![]() |
ציטוט:
כשאבא שלך היה בגיל שלך הוא היה בערך באותו הגובה שלך, וזה בגלל הסחוס שנשחק עם השנים וכוח המשיכה ואולי יש אפילו עוד גורמים לכך.. |
ציטוט:
וואי אחי ראסמי אתה מקבל מוניטין על התגובה הזאת איזה בולשיט הרגת אותי כל הכבוד!! מה זה כוח המשיכה מה אבא שלי שדיים של זקנה בת 70??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קראתי על זה באחד המחקרים של נמרוד שזה הגיוני זה נוסה על קיפודי ים אז יש להתייחס לזה ברצינות |
ציטוט:
ודרך אגב, תגיד לי מתי לצחוק, כי לא ממש הצחיק אותי מה שרשמת... |
ציטוט:
ותצחק מתי שבא לך, מדינה חופשית. |
ציטוט:
|
סיקס ישרוט אנשים באמת נהפכים לנמוכים יותר לעת זקנה אבל מדובר בסנטימרים בודדים לכל היותר..
|
2-3 ס"מ זה מה שמאבדים בממוצע לאחר גיל ההתבגרות ועד לזיקנה
|
אהבתי את האווטר שלך <
|
ציטוט:
|
סיפור עם לקח :
בכיתה ח או ט נראה לי הייתי הכי נמוך בכיתה , בנוסף לזה שהייתי שמן...לא הייתי נמוך בצורה לא טבעית אבל פשוט נמוך מכולם ונמוך לגילי ומשקלי. אכלתי סרטים על זה שאני נמוך מדי והכל וכולם מסביבי,ההורים ורופא המשפחה ניסו לשכנע אותי שאני סה"כ מתפתח מאוחר ושאני אגבה ושהכל יהיה בסדר אבל אני חפרתי לכולם בשכל בצורה קשה לגבי זה שאני נמוך מדי ושאני לא בסדר ומשהו קורה איתי... קיצר זה נגמר בזה שקיבלתי זריקות של טסטווירון , זריקה כל 4 שבועות ,למשך 16 שבועות...אני חייב להגיד שגבהתי קצת אבל לא הרבה...את רוב הגביהה שלי עשיתי בכיתה יב' ואחריה....עכשיו אני 1.83 כמו כלום לכן הלקח הוא : אל תאכלו סרטים כולם גובהים בסופו של דבר וגם מי שנמוך,זה לעיתים רחוקות רחוקות רחוקות מגיע לרמות לא טבעיות ככה שתחיו בשקט וחכו להתפתחות אה וכן , הזריקות נחשבות לסייקל , ברכו אותי |
ציטוט:
פותח הפוסט, כנראה שגילך הביולוגי לא תואם את גילך הכרונולוגי (נגיד אתה בן 13 כרנולוגית אבל ביולוגית אתה בן 8) תהיה סבלני, לך לרופא ותבקש תור לצילום של שורש כף הידש במטרה לראות את דיסקיות הגדילה ותראה את זה לרופא שיוודא שהכל בסדר איתך גופנית |
ציטוט:
|
ד"א אני 167 ואני מרוצה :) אין לנמוכים בעיות בכלל. :)
|
ציטוט:
|
בגילאים מאוחרים אנשים נוטים לאבד גובה.
|
לך לייעוץ עם רופא בשביל להרגיע את הדאגות שלך
|
אין לך מה לדאוג ! גם אני היתי כך בגיל שלך
ואני התחלתי לגבוה בגיל 15 בכיתה י' ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ