ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הכוח של 6 חודשים עם תזונה נכונה **transformation** (https://israelbody.com/showthread.php?t=79402)

אלברט ברכה 10-06-13 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1167541)
לא יודע מה כולכם עפתם עליו.
א' רואים שאתה טבעי, אין יותר מידי סימני מתיחות, אין בליטות בבטן, הידיים והגוף פרופורציונליים.
לא יודע, נראה לי טבעי.
ב' רואים שינוי עצום בין חודש ראשון לשישי!!! לא יודע מי מכם באמת ישב והסתכל אבל כל הכבוד על השינוי, גם פמפמת רציני וגם הבאת בחיטוב.
ג' נראה לי שכדאי שתיתן איזו תקופת מאסה רצינית, נגיד 4 5 חודשים.
תן תמקסימום שלך כדי לגדול.
אחרי זה בחיטוב הבא הבטן והחזה בכלל יראו ליגה.

על כל פנים כל הכבוד.
בהצלחה.

א. רואים שאתה לא יודע לזהות מי טבעי ומי לא
ב. בדקת את הדם שלו?
ג. על סמך מה בכלל אתה יכול להגיד בוודאות?

the raccoon 10-06-13 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1167592)
א. רואים שאתה לא יודע לזהות מי טבעי ומי לא
ב. בדקת את הדם שלו?
ג. על סמך מה בכלל אתה יכול להגיד בוודאות?

איך מזהים ?

IGOR 10-06-13 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1167593)
איך מזהים ?

אתה באמת תמים כל כך? נראה לך הגיוני באמת שתוך חצי שנה הוא יראה ככה בלי חומרים ועוד על כזה אחוז שומן?
אתה שם לב לתוכנית האימונים שלו בכלל? אני מתפלא עלייך..

saeed.sal 10-06-13 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1167594)
אתה באמת תמים כל כך? נראה לך הגיוני באמת שתוך חצי שנה הוא יראה ככה בלי חומרים ועוד על כזה אחוז שומן?
אתה שם לב לתוכנית האימונים שלו בכלל? אני מתפלא עלייך..

מה עם התוכנים הזאת? לא טובה? תאכלס זו היחידה שאני מרגיש עייף בסוף אימון.... ולא ראיתי אף אחד שרד בה ל3 חודשים כדי שמישהוא יגיד טובה או לא ואני 6 חודשים הלכתי על התוכנית ואלו התוצאות. זה קצת מוגזם מצד תרגילים אבל זה מה שמתאים לי אני לא אומר שזה מתאים לכולם, התחיל איתי בנאדם ואני רוצה לראות מה התוצאות שלו יהיו אחרי 3 חודשים ואני אפרסם, ולפי התוצאות נראה אם זה שווה לנסות או לא, אז לא למהר להגיד שזה לא טוב, אבל אני באמת לא ממליץ את זה לאנשים שמשתמשים בסטירואידים כי כך הבנאדם ממש הורס ומאמץ את השריר ואם השריר גדל בצורה לא טבעית וקצת מהר מדי יכול להיות שלא יוכל לסבול כזאת העמסת תרגילים בשריר אחד כל אימון ויכול להוביל נזק בשריר.

IGOR 10-06-13 17:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saeed.sal (הודעה 1167595)
מה עם התוכנים הזאת? לא טובה? תאכלס זו היחידה שאני מרגיש עייף בסוף אימון.... ולא ראיתי אף אחד שרד בה ל3 חודשים כדי שמישהוא יגיד טובה או לא ואני 6 חודשים הלכתי על התוכנית ואלו התוצאות. זה קצת מוגזם מצד תרגילים אבל זה מה שמתאים לי אני לא אומר שזה מתאים לכולם, התחיל איתי בנאדם ואני רוצה לראות מה התוצאות שלו יהיו אחרי 3 חודשים ואני אפרסם, ולפי התוצאות נראה אם זה שווה לנסות או לא, אז לא למהר להגיד שזה לא טוב, אבל אני באמת לא ממליץ את זה לאנשים שמשתמשים בסטירואידים כי כך הבנאדם ממש הורס ומאמץ את השריר ואם השריר גדל בצורה לא טבעית וקצת מהר מדי יכול להיות שלא יוכל לסבול כזאת העמסת תרגילים בשריר אחד כל אימון ויכול להוביל נזק בשריר.

לא אמרתי שהיא לא טובה. היא פשוט לא הגיונית לבן אדם טבעי.

למה שמתאמן טבעי יתן כל כל הרבה חזרות ותרגילים לשרירים? מה הטעם? לא רק שזה לא מועיל למתאמן טבעי אלא גם יכול להוביל לאימון יתר ואף לפציעה וחבל ..
שמע אתה סוס אין מה לדבר בכלל אבל וואלה אני לא מאמין שאתה טבעי.
ושוב אין בזה שום בושה אני פשוט לא מבין תקטע של ההכחשה.

saeed.sal 10-06-13 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1167597)
לא אמרתי שהיא לא טובה. היא פשוט לא הגיונית לבן אדם טבעי.

למה שמתאמן טבעי יתן כל כל הרבה חזרות ותרגילים לשרירים? מה הטעם? לא רק שזה לא מועיל למתאמן טבעי אלא גם יכול להוביל לאימון יתר ואף לפציעה וחבל ..
שמע אתה סוס אין מה לדבר בכלל אבל וואלה אני לא מאמין שאתה טבעי.
ושוב אין בזה שום בושה אני פשוט לא מבין תקטע של ההכחשה.

אני יודיע שאין בזה בושה אבל אני באמת טבעי, אני מבטיח לך שבכלל לא הייתי מתאמץ אפילו לפרסם תמונות שלי באתר כזה. אם הייתי משמתש לא הייתי מפרסם תמונות בגלל שזה לא משהו מיוחד לבנאד שיקח סטירואידים וגיע למצב כזה, אבל בן 21 נראה כך בצורה טבעית זה משהו שווה לפרסם לעולם ולתת לאנשים לחשוב פעמים לפני שישתמשו בסטרואידים. לא?

the raccoon 10-06-13 20:28

הקטע הוא שאף אחד לא מאמין לך שאתה טבעי אז מוטיבציה אתה לא ממש נותן חח..

אלברט ברכה 10-06-13 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saeed.sal (הודעה 1167595)

אחי יש מצב שאתה זכאי להתמודד על פרס נובל בזכות המצאת התוכנית?

אלברט ברכה 10-06-13 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1167616)
הקטע הוא שאף אחד לא מאמין לך שאתה טבעי אז מוטיבציה אתה לא ממש נותן חח..

אבל יש את חבר שלך שדגם את השפיך של סיקס פאק ומצא ראיות נסיבתיות לכך שהוא טבעי.
מזהים לפי המון דברים, אקנה, ג'ינו, שינויים פיזיים מהירים, עליות או ירידות קיצוניות במשקל בפרט ובמא0ה רזה בכלל, כל מה שהוא לא לינארי או יותר נכון פתאומי ובא בניגוד למסלול חזוי (אתה אינטיליגנט מספיק כדי להבין מה הכוונה).

שוב, התוצאות יפות אין בכלל ספק ואין שאלה, אבל אחרי שראיתי במכונים מספיק אנשים שמזריקים ונראים כמו הזין שלי, מרימים כמו הזין שלי, אני בן אדם של סטטיסטיקה ואני לא נוטה להאמין לסיפורים כאלה בכ"כ קלות.

כל הmy workout works prodigies שחושבים שהם המציאו משהו ושהם הגו איזה תוכנית על שעכשיו הם בודקים על עכברי מעבדה כי הן כל כך קשות לנסיון על בני אדם תחילה, נשמע מגוחך.

חברינו מארק בל אמר פעם, כל אחד שאתה תראה בסביבות ה100 קג חטוב מאוד (הוא אפילו אמר 10-11 אחוז) תתחיל לחשוד.
אז הרי לך.
ומארק בל 20 שנה בתחום עם 19 אלף סייקלים, אז אין לי אינטרס לומר אחרת.

אני שוב אומר, בואו תשתיקו אותי עם בדיקת דם חתומה ע"י רופא ואני סותם תפה ולא מגיב פה יותר לעולם.
אני כבר מעל שנתיים מחכה לבן אדם שיעשה את זה, בינתיים אני ממשיך לכתוב פה אז אתה כבר מבין שזה לא קרה, אני גם בספק אם זה יקרה.

וכן, אני מדבר גם על קלן\אפדרין וכו', למרות שידידנו האמינים משתמשים בהרבה יותר מזה.
יאללה, תביאו תוצאות בדיקות מעבדה ותשתיקו אותי, אחרת צחי (שנאי רואה כבר שתגיב), תחסוך את הזיוני שכל שלך בבקשה.

the raccoon 10-06-13 21:09

צחי הרוויח את זכותו להגיב פה ..
הוא מלא מאסה , באחוז שומן כמו של אלון ( ככה הוא טוען לפחות )

AchiliZ 10-06-13 21:54

מישהו פה כועס........עזבו שטויות הבנאדם ניראה פיקס טבעי לא טבעי, גם JACO DE BRUYN אף פעם לא פירט יותר מדי על סייקלים(יש נאיביים שאומרים שהוא טבעי) וזה לא מה שמעניין כי הוא בערך הבנאדם הכי אסטתי בעולם היום ואני חותם שכול אחד היה מריץ ת'עסק בשביל גוף כזה:
http://www.trimmedandtoned.com/wp-co...ModelPics1.jpg

zuko 11-06-13 01:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AchiliZ (הודעה 1167625)
מישהו פה כועס........עזבו שטויות הבנאדם ניראה פיקס טבעי לא טבעי, גם JACO DE BRUYN אף פעם לא פירט יותר מדי על סייקלים(יש נאיביים שאומרים שהוא טבעי) וזה לא מה שמעניין כי הוא בערך הבנאדם הכי אסטתי בעולם היום ואני חותם שכול אחד היה מריץ ת'עסק בשביל גוף כזה:
http://www.trimmedandtoned.com/wp-co...ModelPics1.jpg

עיניין של טעם לחלוטין לדעתי חזה מכוער וריבועים לא משהו בכלל
http://www.cutandjacked.com/CutAndJa...-Lazar-Angelov
לאזאר אנגלוב בנוי הרבה יותר יפה לדעתי,וגם אלון גבאי נראה טוב יותר.
אבל כאן זה בכלל לא האישו..

meirn 11-06-13 02:41

ידיים מטורפות, מה שלא מובן לי, טבעי או לא טבעי, איך לעזאזל יש לך ידיים כאלה רק מאימון אחד שלהם בשבוע.

IGOR 11-06-13 09:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirn (הודעה 1167646)
ידיים מטורפות, מה שלא מובן לי, טבעי או לא טבעי, איך לעזאזל יש לך ידיים כאלה רק מאימון אחד שלהם בשבוע.

הוא על פאמפ בתמונות האלה.. חוץ מזה,אני בטוח שהבחור עושה גם דדליפט ומתח שהידיים עובדות שם מאוד חזק.

saeed.sal 11-06-13 11:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1167651)
הוא על פאמפ בתמונות האלה.. חוץ מזה,אני בטוח שהבחור עושה גם דדליפט ומתח שהידיים עובדות שם מאוד חזק.

הנה תמונות בלי פאמף, דידליפת 205קילו 2 חזרות בלי חגורה או משהו אחר ואני התחלתי לעשות דידליפת גם בתחילת השנה קידום לא רע ל6 חודשים לא?

http://i272.photobucket.com/albums/j...ps1fede6ed.jpg

http://i272.photobucket.com/albums/j...psea874d6b.jpg

rot 11-06-13 12:30

תותח כל הכבוד אחלה שינוי ,תמיד יהיה את אלה שיגידו סטרואידים אל תתייחס .

Homie 11-06-13 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirn (הודעה 1167646)

מה הקשר? יש כל כך הרבה גירוי לידיים בכל תרגיל פלג גוף עליון

IGOR 11-06-13 15:23

Saeed- שוב,אתה נראה מעולה! אבל אישית אני לא מאמין שאתה טבעי במיוחד עם תוכנית אימונים כזאת.
וזה שמישהו על חומרים לא הופך אותו למתאמן לא רציני,ההיפך צריך להקפיד הרבה יותר על תזונה ושלא נדבר על אימונים.

saeed.sal 11-06-13 16:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1167686)
saeed- שוב,אתה נראה מעולה! אבל אישית אני לא מאמין שאתה טבעי במיוחד עם תוכנית אימונים כזאת.
וזה שמישהו על חומרים לא הופך אותו למתאמן לא רציני,ההיפך צריך להקפיד הרבה יותר על תזונה ושלא נדבר על אימונים.

תודה גבר, אבל אני לא אמרתי שבאנדם על חומרים הוא לא ריציני להפך אנשים על חומרים צריכים הכי הרבה להשקיע בזה, ואל תדאג אחי אני בטוח שבעתיד אשכניע אותך שאני טבעי וכולם יכולים גם להיות כך בצורה טבעית, בנתיים מעריך את חוות הדעת שלך :)

nadavmoore 11-06-13 17:31

איך תשכנע אותו בעתיד?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ