![]() |
הוא אסטטי וגדול ובאמת ברמה אחרת, הוא חייב איכשהו לשפר את החזה וטיפה טיפה את הגב והוא קופץ 3 מדרגות!
|
ציטוט:
|
עמית מדהים...הוא ומאור לוקחים את פיתוח הגוף הישראלי לגבולות חדשים.
|
שוב, גם בבילדינג הישראלי - לא הפאמפ מנצח, אלא החזק.
עמית עם רקע בהרמת משקולות ומאור מסקבט מעל 250 = שניהם חזקים בפער עצום מכל שאר הבילדרים בארץ ולכן הם גם בפער עצום מהם ברמה. |
הכוח ממש לא הגורם המרכזי
יש המון גורמים אחרים גנטיקה בין השאר וגם עצם העובדה שהשניים האלה "לקחו את זה עד הסוף", שניהם עוסקים בבודיבילדינג כפי שאחרים לא יכולים או לא רוצים לעסוק - דהיינו - זהו מרכז חייהם בכל אופן, הם מביאים המון כבוד, וכל ספורטאי נורמאלי בישראל צריך להחזיק להם אצבעות שימשיכו להצליח אני יודע שהרוב גם באמת מפרגנים להם - ובצדק |
Fuckkkkk הוא נראה מעולה
בפרונט החזה קצת מציק לי אבל זה בגלל שהידיים הפוכות אני מניח... באמת נראה מעולה! ח"ח |
סתם צירוף מקרים שכמעט כל הבילדרים הכי מרשימים הם גם הבילדרים הכי חזקים
|
מאור מחזיק בגישה של לעבוד בנפח גבוה
יש לי חבר שהיה אצלו בייעוץ (וכו' ) ואמרתי לו להעלות את השאלה של עבודה כבדה ומאור אמר שזה שגוי בשביל פיתוח הגוף , והוא לא עובד ככה . אז כנראה זה שהוא חזק זה בגלל מיליון שנה בתחום , ושהוא בית מרקחת אנושי . |
ציטוט:
מאור ממש לא לוקח יותר חומרים מבילדרים אחרים בארץ....אני יכול להראות לך בזריזות בילדרים ברמה הארצית שהשימוש שלהם הרבה יותר כבד וזה משיחה קצרה...אין סודות בתחום מיליון שנה בתחום?....שזה בניגוד ל.....? |
מאור ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות ..אין דבר שיכול להפחית את ההישג שלו אפילו אם הוא חצי סייבורג
|
|
ציטוט:
והוא גם בית מרקחת אנושי, כמו כל שאר הבילדרים ברמה הזו. |
ציטוט:
וגם בהנחה שהוא פשוט עילוי גנטי , מה שאני אומר , שהוא לא ההוכחה שצריך "לעבוד כבד" ולעלות בכוח בשביל לגדול , כמו שטוענים פה כמה משתמשים השכם והערב , אלא שהכוח שלו זו תופעת לוואי . |
אין מילים ,כמה עובי בגב ובכלליות עמית הוסיף פשוט פסיכי לחלוטיין!! גם גניטקה מטורפת ואסטטיקת שריר מרשימה ביותר,איזה הרגשה לראות אותו ואת מאור ברמות האלו (: ,בהצלחה לשניהם בהמשך .
ניגרי תעדכן בכול רגע נתון . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ