![]() |
ציטוט:
אנחנו יודעים שאתה קרמינל.... תשלח לי תתעודת זהות שך אני ייתך עליה חתימה שאתה גבר ! |
אין ספק כל סופ"ש יושבים כולם על בקבוק...
|
לפעמים בסופי שבוע, האמת שברובם. אין בזה כל דבר רע כל אתה לא ממש ממש משתכר.
למה להיכנס לסמים? אלכוהול זה סם הרבה יותר חזק מחשיש או מריחואנה. והוא חוקי. |
contractor תהיה בריא, איפה הקשר של התגובות שלך למציאות. סך הכל אמרתי שאתה לא יודע לקרוא, ושלצערי יש לי חברים שהדרדרו לסמים קשים.
|
אוקיי,ברמת העיקרון אם אתה צורך אלכוהול באופן איטנסיבי אז זה כן ישפיע לרעה,אבל אם אתה שותה סופי שבוע או לעיתים רחוקות ,אני לא רואה בזה שום שלילה.
|
שותה רק לפני מסיבות ולעיתים נדירות עם החברה.
הרבה כסף ולא טעים. הסיבה היחידה שאני שותה לפני מסיבות היא כדי שאני יהיה משוחרר יותר וחופשי ולהנות כמה שיותר וגם שאני שותה אני שותה קצת(איזה כוס וחצי נקי ואני מערבב את זה עם איזה אשכולויות,אני מדבר על סמירנוף) |
פעם ב....
|
ציטוט:
הזרקה -החומר נכנס ישר למחזור הדם וההשפעה היא מיידית הסנפה - דרך האף זה עובר למוח, מה שנותן הרגשה של קלילות, גם בדרך זו ההשפעה תופיע יחסית מהר (בין 3 עד 5 דקות) והיא תרד יחסית מהר. עישון - עובר דרך קני הנשימה ומשם אל המוח ומחזור הדם, ההשפעה תהיה מהירה (בין 3 ל 5 דקות) ונשארת יחסית לתווח ארוך. בליעה - עובר דרך הכיבה ולכן זו השיטה בה פרק הזמן עד שמופיעה ההשפעה הוא הכי ארוך, וגם ההשפעה היא החזקה מכולם ואף יכולה להוביל למוות, יש להוסיף שהיא גם נשארת הכי הרבה זמן. דרך אגב, מה שציינתי נכון לגבי מרבית סוגי הסמים הכימים... כולל L.S.D, M.D.M.A ועוד... בקשר למה שאמרת, הסנפה היא דרך מקובלת מאוד אצל הנרקומנים לייט/בנות נרקומניות, גם עישון הרואין היא דרך מקובלת ונוחה שפחות פוגעת בגוף עצמו מאשר הזרקה... |
ציטוט:
|
בתיאוריה אתה צודק, מעשית לא שמעתי על אף אחד שעושה את זה. אגב, שכחת להוסיף את המגע בדרכי שימוש. lsd יכול להשפיע גם ממגע עם העור, כמובן גם בפה ואותו דבר קוקאין.
|
ציטוט:
אני מכיר בחורה, גרה בקטמון ליד חברה שלי, עושה כל היום בסטים (מעשנת קריסטל והרואין) זה נפוץ מאוד יא חביבי... |
אני עד לא מזמן הייתי שותה דיי הרבה (וודקה) אבל הפסקתי לשתות (וודקה) אחרי שחזרתי הביתה והקאתי על הכל.. סיפור ארוך, קיצר, אנשים, לשתות בירה עם חבר זה סבבה, אבל תדעו מתי להפסיק, ושתמיד אפשר לעשות כיף גם בלי להשתכר ולשתות הרבה.
|
תגידו אם אני לוקח קריאטין ואז גם שותה ככה פעם בשבוע וודקה או וויסקי הגוף יכול לספוח את האלכוהול לכבד או למקום אחר וזה יזיק?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ