![]() |
אור אחי תירגע..
הוא לא שווה את העצבים שלך
רק לרחם.. דרך אגב אחלה אייקון =>:character63: |
ציטוט:
חזק.... לפותח הפוסט: לפי דעתי חסרה הרבה מאסה רואים שאתה על אחוז שומן נמוך... תפציץ במאסה ובהצלחה... |
ציטוט:
ואני לא משנה שום דיעות שלי, תראה את ההודעה הראשונה בפוסט הזה, כתבו סוס או משהו, אז החלטתי לכתוב סוס רצח, ציניות משחקת פה תפקיד גדול, פאניק, בזמן האחרון אתה רק מחפש איפה לעקוץ אותי, נמאס לי מהשטויות שלך, תתעסק בעניינים שלך אל תהיה נאחס.. |
טוב, כל הודעה שלא הייתה קשורה לפוסט נמחקה.
חוץ משל הומי, הייתי חייב להשאיר כי הוא הצחיק אותי. (: סיקס פאק ואור, אני לא יודע אם אתם שמים לב אבל - אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים! די כבר לקלל בכל פוסט! די לריב! די להספים! הנושא כאן אלו התמונות שהבחור כאן העלה, וככה זה נשאר! לגבי פותח הפוסט: נראה מצוין...חטוב. רק צריך להמשיך לצבור עוד מסה... בהצלחה. |
מני!!!
מה אתה מנהל פה? :shok1: חשבתי סתם התלוצצו !!! טוב יאלא שיהיה :character63: |
ציטוט:
לפותח הפוסט תמשיך מאסה!בהצלחה. |
ציטוט:
זה מכיון שאני יודע שבזמן האחרון הייתי כמו דלק שזורקים אותו למדורה וגם בגלל שעידן ביקש ממני ואני על סף השעייה אז הפסקתי להגיב בזילזול ואני שומר על אש נמוחה, ועכשיו אומרים לי שאני עושה את זה בגלל מוניטין איזה אהבלים... |
ציטוט:
ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד הטובים שלך עד היום!:clap: |
נראה מצויין אך הייתי מאמן את הכתפיים+ידיים יותר.
|
ציטוט:
די שחיף יאלה תעלה במסה אתה אחוז שומן נמוך חבל על הזמן |
ציטוט:
אם תרצה, אני יכול לספק לך עכשיו פרוטקשן. ואתה תוכל לשלם לי באמפולות. :laugh: ציטוט:
לא כל דבר צריך לקחת ללב ולהחזיר תשובה. אם אנשים כאן יתאפקו יותר יהיה לנו פורום יותר טוב. |
זה רק לי נראה שאין לי חזה עליון בכלל???!?!
|
חטוב! ידיים טובות אבל ציך לשפר כדי שהיה פרופורציונלי לגוף..גב טוב! חזה בסדר ..
בהצלחה! |
יחסית לחושד אימונים והפסקה, זה ממש לא רע:)
המשך להתאמן להקפיד על תזונה והכי חשוב ל=א ל=פ=ר=ו=ש! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ