![]() |
יש לי חבר במקיף עכשיו מסיים כיתה י', לבנאדם יש את הכוח הטבעי הכי מדהים שראיתי בחיים שלי!
עזבו את העובדה שהוא לוקח פה את רוב הפורום בלי להתאמץ בהורדת ידיים, היה אימון בחדר כושר במקיף שלנו, קראתי לו שיבוא לעשות לחיצת חזה, פעם ראשונה בחיים שלו ואין לו מושג מה זה! שמתי לו 40 קילו אמרתי לו זה חימום (אחרי מתיחות), שמתי לו 90 (!!!) קילו פעם ראשונה בחיים שלו! דחק 6 פעמים.. הבנאדם מוריד אותי בהורדת ידיים יותר מהר ממהירות האור! :whistle: |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ahtung אני ממליץ לך לעיין קצת באתרים שהבאתי אתה תסתכל שונה לגמרי על תחום הורדות הידיים:wiggle: |
ציטוט:
דודו תודה רבה לך אני מעיין. |
רוב האלה שעושים תחרויות הורדת ידיים בביה"ס עושים את זה בצורה כל כך חובבנית שכואב לראות. יש גם את המסכנים שחושבים שהם יודעים הכל על זה וכשאתה למשל מכופף את כף היד או מושך קצת לכיוון שלך (שזה חוקי בריבוע) הם מתחילים לחרטט לך שאסור לעשות את זה.
|
פאק זה מה שקרה לאחי=\
אני פרו בהורדת ידיים לבינתיים הכי טוב בשכבה בלי עין רעה:):) |
פאק זה כל כך כואב..
|
והנה לפי הסירטון הבחור שמסביר מצדיק את זה שהאמות זה הדבר החשוב ביותר מבחינת כוח.
הטכניקות שהוא מסביר גם מעניינות מאוד. |
יש טכניקה שאתה לומד אותה ואז אתה יותר טוב מאנשים גדולים וחזקים ממך , אבל זה מתאפס מול אנשים עם אותה טכניקה.
|
[quote=ahtung]יש מצב גם בזה אתה צודק,אני תמיד עושה את זה יענו חפיף,לא שם לב איך היד עומדת...
quote] תנסה את מה שאמרתי לך ותראה שזה עובד... |
במכון שלי יש שולחן מקצועי להורדת ידיים , הבעייה היא שאני אולי הבן אדם הכי חלש במכון שלי חוץ מכמה אנשים שאני לא מגדיר אותם אפילו כרציניים.
אנשים ענקיים יש שמה |
עכשיו שראיתי את הסירטון במלואו עם כל התקיעות שם,הבחור הענק מסביר שזה טוב להשען ולמשוך אחורה ותמיד בכיוון למטה,ושזה נותן יותר השפעה לבייספס או משהו כזה.
|
אחטונג בהצלחה באימונים גבר
|
תודה אח שלי :)
|
זה לא ספורט כוח נקי , וזה מה שיפה בזה .
אתה עולה לשולחן עם בחור אחר עם היקף יד דומה ואתם נאבקיםוזה כולל טקטיקה . לדוגמה אפשר לפשוט את המרפק עם הטריספס ברגע שהיריב מנסה לתת משיכה חזקה ואזל הוריד אותו . זה לא לסובב את היד פנימה הכי חזק שאפשר , ככה אתה רק תפסיד. ( בודיבילדרים ופוורליפטרים גדולים עדיין יכולים להשפיל עם זה שחיפים מסויימים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב יש הרבה הורדות ידיים בח"כ שלי יש לנו שולחן מקצועי לזה כבר אמרתי? |
בעקרון הטכניקה הכי טובה
היא לתת ליריב להוריד אותך קצת אבל לא הרבה ואז לתת לו בהפתעה.... במכה אחת ! אהה כן ויש לי מוניטין אני אלוף התיכון בהורדת ידיים אין מישהו שיכול לדבר איתי חשבתם פעם לקחת משקולת ופשוט לחזור על התנוע של ההורדת ידיים אולי זה ישפר משהו ? חחח |
אם המפרק עוזב את השולחן זה הפסד?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ