ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הדעה של הרופאים לגבי אבקות...!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=8507)

סוליקו 23-04-07 17:55

אם אתה רוצה לשאול משו על זה אז אתה תשאל רק תזונאי

Bodybuilder 23-04-07 18:02

כוסבתה של הרופאים האלה,דורשים מכות !
אפילו לא יודעים להבדיל אבקות חלבון לסטרואידים :diractor:

Leo 23-04-07 18:02

שילכו הרופאים המפגרים האלה ל*******

הם לא יכולים אפילו לתת מרשם נורמלי נגד כאבי גרון ( מניסיון הייתי צריך להחליף את התרופה אחרי זה)

מה כן תבוא תגיד לא התפתח לי ה***** והוא יתן לך מרשם לג'ל טסט.

Bodybuilder 23-04-07 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חבר שלי צרך קופסא אחת של חלבון אופטימום ובלוטת התריס שלו התשגעה, הוא גם איבד ת'הכרה כמה פעמים בגלל זה, עד היום עברו כבר איזה 3 חודשים והוא עוד לא התאושש ומקבל טיפול, וכל זה אחרי 24 שנים של בריאות, ואז חודש של אבקה.
הוא הסתובב עם האבקה אצל כל רופא שהוא רק יכול לבקש תשובות, בסוף הוא הצליח להגיע לרופא שהוא פרופסור גדול ונחשב.
כמובן שהפרופסור אמר שהאבקה אשמה, אני לא זוכר בדיוק את ההסבר, משהו בסגנון הליקוצין או שם דומה "תפס פיקוד" במקום משהו אחר בגוף ואז כתוצאה מכך נגרמם הבלאגן.
לדעתי האישית בלוטת התריס שלו כנראה מהתחלה היתה מועדת לפורענות, כלומר היה לו שם משהו "על אש קטנה", ואז מהאבקה היא השתגעה, כי כל בנאדם אחר צורך באופן יומי והכל תקין.

חחחחחחחחח

Leo 23-04-07 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חבר שלי צרך קופסא אחת של חלבון אופטימום ובלוטת התריס שלו התשגעה, הוא גם איבד ת'הכרה כמה פעמים בגלל זה, עד היום עברו כבר איזה 3 חודשים והוא עוד לא התאושש ומקבל טיפול, וכל זה אחרי 24 שנים של בריאות, ואז חודש של אבקה.
הוא הסתובב עם האבקה אצל כל רופא שהוא רק יכול לבקש תשובות, בסוף הוא הצליח להגיע לרופא שהוא פרופסור גדול ונחשב.
כמובן שהפרופסור אמר שהאבקה אשמה, אני לא זוכר בדיוק את ההסבר, משהו בסגנון הליקוצין או שם דומה "תפס פיקוד" במקום משהו אחר בגוף ואז כתוצאה מכך נגרמם הבלאגן.
לדעתי האישית בלוטת התריס שלו כנראה מהתחלה היתה מועדת לפורענות, כלומר היה לו שם משהו "על אש קטנה", ואז מהאבקה היא השתגעה, כי כל בנאדם אחר צורך באופן יומי והכל תקין.

אבקת סויה נכון?

זה ידוע שחלבון סויה הורס את התירויד , או שהוא היה אלרגי ללציטין סויה אם לזה התכוונת ויש את זה באבקות חלבון מכל הסוגים כמעט.

חוץ מזה מיי גבינה אם הוא שתה חלב פעם אין סיבה שתידפק לו בלוטת התריס

Bullet 23-04-07 18:50

בניית טיעון לוגי , בחסות חברי ישראלבודי:
אמא של מישהו הלכה לרופאה ואמרה לה משהו [לא ידוע מה] על אבקות חלבון. הרופאה אמרה לה משהו [לא ברור בדיוק מה] והאמא ספרה לבן שלה שהרופאה אמרה שזה מסוכן.
המסקנה , בהכרח: הדעה של הרופאים [דגש על הרופאים , ככלל] היא שאבקת חלבון מובילה לאימפוטנציה.
אז זה מגיע לדיון על עודף חלבון . שנותנים בו כמויות ותנאים על סמך מחקרים - רק שאין רפרנס לשום מחקר, וחלק גדול נעשה מתוך נסיון אישי.
ואז בא חבר פורום נוסף ומספר שהוא החליף תרופה לגרון תוך התעלמות מכך שיש המון סוגים של תרופות , ולא סתם - לא כולן יעילות על כולם באותה מידה מסיבות שונות. לכן יש תרופות שונות.
מסקנה: עדיף להמנע מסויה
.

ran_z 23-04-07 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אבקת סויה נכון?

זה ידוע שחלבון סויה הורס את התירויד , או שהוא היה אלרגי ללציטין סויה אם לזה התכוונת ויש את זה באבקות חלבון מכל הסוגים כמעט.

חוץ מזה מיי גבינה אם הוא שתה חלב פעם אין סיבה שתידפק לו בלוטת התריס

לא, אופטימום 100% וואי בטעם שוקו, אני הזמנתי לו מגיל.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ