![]() |
ציטוט:
|
אני לא מגיב הרבה , אבל אני נמצא תמיד.
אני נעלתי את האשכול הזה בידיוק כמו שאני נועל אשכולות דומים בפורום שלי, אנשים שרוצים לתרום, ולא לעשות רווח אישי על הפורום, כן הם מנצלים את תעבורת הפורום, האנשים שגולשים פה על מנת שיתווסף להם קרדיטים באתרים כאלו ואחרים, בידיוק כמו שצנזרנו את Sm.s.e.r מאותה סיבה בידיוק, זה אותו דבר, זה לתועלת אישית. אם היו רוצים היו מפרסמים את הלינק עצמו להרשמה וזהו. אין לי שום דבר נגד אף משתמש בפורום, גם אם אחד המנהלים היה פותח נושא דומה, הוא היה ננעל. לילה טוב. |
ציטוט:
למשל , לי זה עזר מאוד ,עכשיו יש לי משתמש חינם ברפידשייר ובכלל לא איכפת לי בדרך גם לעזור לofirdesign...למה לך , עוד לא הבנתי, זה מפריע? מה רע בזה שהוא "מנצל" את הפורום להנאתו? הרי בשביל מה הפורום קיים?והוא לא סתם אחד שנרשם לפורום בשביל לפרסם את זה, יש לו הרבה הודעות והוא די ותיק פה |
אני לא חושב שטעיתי, זוהי דרך הפעולה שלי, אני שמח בשמחתך.
אני אמשיך לפעול לפיה, זאת הדרך הנכונה, ובקרוב מאוד ההיררכיה בפורום תשתנה, כי מה שהולך פה בינתיים זה ספאם טהור. |
ציטוט:
הבאת הלינק הייתה רחוקה מניצול,היא הייתה חיונית מאוד,שים לב כמה אנשים מבקשים תכנים שונים באשכול ההורדות,והרבה מאוד חבר'ה מתאמצים מאוד לעזור להם,כולל חבר בנהלה. בתור מנהל,אתה צריך להבין מה טוב לקהילה,ולא נראה שאתה ממש טוב בזה, בלשון במעטה. לדעתי,האדם היחידי שפגע בקהילת הפורום הוא אתה. לא הייתה לך שם סיבה מוצדקת,כל מה שרצית זה שהוא לא יהנה..וזו היא ידידי,התכונה האנושית החמורה ביותר שנזכרת בתלמוד הבבלי,מידת סדום. |
ציטוט:
בכל אופן, מה שאני בא לומר, אל תתרגש, זה לא פורום חופשי כמו שכולם חושבים אלא זה פורום פרטי, לכל מנהל יש את האגו שלו והדיעות האישיות שלו והוא יכול לעשות מה שבא לו במידה מסויימת, צריך להבין, ושוב, אל תתרגש... |
ציטוט:
החבר'ה חוששים להתעמת עם ההנהלה,ואם אף אחד לא יקום ויפעל,המצב יהיה גרוע הרבה יותר. העניין הוא ממש לא הפוסט שננעל,או הקישור שנמחק או פורום ישראלבדי...זה הרבה הרבה מעבר לזה..זו הקהילה,האנשים פה,וחבל שנמנעים מהם דברים כמו גישה להורדות או שאר דברים טובים(:whistle:) רק בגלל חוסר שיקול דעת. |
מה לקחתם ללב איזה זיוני שכל ועוד על מה כולה נעל פוסט
רדו לו מהווריד, יש לו תשיכולים שלו וזהו לא טוב לכם אתם מוזמנים לצאת מפה אפחד לא מחזיק אותכם בכוח |
ציטוט:
אני ינסה להסביר לך הכי פשוט שאפשר- העניין הוא לא רק סגירת הפוסט אלה מה שעומד מאחורי זה,ומה זה מסמל. אל תבין לא נכון..ממש לא התכוונתי להכפיש אותו או משהו,פשוט זה חשוב להעמיד אותו על הטעות הזאת. |
כן אור ומה בדיוק היה משנה אם הייתי מביא לינק ישירות להרשמה או לינק ישירות להרשמה *דרכי*? פשוט צרות עין אין מילה אחרת אני לא מבין למה אתה לא מוכן להודות בזה שהיה לך קשה לראות שאני מפרסם לינק שהוא חיוני ואת הרבה אנשים זה יעניין והם לא ישימו ז*ן אם זה דרכי או לא הלינק
|
מגניב... |
תשמעו, תאכלס לא אכפת לי מה אתם חושבים על הצורת ניהול שלי, בפורום יש מספר גדול של חוליגנים, מפירי סדר, שלא עומדים להשאר פה הרבה זמן, כרגע אתם יכולים להמשיך ולדבר עד מחר, אבל כשהזמן יגיע אתם לא תיהיו פה, אני מבטיח לכם, ואין לכם הרבה מה לאיים,
אם אתם חושבים שאני פוגע בקהילה, כנראה שאתם לא יודעים הרבה על הפורום הזה, מאיפה הכל הגיע ואיפה הכל התחיל, סה"כ הצטרפתם לא מזמן לקהילה, ואת האמת, אתם מכפישים אותה, קהילת בודיבילדינג ישראלית, ולא קהילה של ספאמרים, האנשים שמבקשים תכנים באשכול הורדות מוזמנים למצוא אותם באתרי הורדות השונים מאחר ואנחנו פורום פיתוח גוף ולא פורום הורדות , קיימים מספיק כאלו ברשת. לילה טוב, אני סיימתי כאן, להבא הבא שיפתח אשכולות כנגד תפיסת הפורום או יגיב לא בצורה נאותה, ימצא את עצמו בחוץ, לילה מעולה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ