ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורום Vip - הודעה חלקית. (https://israelbody.com/showthread.php?t=8189)

roysht 18-04-07 20:10

אני מצטער שאני משווה את זה... אבל אתמול ראיתי את הסרט שם הורד וזה בדיוק מזכיר לי מה שהיה בימי הביניים...
הכמרים וראשי הכנסיות בעלי הידע שידעו דברים (לדוגמא שצחוק לא מנוון את השרירים וגורם לך להפוך לקוף) נשארו בעלי הידע שידעו דברים, ולא שיתפו את המידע עם העם, וכך העם נשאר נחות ומפגר עד שיום אחד פרצו להם למנזר וגנבו את כתבי הידע וכך גילו דברים חדשים...

Psychopath 18-04-07 20:12

תרמתי בתרגום מאמר מאוד ארך מהאתר Bb, ועוד הכנתי פוסט שיעזור למתחילים ויפסיק את כל השאלות הנוביות..
אני חושב שמגיע לי כניסה:) אני מקווה שאקבל.

toxicity 18-04-07 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
תרמתי בתרגום מאמר מאוד ארך מהאתר Bb, ועוד הכנתי פוסט שיעזור למתחילים ויפסיק את כל השאלות הנוביות..
אני חושב שמגיע לי כניסה:) אני מקווה שאקבל.

פי איזה חנפן =\ זה כבר מוגזם לדעתי

סוליקו 18-04-07 20:13

מגיע למי שמגיע אין לך מה לדאוג !

אגב - אור או כל מנהל אחר ! תענו לי על השאלה ששאלתי בעמוד השני

Troya 18-04-07 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אמר הילד שטען שמחקרים זה קקה, והם מבוצעים על קופים.
הרוב בכלל לא רוצים ללמוד.

מה שאני לא מבין, זה מי יהיה שם. למה משה וגל T זה 2 אנשים אבל יותר מזה אני לא רואה מי יהיה בVIP :laugh:

גם HELL ARBEL וגולן כנראה יהיו שם

Yoshi-Moto 18-04-07 20:16

לי מגיעה הגישה כי אני איש טוב...

סתם חלאס מה זאת החנופה הזאת פסיכופת? חחח תן להם להחליט...

PsychoCell 18-04-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
לי מגיעה הגישה כי אני איש טוב...

סתם חלאס מה זאת החנופה הזאת פסיכופת? חחח תן להם להחליט...

אני לא מתחנף אני מזכיר להם שכן תרמתי משו.. כי המאמר שתרגמתי נמצא איי שם בעמוד 300

Yoshi-Moto 18-04-07 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PsychoCell
אני לא מתחנף אני מזכיר להם שכן תרמתי משו.. כי המאמר שתרגמתי נמצא איי שם בעמוד 300

חחח מה קרה למשתמש שלך?
ואני יודע שתרמת, וברור לך שמלא אנשים תרמו ומשקיעים, אבל הם לא אומרים את זה כי זה ברור שמי שמגיעה לו הכניסה, יקבל אותה..

Bullet 18-04-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
גם HELL ARBEL וגולן כנראה יהיו שם

ארבל מנהל, זה לא נחשב. גולן עסוק אין לו זמן.

PoweRule 18-04-07 20:25

לא פעם ולא פעמיים קרה שמישהו טרח להביא לפה מחקר או מאמר ואנשים התחילו משום מקום לדבר על דברים שלא קשורים והרסו את הפוסט.
הפורום הזה נועד למנוע הישנות של מצבים דומים.

toxicity 18-04-07 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
לא פעם ולא פעמיים קרה שמישהו טרח להביא לפה מחקר או מאמר ואנשים התחילו משום מקום לדבר על דברים שלא קשורים והרסו את הפוסט.

שוב פעם, ומה עם כאלה שכן רוצים לקרוא ולהחכים ואין להם גישה לשם? כמו שאמרתי לפחות תעשו את זה לקריאה לכולם, לא חייב לתת לכולם תאפשרות להגיב בפורום הזה.

Fatty 18-04-07 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule

אז פשוט תעשו שכולם יכולים לקרוא וללמוד אבל רק אנשים מסויימים יכולים להגיב.

מתן18 18-04-07 20:26

לכל החבר'ה שמדברים בטובת פורום הvip שאלה לי לכם,ולמרות שכבר שכחת לעשות את זה תנסו לדבר מעצמכם,בכנות,אם הייתם יודעים מראש שאתם לא הולכים לקבל כניסה עדיין הייתם מדברים בטובת פורום זה?

DMX 18-04-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אז פשוט תעשו שכולם יכולים לקרוא וללמוד אבל רק אנשים מסויימים יכולים להגיב.

באמת...מה זה מפריע?

gman 18-04-07 20:36

מסכים עם Toxicity.

- Idan - 18-04-07 20:44

חלק מהאנשים כאן התלוננו שלא תהיה להם האפשרות ללמוד דברים חדשים, לקרוא מאמרים חדשים, דיונים מעניינים מחקרים וכו'. האשכולות הנעוצים מלאים בדיונים ומחקרים, ובכל זאת עושה רושם שמעט מאוד טורחים לקרוא אותם. מה לא בסדר בתמונה הזאת?

shahaflol 18-04-07 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
לכל החבר'ה שמדברים בטובת פורום הvip שאלה לי לכם,ולמרות שכבר שכחת לעשות את זה תנסו לדבר מעצמכם,בכנות,אם הייתם יודעים מראש שאתם לא הולכים לקבל כניסה עדיין הייתם מדברים בטובת פורום זה?

אם אתה שואל שאלה כזאת, לא הבנת את מטרת הפורום. יש אנשים שלא יוכלו להיכנס כרגע לפורום כי רמת ההודעות שלהם נמוכה. ברגע שזה ישתפר, תהיה להם האפשרות להיכנס. הם מנסים להעלות הפורום, לא ליצור אפליה, הם לא יגידו לאף משתמש שאין לו האפשרות להיכנס לפורום, לא עכשיו ולא בעתיד.
לדעתי, עדיף שהפורום יהיה פתוח לכלל המשתמשים לקריאה בלבד, ואלה שקיבלו אישור מיוחד, יוכלו גם להגיב שם.

DMX 18-04-07 20:48

לפי דעתי מגיע לי גישה ,אני אחד השפיצים פה

toxicity 18-04-07 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
חלק מהאנשים כאן התלוננו שלא תהיה להם האפשרות ללמוד דברים חדשים, לקרוא מאמרים חדשים, דיונים מעניינים מחקרים וכו'. האשכולות הנעוצים מלאים בדיונים ומחקרים, ובכל זאת עושה רושם שמעט מאוד טורחים לקרוא אותם. מה לא בסדר בתמונה הזאת?

אה ידעתי שמישהו מהמנהלים יבוא ויגיד את זה.
מאיפה לך לדעת שאנשים פה לא קוראים את המאמרים באמת? את כל המדריכים שיש על תזונה ואימונים, מאיפה לך לדעת שאנשים באמת לא קוראים אותם? שתדע לך שאני בהתחלה קראתי פה כמעט את כל המאמרים באתר+המאמרים שבפורום. אבל בוא נרד מזה, גם אם אנשים לא קוראים את כל המדריכים שיש באתר, אם יש מאמר שהוא חיוני, והוא יהיה דווקא בפורום vip, למה למנוע מהם את הגישה אליו? אין טעם לעשות פרנציפ בדברים האלה, זה קהילה פתוחה פה, לא צריך לתת את המידע רק ל"מבינים יותר". זה כמו לתת כסף לעשירים.

DMX 18-04-07 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אה ידעתי שמישהו מהמנהלים יבוא ויגיד את זה.
מאיפה לך לדעת שאנשים פה לא קוראים את המאמרים באמת? את כל המדריכים שיש על תזונה ואימונים, מאיפה לך לדעת שאנשים באמת לא קוראים אותם? שתדע לך שאני בהתחלה קראתי פה כמעט את כל המאמרים באתר+המאמרים שבפורום. אבל בוא נרד מזה, גם אם אנשים לא קוראים את כל המדריכים שיש באתר, אם יש מאמר שהוא חיוני, והוא יהיה דווקא בפורום vip, למה למנוע מהם את הגישה אליו? אין טעם לעשות פרנציפ בדברים האלה, זה קהילה פתוחה פה, לא צריך לתת את המידע רק ל"מבינים יותר". זה כמו לתת כסף לעשירים.

אהבתי!!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ