ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   התייעצות בנוגע לקפאין (https://israelbody.com/showthread.php?t=7970)

THE_JUGGERNAUT 15-04-07 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
וthe_juggernaut אל תיקח 600 מ"ג בפעם אחת זה מתחיל להיות ממש מסוכן, או שלקחת קפאין מזויף/שלא נספג טוב או שאתה ממש לא רגיש לקפאין.

גם אני חושד בקפאין הזה, אני יצטרך לעשות בירור לגביו בחו"ל נראה מה התגובות עליו....ותודה על האזהרה :jockey:

shikoLM 15-04-07 21:50

ציטוט:

אני גם מגיב טוב לקפאין, צרכתי בעבר 200 מ"ג טהור בטבליות ועבד עלי די טוב, לגבי ההשפעה של המוצר תוך שעתיים זה נשמע לי מאוד לא הגיוני,
1. כיוון שמרבית המוצרים המכילים קפאין נלקחים כחצי שעה-שעה לפני אימון.
2. תמיד הייתי מתחיל להרגיש את ההשפעה של הקפאין אחרי מקסימום שעה גם באימון וגם ללא אימון.

בתשובה של מולי הכוונה לא היתה על השפעה לאחר כשעתיים מהצריכה, אלא על התועלת שבלקיחת קפאין באימון שנמשך מתחת לשעתיים.

Shlomik 15-04-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
בתשובה של מולי הכוונה לא היתה על השפעה לאחר כשעתיים מהצריכה, אלא על התועלת שבלקיחת קפאין באימון שנמשך מתחת לשעתיים.

תועלת מאיזו בחינה, עליה ביחס ניצול השומן לעומת ניצול הפחמימות לאנרגיה?

shikoLM 15-04-07 21:59

ציטוט:

תועלת מאיזו בחינה, עליה ביחס ניצול השומן לעומת ניצול הפחמימות לאנרגיה?

היחס היה בנוגע למידת התועלת של קפאין כממריץ באימון.
בנוגע למידת התועלת של צריכת קפאין "כשורף שומן" מתשובה של יאיר להב (קרדיט "לשרירים")
העניין זניח עד לא קיים.

Jones 15-04-07 22:10

אני 2 כפיות קפה טהור ליום מספיק לי.

Shlomik 15-04-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
היחס היה בנוגע למידת התועלת של קפאין כממריץ באימון.
בנוגע למידת התועלת של צריכת קפאין "כשורף שומן" מתשובה של יאיר להב (קרדיט "לשרירים")
העניין זניח עד לא קיים.

מוזר לי מאוד, ביחוד שיש מחקרים שהוכיחו את ההבדל לאורך זמן אבל זה היה בשילוב עם עוד מוצרים טוב כממריץ עלי לפחות הוא עובד יופי.

Elevation 16-04-07 23:01

...

קפאין בגישה סייקליסטית הוא קריטי....

חודש רצוף על קפאין (מניסיון), והגוף שלי לא מגיב בשיט. אחרי שהייתי בלי שום מקור קפאין בכלל במשך שלושה חודשים (דיאטה קיצונית) 60 מ"ג הקפיצו אותי כמו :):):):) בלאס ווגאס.

אבל.... משהו שאף פעם לא היה ברור לי.... אולי מי שיודע יגיב.... 3 Days on 3 Days off, האם זה עובר גם ביום כן יום לא? (יום עם קפאין, יום בלי קפאין, יום עם קפאין, יום בלי קפאין)? או, לדוגמא באימון AB דו שבועיי (ABXABXX), כשבימי אימון אני צורך קפאין ובאחרים לא?

כי אני חושב ששוב פיתחתי חסינות.... וזה מאוד לא רצוי.

גוליבר 16-04-07 23:13

הרבה מידי

Moshe 17-04-07 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
קפאין בגישה סייקליסטית הוא קריטי....

חודש רצוף על קפאין (מניסיון), והגוף שלי לא מגיב בשיט. אחרי שהייתי בלי שום מקור קפאין בכלל במשך שלושה חודשים (דיאטה קיצונית) 60 מ"ג הקפיצו אותי כמו :):):):) בלאס ווגאס.

אבל.... משהו שאף פעם לא היה ברור לי.... אולי מי שיודע יגיב.... 3 Days on 3 Days off, האם זה עובר גם ביום כן יום לא? (יום עם קפאין, יום בלי קפאין, יום עם קפאין, יום בלי קפאין)? או, לדוגמא באימון AB דו שבועיי (ABXABXX), כשבימי אימון אני צורך קפאין ובאחרים לא?

כי אני חושב ששוב פיתחתי חסינות.... וזה מאוד לא רצוי.

כן זה אפשרי לא חייב 3 ON 3 OFF רצוף אתה יכול לעשות גם 2 עם יום הפסקה 2 עם ויומיים הפסקה פשוט הקטע הוא לא לצרוך על בסיס יומי
גם בימים של הOFF אל תשתה אפילו קפה לא קולה כ-ל-ו-ם אפילו לא שוקולד (לא נראה לי שתצרוך בכל מקרה ^__^)
בכל מקרה קפיאין זה אחלה דבר כממריץ 200-400 מ"ג לפני אימון יעשו את העניין תלוי במשקל ובהשפעה על הגוף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ