ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ארוחה ענקית שאכלתי ומה אתכם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=8141)

OMRI-TURBO 18-04-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
עומרי אם תכבר באמצע השבוע השני של החיטוב אני מעריך שתוך שבוע אתה תרגיש שאתה חייב את זה אני אישית גם לא תכננתי לעשות עד שתקף אותי גל עייפות מטורף באמונים עשיתי העמסה וזה באמת עזר קשה לי להאמין שתצליח לשרוד חיטוב שלם בלי העמסה

לפי איך שאני רואה את זה, וניסיתי את זה, זה לא ממש משפר משהו. בתיאוריה זה בסדר, מובן למה זה תורם, אבל אתה לא מרגיש כלום, חוץ מזה שזללת כמו חזיר וההפך, אתה מרגיש רע כי יש יותר סיכוי שהשמנת מאשר עשית משהו חיובי. זה לא שיש לך מד גליקוגן בגוף שאתה יכול לראות כמה הוא מרוקן ולדעת כמה למלא. זה סתם.. הכל חרטא, תאחלס אתה עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמך, זה הרגשה טובה לאכול המון פחמימות, אבל לפי דעתי זה רק מחזיר אותך אחורה אם כבר..

Night_Wolf 18-04-07 02:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
2 פיצות משפחתיות מדומינו'ס עם תוספות בשריות + לחם שום ... :ninja: לפני חודש וחצי בערך...

בידיוק אותו דבר רק שהפעם האחרונה שאכלתי את זה היה לפני שנתיים שהייתי רואה אוכל הייתי צועק "אל תעצרו אותי" השאלה של איזו חברת פיצה אכלתה אחי:)
של דומינוס שכל פיצה שלהם דקה כמו דף נייר או של פיצה האט ששם כל פיצה עבה כמו ספר :XDemoticon: זה גם נחשיו אני אישית מגש שלם של פיצה האט בקבוק פאנטה ענבים לחם שום ולקינוח גלידה ואחרי זה נרגילה קולה ופיצוחים ..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אורחח91 18-04-07 02:17

נרגילה אה? אין על דובדבן! וואי אחרי ארוחה זה משהו לפנים

Daniel-Barak 18-04-07 09:53

פעם, מזמן, עוד לפני שהתאמנתי כמו שצריך, בגיל 15 וכמה חודשים בודדים, אכלתי מגש פיצה שלם + כמעט בקבוק שלם של קולה... זהו שיא הצ'יט שלי.
אם אני עושה צ'יט בחריגה מתזונה נכונה, הוא לא כזה גדול... זה מתבטא בארוחת שחיתות אחת של איזה 700-800 קלוריות, מתוכן 400-500 של ג'אנק. אני פשוט לא רגיל לכמות ג'אנק אדירה בקצת זמן ובמכה אחת.

P-a-n-1-c 18-04-07 09:58

הבעיה שלי שהצ'יטים שלי הם לא לאפה עם שאוורמה או פיצה, אלא שוקולד, גלידה וכל דבר מתוק שיש. צ'יטים של מתוקים זה על הפנים בניגוד לשיפודים בבגט שזה עוד סבבה יענו הערכים של זה אחלה.
ועוד בעיה בצ'יטים האלה של המתוקים שאתה לא מרגיש שובע בשיט, אתה פשוט רוצה עוד ועוד ועוד.

- Idan - 18-04-07 10:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לפי איך שאני רואה את זה, וניסיתי את זה, זה לא ממש משפר משהו. בתיאוריה זה בסדר, מובן למה זה תורם, אבל אתה לא מרגיש כלום, חוץ מזה שזללת כמו חזיר וההפך, אתה מרגיש רע כי יש יותר סיכוי שהשמנת מאשר עשית משהו חיובי. זה לא שיש לך מד גליקוגן בגוף שאתה יכול לראות כמה הוא מרוקן ולדעת כמה למלא. זה סתם.. הכל חרטא, תאחלס אתה עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמך, זה הרגשה טובה לאכול המון פחמימות, אבל לפי דעתי זה רק מחזיר אותך אחורה אם כבר..

עומרי, הבעיה שאתה מנסה לעבוד לפי ההגיון הבריא שלך. המרחק בין האופן בו הגוף מתפקד לבין הגיון בריא הוא רחוק מאוד בהרבה מקרים. הדוגמה אולי הכי פופולארית לכך בתחום פיתוח הגוף היא חלבון מהיר לאחר אימון, שכבר ידוע שזה עניין חסר חשיבות.

xxmwxx 18-04-07 10:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO

אני הייתי מתאר את זה כצעד אחד אחורה בכדי שתוכל לקחת עוד 2 צעדים קדימה.
כל הרעיון של ההעמסה הוא להחזיר את הליפטין וחבריו לרמות הרגילות שלהם בגוף בכדי שהחיטוב ימשיך בצורה טובה ולא תתקע אחרי כמה שבועות.

OMRI-TURBO 18-04-07 12:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xxmwxx
אני הייתי מתאר את זה כצעד אחד אחורה בכדי שתוכל לקחת עוד 2 צעדים קדימה.
כל הרעיון של ההעמסה הוא להחזיר את הליפטין וחבריו לרמות הרגילות שלהם בגוף בכדי שהחיטוב ימשיך בצורה טובה ולא תתקע אחרי כמה שבועות.

זהו שאת התאוריות אני מכיר, פשוט בפועל לא ניראה לי "שמרגישים" שינוי כלשהו אלא עושים את זה רק בשביל לזלול פחמימות שזה הכי כיף שיש.

Dino Psaras 18-04-07 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
היום אני ביום האוהב עליי בחיטוב יום העמסת הפחמימות אז תשמעו מה אכלתי היום אחרי אימון שייק חלבון עם שלוש בננות אחרי חצי שעה חזרתי הבייתה שתי תפוחים שתי תפוזים ארבע לחם מלא ואחרי שהוא נגמר עברתי לעשר לחם קל ועשר פרכיות אורז עם מאה גרם חזה עוף מה אומרים מכובד? יאללה שכל אחד יחלוק פה איזה ארוחה גדולה שהייתה לו בזמן האחרון או איזה ציט עצבני לכל האנשים בחיטוב ראו הוזהרתם לא לייכנס יאללה שוטו

שלום, אני פסיק.

Deja Vu 18-04-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
שלום, אני פסיק.

שלום אני דיסלקט

Dino Psaras 18-04-07 15:44

:cry_1:

Amit 18-04-07 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
לא מבין את האנשים שאוכלים שווארמה בבגט.
מה הם צרפתים?

בדיוקקקק
רק בלאפה!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ