![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבחור השני צדק בכך שהוא אומר שמשנה לשנה אתה במגמת ירידה, מה לעשות זה הטבע של הגוף. 1. לעשות מאסה ולהישאר על 12 אחוז שומן זה מאוד מעניין, עוד לא שמעתי על דבר כזה. 2.כל הקילוגרמים שאתה מעלה/עלית זה לא תרגום לשרירים- זה שריר, סחוס, עצם, נוזלים, גידים, סיבים. אין חיה כזאת להעלות 10 קילו שריר בשנה (טבעי). |
Gin אתה מבין עניין .
|
ציטוט:
אתה צודק לחלוטין... אין כזה דבר לעלות כל כך הרבה שריר בשנה ובמסה אתה עולה בהכול יחד, שומן, נוזלים, שריר וכן הלאה. הוא מתכוון לזה שמסתכלים על הגוף, זה נראה כאילו עלינו מלא שריר, כי השריר נראה ויזואלית הרבה יותר גדול משהיה, האם העלייה היא בשריר נקי או בדברים אחרים זה פחות האישיו :) (מבחינת התפיסה של האדם הפשוט שמסתכל במראה אחרי חודשיים אימונים) מה שלדעתי הוא מתכוון, זה שעולים במסה בתחילת הדרך נשארים נקי, כלומר לפחות אני כאקטומורף נשאר על 11% אחוז שומן יציב גם כשעיליתי 8 קילו ראשונים. לאחר מכן התחלתי להעלות אחוזי שומן בצורה יותר מאסיבית כי זה הטבע של מסה - אתה לא באמת יכול לעלות נקי אין כזה דבר (גם אם יש זה נקי יחסי זה לא נקי) פשוט צריך לעשות מסה נקייה כמה שאפשר ולאחר מכן ולבצע חיטוב. |
.........
|
ציטוט:
הבן אדם עלה 22 קילו סך הכל על אותו אחוז שומן ב3 שנים? נגיד שזה 7 קילו לשנה כי יהיה לנו יותר קל, זתומרת שהוא עלה 7 קילו בשנה, אבל נשאר על אותו אחוז שומן, נגיד והוא היה 10% שומן אז היה לו 5.3 קילו שומן בגוף נכון? ועכשיו יש לו 7.9 קילו שומן בגוף? אז הוא העלה 2.6 קילו שומן? אז בעצם נשאר לנו 21 קילו, פחות ה2.6 = 18.4 / 3 - 6.1 /12 = 0.508 קילו שריר בחודש ובשנה הראשונה עולים טיפה טיפה יותר, אז בממוצע הוא עלה חצי קילו בחודש בסופו של דבר? בהנחה שהוא היה 10, הוא אני מניח שהיה 12-14 ולכן זה נע לכיוון ה0.4-03.5 קילו שריר בחודש בממוצע וזה סותר את מה שאמרנו כי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והומי אם תיהיה מחובר למציאות תיראה שלא על זה הויכוח בכלל אלא על זה שנדבמור אמר שבשנה השלישית אדם יעלה בממוצע 1 קילו שריר בשנה לצורך העיניין,או שלא ניתן לעלות יותר מ5 קילו בשנה שריר |
אני עדיין טוען שלא ניתן לעלות יותר מ5 קילו שריר בשנה. כמו שאמרו לך אתה עולה במסה רזה גידים,העצמות מתחזקות(חוק וולף) אבל לא נטו 5 קילו שריר.
|
אם אני אתחבר למציאות? אתה חי באיזה סרט, לך תכופף ותפשוט היד ממש מהר אולי זה ירגיע אותך.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ