![]() |
מי זכה במר עולם? אפשר תמיד לפנות אלי בפייסבוק, בפרטי
|
חבר בשם דודו אוחיון
התחרה באירגון "bbfe" בחול וזכה בתואר מר עולם מתאמן כבר שנה כששלושה חודשים מתוכם עשה רק אימונים בים מתח מקבילים ובטן ולפני חצי שנה נרשם לחדר כושר סיפור מיוחד |
ציטוט:
|
וואוו יאיר איזה מצחיק אתה
|
אגב אני מקווה שקנאה היא לא דבר כואב כאשר היא באה בכמויות מסחריות כאלה
|
קנאה במי ובמה בדיוק?
|
אני ממש לא רוצה להמשיך לכיוון הזה אז נא לא לגרור אותי לשם
|
אני חייב להבהיר שמה שכתבתי לא כוון לאביב שהוא אחד מהאנשים היותר מוערכים על ידי בתחום הזה!!
זה נטו בא להשוואה מול בליצנות וזילות הספורט ע"י האירגונים האלו! אביב אני אוהב אותך יא אח! |
תודה יאיר
שמח שיישרנו קו... |
ואני מאמן את סהר ועובד עם מאור באותו חדר כושר
אני חושב שיש לי מושאי קנאה הרבה יותר גדולים אם הייתי קנאי :) |
יש לך הרבה קנאה, חוסר פרגון, וציניות בתור אחד שבחיים שלו לא העלה תמונה ולא עשה משהו בענף הזה.
|
ציטוט:
|
איך אפשר להגיד על ספונסר שהוא לא עשה דבר בענף?
נמאס כבר לשמוע פה את החוסר פרגון ורק תגובות שליליות של אנשים. אנחנו עם מסריח שלא יודע לפרגן אחד לשני ולא יודעים להעריך אנשים, ובמקום לתת חיזוק לאנשים צוחקים עליו שהוא הגזים באחוזי שומן והוא התחרה באיגוד כזה או אחר. יאללה תשארו מאחורי המסך, שימו תמונה דוחה שלכם של הגב ומכנסים שגדולים עליכם ב 4 מידות ותמשיכו להיות בתולים כל החיים שלכם דוחים |
ציטוט:
וזאת זכותו להתחרות איפה שהוא רוצה ועל הרמה שהוא מגיע למשקל שלו אני בטוח שלאף אחד אין מה להגיד . |
לא ראיתי שחסרים פירגונים בטופיק של מאור או של יוני האנה.
מי שצריך מקבל פירגון ומי שצריך מבוקר, בשביל זה קיים הפורום. אין פה קשר לאיך אתה נראה או מה עשית ולא עשית בספורט |
ציטוט:
אני מכין מתחרה שנראה פי אלף יותר טוב ממך או מאיך שאי פעם תראה אני תומך בתחרויות מייעץ להמון מתחרים מתחת לשטח ועזרתי בקידום של כמה וכמה אירועי פיתוח גוף מה אתה עשית בתחום הזה שאתה מעז בכלל לדבר?.... |
איך אתה יכול לדעת?
לא ראית אותי בכלל ואני לעומתך, מפרגן לאחרים תתבגר |
ציטוט:
שלא תחזור לפה שוב!! |
אני מעריך את תמיר, באמת, הוא זכור לי לטובה מהפעמים הבודדת שיצא לי לדבר איתו,
אבל האיגוד הזה צורם לי,גם בארץ וגם בחול אני תמיד אעדיף ללכת להיות זנב לאריות ולא ראש לשועלים ואעדיף להיות שישי בקטגוריה של שישה תותחים מאשר ראשון בקטגוריה של 20 חברה " ככה ככה" |
ציטוט:
איזה לוזר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ