![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מדבר על העובדה שאתה אומר 'אתה לא מכיר אותי אז אל תדבר אליי ככה' בזמן שגם אתה לא מכיר אותי אבל מדבר אליי 'ככה' הוא מדבר על העובדה שאתה אומר שאתה מדבר אליי בכבוד, בזמן שבנושא הקודם התגובות לשך היו נורא תוקפניות ופשוט הפסקתי כבר להגיב כי הדיון הגיע לרמה נורא רדודה. |
כך טיפ לחיים אלי, ומקווה שאת שתיישם אותו -
כל אבל כל בן אדם, שאומר אפילו את המילה הכי רעה עליך, אתה צריך להיות שמח. כי אם יש משהו שאני אישית למדתי במכות שקיבלתי בחיים שלי ואני רק בן 19, זה שאם כולם אוהבים אותך - סימן שאתה עושה משהו לא בסדר. וזה הולך לכל מיני מקומות, לאנשים תמיד יהיה מה להגיד לטוב ולרע. אותו איגור היקר שדורש כבוד לא יודע לתת כבוד, ואני מאמין שמה שהוא אומר מאחורי המחשב זה מה שהוא מקבל ביום יום, כי מה שאתה מקליד זה מה שאתה חושב ומה שאתה משדבר ביום יום שלך. אז פשוט תמשיך בשלך, ותחייך לכל שונא או קנאי |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה היד היתה בתחרות??? |
ציטוט:
אני די ארוך אז בתמונות לא יוצא משו אני צריך להצטלם יותר ליד אנשים :p |
מכיר את זה...
אני ייעלה תמונה מחר או מוחרתיים אבל צילמתי עוד אחת של היד עם סרט מדידה פור דה רפרנס, כי בתמונה לא מבינים את הגודל כל כך.... אני רק יציין לפני שאני עדיין נגד תמונות, אבל זה רק כדי שתרדו ממני כבר.... |
ציטוט:
|
שמור את ה"רעיונות" שלך לעצמך אה...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולל
|
ציטוט:
היום הגדול הגיע |
מה שבטוח,אני יכול לזהות שפותח הפוסט לוקח שורפי שומן לא חוקים(קל* וכל החרא הזה) השאלה האם הוא מזריק כי אם הוא מזריק המצב עגום ביותר כי יחסית למישהו שמזריק הוא נראה על הפנים (אויי לבושה,צריך לסגור את הענף)
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח מה, silco לפי מה אתה יכול לזהות בדיוק שהוא לקח שורפי שומן לא חוקיים?
ומזייןאמאותצועק אני אפתח על זה בפורום תזונה |
ציטוט:
ציטוט:
ואני אשמח גם שתשתף :) |
אלי מי שלוקח ממתקים עובד פי1000 יותר קשה גם באימונים וגם בתזונה. עדיין, הוא לא טבעי וזה לא מוריד מהשיגיו.
דבר שלי לגביי אור, זאת הפעם הראשונה שאני מסכים עם אלי אם אמרת שתביא תמונות אז תביא , מילא פעם אמרת שאתה לא יכל סיבות אישיות וכו'... אבל אמרת שתביא עד יום מסויים ולא הבאת אז סתם יצאת סמרטוט ואתה יודע שאני מכבד אותך הפעם יצאת זיין שכל, מצטער... |
ציטוט:
|
וואלה אור יצאתה דבע :/
|
אתם כותבים את זה כאילו זה מפתיע..
הבנאדם דיבר על עצמו וכתב מספרים ואמר על עצמו שהוא 'קרנף לא קטן' וכו וכו' אם היה כזה היה מעלה ברגע תמונה ומסיים עניין. לא הפתיע אותי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ