![]() |
ציטוט:
ד"ש ליוסי |
יגיע,עוד יגיע.
אתה מודע לעובדה הזאת שאני נראה יותר טוב ממך,עוד לפני שהתחלתי להתאמן ואתה מתאמן כבר כמה שנים טובות. יום טוב,בי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כולה שוקל קילו מעל הגובה שלך .. וגבררר אתה ממש לא 11 א"ש גם אם ממש תרצה. אני לא מבין מה אתה מתלהב "מהתוצאות שלך", ומשקלים ממש לא מעניינים מה אתה ילד אנשים לא יבואו וישאלו אותך כמה אתה מרים אלא איך אתה נראה .. אז תהנה עם "המשקלים" שלך. אהה ואני יגיד לך מה עושים 3 שנים ולא השגת כלום... עושים קרוספיטטט זוו השיטההה!!!!!!!! נ.ב לא יודע מה עובר עליך שאתה חושב שהשיערות האלה זה "גברי", זה לא אסתטי ואתה נראה כמו קוף. |
חחח אתה חושב שאתה כאילו טוב ?
שאתה פותח כותרת כזו ומסתלבט ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
נדב יד33 קרוסfighter בדםםםםם תן דגשששש לבייספס אני מחפש דגש כבר שבוע ואני עדיין לא מוצא שמעתי ישך כמה
|
חחח פוסט טוב
נדב היה לנו הרבה ויכוחים ובטח עוד יהיה:ok: אבל אם נשפוט לפי הגוף אתה בסדר גמור למטרות שלך שזה לא בילדינג. ודרך אגב אם הייתי פקק וניראה כמו שחיף וסתם ניכנס ליראות תמונות באתר ורואה תמונות שלך ושל כול החבר'ה האלה ש"ירדו" עליך הייתי מעדיף להיראות כמוך כול פעם מחדש.... מה שהולך היום זה אסתטיקה ופרופרציות ומי שלא מתחרה מקצועי תמיד עדיף לו שלא להיכנס לזה כי לעלות משקל זה הכי קל הדבר הקשה זה להיות אסתטי ופרופורציונלי עם מאסה מכובדת עליך ואחוז שמון נמוך. --------------------- אקיליז בא אלייך!!!!(פוסט מאסה בינואר!!) |
3 שנים התוצאות שלך על הפנים מבחינת הגוף
יכול להיות שבכח אתה טוב, אבל אל תעוף על עצמך, אני רציני, יש לך מסה של שנה איימונים, ולפי המצב הנוכחי של הגוף אני מניח שהתחלת כממוצע- אולי שחיף אפילו, אבל לא שמן, מה שעוד יותר מקשה על השינוי. |
ציטוט:
אתה מבין על מה אני מדבר בסאבטקסט וזה מה שחשוב. |
נו באמת.. כל אחד והמטרות שלו. וחלאס להגיד שמאימוני כוח לא גדלים ,זה לא נשמע הגיוני אפילו.
|
לא רוצה להכנס לכל השיחה הזאת כי היא אחת המטומטמות שראיתי בחיי, אבל שמתי לב ש99% מהקרוספיטרים שנתקלתי בהם, לפי הסתכלות מהצד בטוחים שהם הברכה הכי גדולה לעולם הזה מאז הלחם הפרוס...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתה בוחר להתאמן בקרוספיט אז אל תזיינו את השכל אתה ו igor הזה ואל תעלו תמונות שלכם תעלו פעלולים של קרוספיט אחרת אתם סתם עושים מעצמכם צחוק .. במיוחד אחרי שאתם צוחקים פה על איך שחצי מהפורום נראים כשהם יותר גדולים מכם
|
ציטוט:
אנחנו נותנים ביקורת זה הכל. אותי לא מעניין שום קוביות ושום פסים והפרדות וכל שאר הבולשיט. בישביל מה? מה שנותן לי הרגשה טובה זה כוח,לך קוביות. זה שאתה לא מסוגל ללכת בים בלי קוביות שבולטות אצלך כנראה מוכיח על חוסר ביטחון מוחלט. כל הילדי fxp מעלים תמונות עם קצת קוביות וישר נדלקים פה אני אישית לא רואה בזה משהו מיוחד מצטער. לי יש סיבות משלי למה אני הולך על כבד. תקרא קצת מדע ותסכיל אולי תפסיק לעשות abcdefg ואחרי 8 חודשים לראות שינוי רק בתספורת שלך. פעלולים של קרוספיט? לאשארה,אתה יודע מה זה לאשארה?!,אין לך זכות דיבור בכלל סמרטוט.. אתה רשאי לעשות חיפוש בפורום ותמצא תמונות שלי. אל תצפה להפרדות ופסים אמרתי למה. יום טוב. |
אני לא מבין מה כל הוויכוח, כל הילדודס פה מתחילים לריב איתך... מה להם ולאימונים כמו שאתה עושה????
:):):):)... אני הייתי סוגר את הפוסט וזהו... |
ציטוט:
סבבה אז אני מתאמן בשביל המראה .. ומה זה " יש לי סיבות משלי למה אני הולך על כבד " אם אני מתאמן בגלל שאין לי ביטחון ללכת בים בלי קוביות אז לפי אותו ההיגיון אתה מתאמן על כוח בשביל שלא ירביצו לך .. עכשיו טוס לפורום פאוור ליפטינג אתה לא קשור לפה |
כמה מגוחך זה ידיים קטנות.. נדב, אם אתה בחור רציני למה שלא תוסיף לך איזה אימון ידיים אחד בשבוע.
|
ציטוט:
אתה הוחכה של בן אדם שאין לו מושג באימונים. "8 חודשים של אימונים ב abcd" חחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ