![]() |
ציטוט:
קח במוניטין שלא תתבאס לי :) |
חברה תודה רבה על התגובות הרציניות אפשר להגיד שהבנתי הכול. נחכה עד 21 אפילו אם אתם אומרים שזה המקסימום של ההתפתחות במקרים מסויימים :( כמובן שכבר עכשיו נעשה חיטוב רצחני 3 חודשים לפחות . עכשיו אני יעלה לכם עוד נושא מוזר למחשבה חבריי:
מה קורה אם אדם שיש לו גינו שם קרח על הגינו ואז הפטמות מתכווצות כאלה ונהיות "נורמליות" ובאותו רגע עושה עגילים ב2 הפיטמות ????? חשבתם על זה? זה כאילו לא יתן לפטמה להתנפח :):):):) יש מצב? |
ציטוט:
מה זה השיטות האלה? חשבת על זה לבד או שקיבלת עזרה מאדם מבוגר? |
ברצינות עכשיו חחחחחח איך זה יראה? חשבת על זה פעם?
|
ציטוט:
|
יאללה תודה על המוניטין אבל אל תביאו סתם לא יפה , צריך לקבל מוניטין על השקעה :)
נ.ב אני נראה לי אין לי ג'ינו בסוף כל הזמן אני חושב עם הצורה הלא שטוחה של הפטמה כשחם זה ג'ינו. (וקשקר שטוח לגמרי לא משנה אני מושפע מתמונות ערוכות בפוטו של אנשים על 8% שומן) או שהיה לי ג'ינו וירד כמו שאמרו בגיל 17. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח אחי איך שדיברת על זה קיבלתי 2 מוניטינים שליליים בפורום "אתה יודע שאתה באדיבילדר", וואלה לא כתבתי שם :] |
ובקשר לכאבים? הניתוח הזה כואב אחרי שעושים אותו? כי הניתוח עצמו בהרדמה מלאה אתה מסטול :p
|
דיי די לתת עצות דפוקות די??
יש לך ג'ינו?? זה לא יעבור בחיים צא מזה!!! רק ניתוח עולה 7-8 אלף שקל ואתה מסודר חלאס לטחון מים!!! תעלה תמונות ואני יגיד לך מה חומרת המצב |
הניתוח בהרדמה מלאה, לא כואב אבל חודש אחריו אתה די מוגבל, אתה נמצא כל הזמן עם חגורת לחץ ואתה לא יכול להתאמן וכו'.
|
קח אחי מצאתי לך מאמר מקיף על גינו באנגלית פשוטה
http://www.ricksilverman.com/gyno_faqs.html |
חודש של אכילת זין חצץ הייתי כל כך מוגבל ונכה שאמא שלי קילחה אותיי 3 ימים אחרי הניתוח!!!
|
יש לי גם את הפטמות הנפוחות אבל אני לא רואה את עצמי עושה את הניתוח הזה..(בתמונה לא רואים כי שאני עושה שריר הן מכווצות ואז זה ניראה כאילו אין)
גם שמתי לב שיש לי הרבה גושים קטנים בתוכו. אתם חושבים שצריך לבדוק את זה? כי שמעתי שיכול להיות גם גידול סרטני שהוא בדיוק ככה גושים בפטמה. |
ציטוט:
|
אל תתקרב לקופות חולים הזונות האלה..
לך לרופא מנתח שיבדוק אותך .. כאילו בדיקה כללית.. רק אצל מנתח הוא מבין.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ