ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אלכוהול (https://israelbody.com/showthread.php?t=8449)

the_contractor 22-04-07 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
contractor, ביום שיהיה לך אייקיו כמו שלי החזירים יעופו. תלמד לקרוא, אפשר לקרוא שוט-shot ואפשר שוט-shoot. באנגלית אומרים בסלנג סמים shooting heroin.

לסיקס פאק, יש לי הרבה חברים בעניינים, לא שמעתי על הסנפה של הרואין, הדרך הכי מקובלת היא הזרקה.

מה אתה בא להגיד?
אנחנו יודעים שאתה קרמינל....
תשלח לי תתעודת זהות שך אני ייתך עליה חתימה שאתה גבר !

Ronush 22-04-07 19:54

אין ספק כל סופ"ש יושבים כולם על בקבוק...

Psychopath 22-04-07 20:07

לפעמים בסופי שבוע, האמת שברובם. אין בזה כל דבר רע כל אתה לא ממש ממש משתכר.
למה להיכנס לסמים? אלכוהול זה סם הרבה יותר חזק מחשיש או מריחואנה. והוא חוקי.

Johnny 22-04-07 21:46

contractor תהיה בריא, איפה הקשר של התגובות שלך למציאות. סך הכל אמרתי שאתה לא יודע לקרוא, ושלצערי יש לי חברים שהדרדרו לסמים קשים.

Jones 22-04-07 22:19

אוקיי,ברמת העיקרון אם אתה צורך אלכוהול באופן איטנסיבי אז זה כן ישפיע לרעה,אבל אם אתה שותה סופי שבוע או לעיתים רחוקות ,אני לא רואה בזה שום שלילה.

maradona 22-04-07 23:14

שותה רק לפני מסיבות ולעיתים נדירות עם החברה.
הרבה כסף ולא טעים.
הסיבה היחידה שאני שותה לפני מסיבות היא כדי שאני יהיה משוחרר יותר וחופשי ולהנות כמה שיותר
וגם שאני שותה אני שותה קצת(איזה כוס וחצי נקי ואני מערבב את זה עם איזה אשכולויות,אני מדבר על סמירנוף)

amir harduf 22-04-07 23:50

פעם ב....

SiX PACK 22-04-07 23:51

ציטוט:

contractor, ביום שיהיה לך אייקיו כמו שלי החזירים יעופו. תלמד לקרוא, אפשר לקרוא שוט-shot ואפשר שוט-shoot. באנגלית אומרים בסלנג סמים shooting heroin.

לסיקס פאק, יש לי הרבה חברים בעניינים, לא שמעתי על הסנפה של הרואין, הדרך הכי מקובלת היא הזרקה.

הדרך המקובלת היא הדרך שבה הסם משפיע הכי חזק והכי מהר כלומר הזרקה, מכיון שהחומר מגיע ישירות למחזור הדם ומשם למוח.

הזרקה -החומר נכנס ישר למחזור הדם וההשפעה היא מיידית
הסנפה - דרך האף זה עובר למוח, מה שנותן הרגשה של קלילות, גם בדרך זו ההשפעה תופיע יחסית מהר (בין 3 עד 5 דקות) והיא תרד יחסית מהר.
עישון - עובר דרך קני הנשימה ומשם אל המוח ומחזור הדם, ההשפעה תהיה מהירה (בין 3 ל 5 דקות) ונשארת יחסית לתווח ארוך.
בליעה - עובר דרך הכיבה ולכן זו השיטה בה פרק הזמן עד שמופיעה ההשפעה הוא הכי ארוך, וגם ההשפעה היא החזקה מכולם ואף יכולה להוביל למוות, יש להוסיף שהיא גם נשארת הכי הרבה זמן.

דרך אגב, מה שציינתי נכון לגבי מרבית סוגי הסמים הכימים... כולל L.S.D, M.D.M.A ועוד...

בקשר למה שאמרת, הסנפה היא דרך מקובלת מאוד אצל הנרקומנים לייט/בנות נרקומניות, גם עישון הרואין היא דרך מקובלת ונוחה שפחות פוגעת בגוף עצמו מאשר הזרקה...

P-a-n-1-c 23-04-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
הדרך המקובלת היא הדרך שבה הסם משפיע הכי חזק והכי מהר כלומר הזרקה, מכיון שהחומר מגיע ישירות למחזור הדם ומשם למוח.

הזרקה -החומר נכנס ישר למחזור הדם וההשפעה היא מיידית
הסנפה - דרך האף זה עובר למוח, מה שנותן הרגשה של קלילות, גם בדרך זו ההשפעה תופיע יחסית מהר (בין 3 עד 5 דקות) והיא תרד יחסית מהר.
עישון - עובר דרך קני הנשימה ומשם אל המוח ומחזור הדם, ההשפעה תהיה מהירה (בין 3 ל 5 דקות) ונשארת יחסית לתווח ארוך.
בליעה - עובר דרך הכיבה ולכן זו השיטה בה פרק הזמן עד שמופיעה ההשפעה הוא הכי ארוך, וגם ההשפעה היא החזקה מכולם ואף יכולה להוביל למוות, יש להוסיף שהיא גם נשארת הכי הרבה זמן.

דרך אגב, מה שציינתי נכון לגבי מרבית סוגי הסמים הכימים... כולל L.S.D, M.D.M.A ועוד...

בקשר למה שאמרת, הסנפה היא דרך מקובלת מאוד אצל הנרקומנים לייט/בנות נרקומניות, גם עישון הרואין היא דרך מקובלת ונוחה שפחות פוגעת בגוף עצמו מאשר הזרקה...

שמע בינינו מה שכתבת פה זה די ידוע..

Johnny 23-04-07 00:01

בתיאוריה אתה צודק, מעשית לא שמעתי על אף אחד שעושה את זה. אגב, שכחת להוסיף את המגע בדרכי שימוש. lsd יכול להשפיע גם ממגע עם העור, כמובן גם בפה ואותו דבר קוקאין.

SiX PACK 23-04-07 00:02

ציטוט:

בתיאוריה אתה צודק, מעשית לא שמעתי על אף אחד שעושה את זה. אגב, שכחת להוסיף את המגע בדרכי שימוש. lsd יכול להשפיע גם ממגע עם העור, כמובן גם בפה ואותו דבר קוקאין.

אכן דברים ידועים...

אני מכיר בחורה, גרה בקטמון ליד חברה שלי, עושה כל היום בסטים (מעשנת קריסטל והרואין)

זה נפוץ מאוד יא חביבי...

Avunari 23-04-07 00:04

אני עד לא מזמן הייתי שותה דיי הרבה (וודקה) אבל הפסקתי לשתות (וודקה) אחרי שחזרתי הביתה והקאתי על הכל.. סיפור ארוך, קיצר, אנשים, לשתות בירה עם חבר זה סבבה, אבל תדעו מתי להפסיק, ושתמיד אפשר לעשות כיף גם בלי להשתכר ולשתות הרבה.

אורחח91 23-04-07 10:44

תגידו אם אני לוקח קריאטין ואז גם שותה ככה פעם בשבוע וודקה או וויסקי הגוף יכול לספוח את האלכוהול לכבד או למקום אחר וזה יזיק?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ