![]() |
איפה התמונות ??? איפה הסירטונים ????
איזה תרגיל איזה איזה ???? המציא אואואואו? ספר ספר ...... |
יוגי תלשין על יואב: האם הוא שוב לא עשה אירובי???:disgust: :wiggle:
|
ציטוט:
|
אין דבר כזה הזיע מספיק.
מי שלא עושה אירובי בחיטוב, עושה צחוק מהעבודה. אימון משקולות בחיטוב נועד רק כדי לשמור על הפאמפ, הרי אף אחד לא באמת גודל במאזן קלורי שלילי. לבוא, בזמן חיטוב, למכון לדפוק אימון משקולות עצים בלי אירובי זה מבחינתי לשחק בקקה. זה לא נותן כלום. חבל. :disgust: |
ציטוט:
|
ברור יוגי, אני בטוח שאצלך לא יהיו חוכמות כשאתה תתחיל חיטוב.
אצלי אין הומור בחיטוב, בגלל זה כבר אחרי שבועיים אנשים מעירים לי שהשרירים בולטים יותר. יואב חבר, אני אוהב אותו, ואת מה שיש לי להגיד לו אני אומר לו בארבע עיניים. לפעמים נפלק לי משהו גם כאן, הפעם באמת לא יכולתי להתאפק אבל זה הכל מאכפתיות...:wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קשה לענות?
|
ציטוט:
אני לא יודע עד כמה התרגיל הזה מוכר אולי חלקכם מכירים אותו , אני מעולם לא הייתי צריך לעבוד על האמות . פעם ראשונה בכלל שאני עובד על אמות בזכות יוגב , אני עד עכשיו מרגיש את הכאב בשריר. התרגיל הולך ככה : בעמידה עם מוט ארוך אולימפי . ידיים ישרות צמודות בצידיי הישבן , צמודות כמעט לגמריי הידיים . מעלים ומגלגלים את המוט לאגרוף פנימי ואז המוט יורד חזרה לקצות האצבעות , הכפות ידיים מתהפכות פנימה עד אשר הם כמעט עוברות את הישבן . נשמע מוזר אבל פצצה של תרגיל , אני הולך לאמץ אותו .יוגב שם פלטות של 25 ק"ג בכל צד "ותיקתק " אותם כאילו המוט היה ריק לגמרי . |
ציטוט:
חחחחחח :1eye: |
ציטוט:
|
תרגיל מוכר וטוב.
|
מי שמכיר, שינסה לתאר איכשהו..לא הבנתי את התיאור
ויוגב, על פי התיאורים אתה נשמע בחור מאוד גדול וחזק...מעניין לראות אותך בפעולה. |
אוקי תודה יואב.
|
לא הבנתי את התרגיל למישהו יש אולי סרטון שלו...? :huh:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ