ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לאור המנהל / אנשים שמבינים ב"גניקומסטיה". (https://israelbody.com/showthread.php?t=8312)

P-a-n-1-c 20-04-07 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מה קשור? אני חוטף כל יום שליליים , פשוט אחד פתח כמה משתמשים ונתן משתיהם.
זה מעצבן

נו בסדר גם אני מקבל שליליים על פארש ובאשכולות שהגבתי בהן ב2 מילים.. קורה.

קח במוניטין שלא תתבאס לי :)

יiסי 20-04-07 18:26

חברה תודה רבה על התגובות הרציניות אפשר להגיד שהבנתי הכול. נחכה עד 21 אפילו אם אתם אומרים שזה המקסימום של ההתפתחות במקרים מסויימים :( כמובן שכבר עכשיו נעשה חיטוב רצחני 3 חודשים לפחות . עכשיו אני יעלה לכם עוד נושא מוזר למחשבה חבריי:
מה קורה אם אדם שיש לו גינו שם קרח על הגינו ואז הפטמות מתכווצות כאלה ונהיות "נורמליות" ובאותו רגע עושה עגילים ב2 הפיטמות ????? חשבתם על זה? זה כאילו לא יתן לפטמה להתנפח :):):):) יש מצב?

P-a-n-1-c 20-04-07 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
חברה תודה רבה על התגובות הרציניות אפשר להגיד שהבנתי הכול. נחכה עד 21 אפילו אם אתם אומרים שזה המקסימום של ההתפתחות במקרים מסויימים :( כמובן שכבר עכשיו נעשה חיטוב רצחני 3 חודשים לפחות . עכשיו אני יעלה לכם עוד נושא מוזר למחשבה חבריי:
מה קורה אם אדם שיש לו גינו שם קרח על הגינו ואז הפטמות מתכווצות כאלה ונהיות "נורמליות" ובאותו רגע עושה עגילים ב2 הפיטמות ????? חשבתם על זה? זה כאילו לא יתן לפטמה להתנפח :):):):) יש מצב?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה זה השיטות האלה? חשבת על זה לבד או שקיבלת עזרה מאדם מבוגר?

יiסי 20-04-07 18:28

ברצינות עכשיו חחחחחח איך זה יראה? חשבת על זה פעם?

P-a-n-1-c 20-04-07 18:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
ברצינות עכשיו חחחחחח איך זה יראה? חשבת על זה פעם?

מה איך זה יראה? זה לא יוריד מהנפיחות של הפיטמה.

Leo 20-04-07 18:31

יאללה תודה על המוניטין אבל אל תביאו סתם לא יפה , צריך לקבל מוניטין על השקעה :)

נ.ב
אני נראה לי אין לי ג'ינו בסוף כל הזמן אני חושב עם הצורה הלא שטוחה של הפטמה כשחם זה ג'ינו. (וקשקר שטוח לגמרי לא משנה אני מושפע מתמונות ערוכות בפוטו של אנשים על 8% שומן)
או שהיה לי ג'ינו וירד כמו שאמרו בגיל 17.

P-a-n-1-c 20-04-07 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
יאללה תודה על המוניטין אבל אל תביאו סתם לא יפה , צריך לקבל מוניטין על השקעה :)

חחחחחחחחחחח אחי איך שדיברת על זה קיבלתי 2 מוניטינים שליליים בפורום "אתה יודע שאתה באדיבילדר", וואלה לא כתבתי שם :]

יiסי 20-04-07 18:33

ובקשר לכאבים? הניתוח הזה כואב אחרי שעושים אותו? כי הניתוח עצמו בהרדמה מלאה אתה מסטול :p

HHHEELLBBOOYY 20-04-07 18:41

דיי די לתת עצות דפוקות די??
יש לך ג'ינו?? זה לא יעבור בחיים צא מזה!!! רק ניתוח עולה 7-8 אלף שקל ואתה מסודר חלאס לטחון מים!!! תעלה תמונות ואני יגיד לך מה חומרת המצב

אור 20-04-07 18:41

הניתוח בהרדמה מלאה, לא כואב אבל חודש אחריו אתה די מוגבל, אתה נמצא כל הזמן עם חגורת לחץ ואתה לא יכול להתאמן וכו'.

YNZ 20-04-07 18:45

קח אחי מצאתי לך מאמר מקיף על גינו באנגלית פשוטה
http://www.ricksilverman.com/gyno_faqs.html

HHHEELLBBOOYY 20-04-07 18:45

חודש של אכילת זין חצץ הייתי כל כך מוגבל ונכה שאמא שלי קילחה אותיי 3 ימים אחרי הניתוח!!!

OMRI-TURBO 20-04-07 18:47

יש לי גם את הפטמות הנפוחות אבל אני לא רואה את עצמי עושה את הניתוח הזה..(בתמונה לא רואים כי שאני עושה שריר הן מכווצות ואז זה ניראה כאילו אין)
גם שמתי לב שיש לי הרבה גושים קטנים בתוכו.
אתם חושבים שצריך לבדוק את זה? כי שמעתי שיכול להיות גם גידול סרטני שהוא בדיוק ככה גושים בפטמה.

Bullet 20-04-07 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
יש לי גם את הפטמות הנפוחות אבל אני לא רואה את עצמי עושה את הניתוח הזה..(בתמונה לא רואים כי שאני עושה שריר הן מכווצות ואז זה ניראה כאילו אין)
גם שמתי לב שיש לי הרבה גושים קטנים בתוכו.
אתם חושבים שצריך לבדוק את זה? כי שמעתי שיכול להיות גם גידול סרטני שהוא בדיוק ככה גושים בפטמה.

סרטן השד אצל גברים ממש נדיר

HHHEELLBBOOYY 20-04-07 18:50

אל תתקרב לקופות חולים הזונות האלה..
לך לרופא מנתח שיבדוק אותך .. כאילו בדיקה כללית.. רק אצל מנתח הוא מבין..

OMRI-TURBO 20-04-07 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
סרטן השד אצל גברים ממש נדיר

אני יודע שנדיר, אבל בכל אופן גושים בפטמות זה סימן לזה. ברור שאולי 95 אחוז שזה סתם גושים אבל אולי שווה לבדוק, אני שוקל את זה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ