![]() |
כתבתי באחד הפוסטים הקודמים איזה תוכנית אני עושה לא נראה לי שזה יחדש משהו...a/b מתבסס על תרגילים מורכבים ..דדליפט לאנג'ים משיכות מיליטרי פרס בנץ' מתח מקבילים..מחלק את זה לאימון גב ורגליים ואימון חזה כתפיים
|
חיפשתי בגלריית הגולשים ולא מצאתי, זה היה כאן? מעניין אותי גם כמות הסטים והחזרות.
אגב, מה עם ידיים? |
Haas -
א. לא אמרתי שאתה לא משקיע, עצם העובדה שיש לך פורפורציה, גוף דחוס, עיצוב שרירים יפה, מראה על גנטיקה טובה ואני הייתי רואה זאת כמחמאה במקומך. ב. השאלה הייתה בצחוק, אם אתה לא מזיין זה כנראה בגלל החוש ההומור הירוד שאתה מראה פה. תשתחרר קצת גבר |
ציטוט:
ציטוט:
ב. עלית עליי אני עדיין בתול :) |
250 ש"ח ואני מסדר לך אחת מהיזיזות שלי :)
|
תודה בויה אבל אני בטח אסתדר גם בלי נערות ליווי;)
|
כמה זמן מתאמן?
תוכל לפרט גם לגביי תקופות המסה והחיטוב עד לתוצאה העכשוית?
|
ציטוט:
אני מתאמן ברוטו 5 שנים בשנתיים הראשונות זה היה מאסה כבדה בחורף וחיטוב בקיץ...באמצע היו פציעות ניתוחים ועוד שאר בעיות...בשנתיים האחרונות אני על נייטרלי פחות או יותר על אותו משקל 70-+ |
כל הקטע אם הפנים שלך אתה סתם חושב שאת מכוער אני ראיתי בסרטון שלך של השינוי ביוטיוב את הפנים שלך ועם תספורת יפה אתה תראה טוב בלי קשר לגוף שלך..
כמו שאמרתי גוף בן :):):):) ויש לך פנים יפות תפסיק לחשוב שנדפקת ויש לך פנים מכוערות.. |
חח עידו הקטע עם הפנים זה בציניות אני לא באמת חושב שאני מכוער ובתכלס זה הדבר האחרון שמעניין אותי סתם היה לי קטע כזה מההתחלה שלי בפורום שלא רציתי שיזהו אותי ...
תודה על המחמאות בויה |
יא תותח שאלה אחרונה
בשנתיים האחרונות של הניטרלי חל שינוי בגוף?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ