![]() |
סמולווילx: ורוב תוכנוית הבידור
|
ציטוט:
24 חרא סדרה עם עלילה מפגרת |
אין משהו ממש מועדף, מה שאני אוהב אני רואה, ויש הרבה
|
Yes stars
|
יש מלא..
גיבורים נמלטים איש משפחה מסודרים טירוף בבית נארוטו (אנימה יפנית) בליץ (אנימה יפנית) זהו בערך~ |
ארתור, הפיג'מות... אין עליהם :) הסיבה היחידה למה אני עדיין צופה בערוץ הילדים כמו איזה מפגר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
the fit show
חח סתם בראסמי יש סידרה שיכולה להתקרב לביצה השמלאית של הסדרה האגדית OZ לא נמלטים ולא שום דבר אחר מתקרב לסדרה הזאת אבל אחרי שראיתי כול עונה 3 פעמים לפחות אז אני חושב שבזמנים אלו נמלטים זה המועדף עלי |
wwe'
סמולוויל תוכנית מעולה! מחוץ לחוק נאש בריג'דס |
בילוי פרוע ב...אך ברוק בורק המדהימה!
חברים כוכבי סקס |
WWE!!
חברים סיינפלד סאותפארק נשואים פלוס(למרות שזאת סדרה שקצת מדכאת אותי משם מה):1eye: |
המשרד
הפמליה נמלטים אבודים גיבורים סמולוויל על-טבעי 30 רוק קוראים לי ארל סקראבס מכסחי המיתוסים שני גברים וחצי האוס.. |
ציטוט:
הסדרה היפה ביותר בטלויזיה (אני רואה במחשב) ועכשיו עונה שלישית מחכים ליום חמישי לפרק 15!!!! וינסייט המלך. |
יש כל כך הרבה סדרות יפות, בעיה שאין זמן חעקוב אחרי כולם :\ רואים מתי שיוצא
סופרנוס, נמלטים, סמולוויל, קוראים לי ארל, המלך היל, איש משפחה, סאות פארק, יש לא חסר סדרות יפות |
אם כבר רואה טלוזיה זה בשביל:
חברים סיננפלד prison break lost heroes מסודרים ואחים לנשק- לא בדיוק סידרה כמו כל השאר אבל הסדרה הטובה ביותר שנעשתה.. |
תגידו יש כבר את העונה החדשה של טופ גיר בטלויזיה?
|
אני בהלם איך רק בודדים מפה אמרו את הסידרה חברים :o
בשבילי רק הסידרה חברים, חברים ועד חברים |
אין איזה משהו קבוע, אם יש משהו מעניין כשאני פותח טלוויזיה - אני רואה את זה. אני גם לא רואה ממש הרבה טלוויזיה חוץ מסופי שבוע...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ