![]() |
ציטוט:
לכן אני לא עובד בטן :cry_1: |
ציטוט:
צריך אבל לעבוד על הבטן, זה גם השריר שאני הכי מזניח אבל צריך.. |
אליאב אני מופתע שאתה אומר את זה...
עזוב שלא תראה שם קוביות או מסה... בטן זה שריר מייצב והוא שריר שיעזור לך במלא דברים באימונים ובלי קשר אליהם... |
כבר 4 חודשים ויותר שלא עבדתי על בטן..חח
המקום שיש לי הכי הרבה מסה זה בבטן למרות שהגנטיקה מבחינת צורת הריבועים לא יפה לא רוצה בטן גדולה מדי,כבר יש לי כרס עם ריבועים בקטנה שאני על אחוז שומן נמוך(11 ומטה) אגב רואים לי גם את הריבועים על 15-16 אחוז שומן. |
בדרך כלל כול יומיים אבל בזמו האחרון בגלל החיטוב אני מסיים תאימון אין לי זין לבטן
|
אני עובד בטן יום כן יום לא 4 סטים (אימון פול בודי)
|
ציטוט:
|
כבר איזה חודש אני עובד בטן יום כן יום לא (חיטוב)..
|
לא עובד ישיר
|
2 אימונים בשבוע אחרי האימון..4 סטים של 12 חזרות עם משקל מקסימל..אני מכור לכאב שאחרי זה =]
|
לדעתי צריך לעבוד על הבטן ישירות כי בתרגלים אחרים השריר הזה רק מייצב.
|
תשמעו בטן זה שריר לכל דבר - תעבדו עליו הוא יתנפח. לכל אחד יש צורה של קוביות ובגלל זה יש כאלו עם יותר מסה ופחות מסה - בעיקרון כל אחד יכול לפתח מסה בבטן בלי קשר לגנטיקה כמו שכל אחד יכול לפתח מסה ביד. לכל אחד תהיה צורה שונה והמהירות העלאת מסה גם תהיה שונה.
|
ציטוט:
עכשיו אני כבר חודש וחצי עם בעיות בכבד ירדתי במשקל הגוף כ6-7 קילו (אני לא מגזים) כנראה זה בגלל שחתכתי 1000 קלוריות (הרוב חלבון) מהתפריט שלי בהוראה של הרופא... ככה שכרגע הקוביות לא רעות בכלל...אבל גם בשיא המסה שלי היו לי קוביות אחי אחרי הכל אתה שוכח שבמצב ההתחלתי שלי הייתי תת תת של תת משקל ככה שאין נטייה להיות קבב :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו מישהו יקפוץ - ''אבל לא צריך בטן מאסיבית , מסתפקים בבטן יפה''... בשביל זה יש חיטוב אחי:wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע יכול להיות מאוד שאתם צודקים , אני אנסה... אולי שם יהיה מזל לשם שינוי , אני אחרי הפסקה מתזונה נכונה אז קיצרתי את האימונים שלי ככה שיש לי זמן לתת לזה. |
עזוב אותך בטן מסיבית, לא מאמנים בטן בשביל ההתפתחות אלא בשביל החוזק של הבטן. אני לא חושב שזה רעיון טוב לאמן גב תחתון בדדליפט ולא לאמן בטן. לדעתי זה עלול ליצור יציבה לא נכונה בטווח הרחוק. כמו שיש את האלו שמאמנים רק בטן ולא עושים דדליפט ולא עושים גב, ועושים הרבה חזה אז הם עומדים שפופים.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ