 חודשים נרה אם יש שיפור בהצלחה
|
ציטוט:
למה אתה חייב להגיד את זה לכל אחד תפסיק כבר עם הביקורת השלילית הזאת אתה מוריד לאנשים את החשק להתאמן ולעלות עוד תמונות.. אם אתה כל כך אוהב לרדת על אנשים אחרים תעלה אתה כמה תמונות:diractor: |
אני לא אומר שחיף לכל אחד חלאס גבר...
פשוט לא מבין מה הוא מצפה בזה שהוא מפרסם תמונה כזו עלובה..? מה? תנסה אתה להסביר עם כל הכבוד |
לפתוח הדיון
אוקיי אתה רזה. תשמור את התמונה הזאת בשביל הbefore.
ואני באמת לא מבין מה כל התגובות האלה! הוא לא כזההה שחיף מסכן כמו שחלק הוציאו אותו. פשוט רזה מאוד. יש שחיפים במצב יותר גרוע. אני עוד בתמונה הזאת רואה התחלות של שריר, מה שאין לשחיפים במצב גרוע. אפילו רואים חזה לא שטוח לגמרי - דבר מכוער למדי אצל שחיפים. אז תטחן אוכל, תתאמן ברצינות, תישן מספיק ותראה תוצאות! |
הלבוי בחיאאאאאאאאתתתתת תעלה תמונה שלך
אם אתה לא שמן\שחיף אני כורת לעצמי אשך איך אני איתך? |
ציטוט:
|
כשאני רואה בעצמי במראה דבר ראשו אני לא רואה בכלל עצמות ודווקא יש התחלה של שריר חזה אולי אתם לא רואים את זה טוב בתמונה נראה אולי אני אעלה עוד תמונה באיכות יותר טובה... פשוט התגובות לא היו מי יודע מה מעודדות...
|
Lol
אחלה עצמות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ