![]() |
תוכלו לשפוט אותו רק אחרי שתתאמנו גם אתם 5 שנים ברצף\בלי הפסקות של חצי שנה כל חודשיים.
|
יש קשר בין היפרטרופיה טובה באופן מולד , לבין תגובה טובה לחומרים ?
|
ציטוט:
וכל התמימים שמאמינים לו,למה שלא תעשו את תוכנית הקסם שלו אם היא כזאת טובה? |
ציטוט:
לא נראה לי שהתוצאות שלו מגיעות מסוג התוכנית האימונים, אלא מגנטיקה מפחידה של פריק. |
אל תנסה להוכיח כלום לאף אחד, תעשה מה שעושה לך טוב ושכולם ילכו קיבינימט.
|
סעיד אחי, דלג, כולם פה בהתקפי קינאה, אני אישית מאמין לך שאתה טבעי...
אבל לא משנה מה, כל הכבוד על התוצאות... ריספקט. אם תבוא לכפ"ס יום אחד קפוץ לנאוטילוס ניתן אימון ביחד... |
ציטוט:
|
achiliz
מאיפה אתה? |
אנשים, תראו המטרה של הבנאדם לתת לכם מוטיבציה מההתקדמות שלו, למתאמן טבעי רגיל סביר להניח שלא היה מתקדם ככה לדעתי האישית ובגלל זה אני גם חושב שהוא עיגל קצת פינות, אבל האמת היא שזה בכלל לא מפריע לי ואני מעריך אותו מאוד רק על הרצון שלו להראות שיש התקדמות עם השקעה בתזונה אימונים ושינה(עם\בלי חומרים).
סעיד, כל הכבוד לך תוצאות מדהימות באמת מפרגן ורק כדי להיות כן בקשר לנושא האשכול, לדעתי אתה לא 100% טבעי. יום נעים לכולם ותודה רבה על המוטיבציה סעיד באמת מרשים! |
הפכתם את זה להשוואת של מי הזין גדול יותר ?
מי גדול יותר ממי ? http://images.wikia.com/vampirediari...fice-no-no.gif |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סתמו כבר דאלביובי בלאט
|
שניכם על הפנים
|
טוב אני שם לזה סוף
הסרתי את כל ההודעות שנכתבו על חומרים לא חוקיים למיניהם.
הסרתי את כל ההודעות של שני הילדודס שמתווכחים של מי הזין גדול יותר הבא שהולך לכתוב על חומרים או להתווכח מי גדול יותר אני מעיף אותו ל-3 ימים מהפורום שירגע אם זה ימשיך עוד אני פשוט נועל את הפוסט הזה. ראו הוזהרתם ! |
מרוב שעושים פה באנים לכולם, הפורום נהיה פחחחחח
|
ציטוט:
על חומרים לא מדברים פה, יש תקנון.. ומריבות שהורסות אשכולות סתם גם לא מתאים. אפשר גם לנהל דיון כמו אנשים נורמליים :) |
יש דברים בגו.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ