![]() |
חולה על פרות באיחוד הפירות של הקיץ אני יכול לאכול בלי הגבלה זה כזה טעים הבעיה שאני כרגע בחיטוב ומסתפק בבנה אחת וגם זה רק אחרי אימון:sad:
|
ציטוט:
|
אני עושה כל בוקר שייק עם חלב בננה וכמה תותים אחחח כמה שזה טעים וגם נורא מסביע {תקנו אותי אם לא רשמתי נכון תמילה..}.!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה אחרי 4-5 בננות אפשר לאשפז אותי במיוחד אם זה אחרי ארוחת צהריים זה לא נורמלי זה תוקע תבטן לפחות ל10 שעות ככה אצלי ועוד לחשוב שבטח אכלת אחרי 3 שעות משהו ועוד תגיד לי עכשיו שהיית רעב ... שמע זה תלוי בבן אדם אם כבר לאכול אז לגוון , מתחרים שעולים במסה וכאלה לוקחים קערת פירות כקינוי שיש שם 4-5 פירות ככה איזה 3 פעמים ביום לדוגמה אלי האנה וחבריו |
ציטוט:
|
אני מת על פירות.. מאז שהתחלתי להתאמן הפסקתי לאכול כל מיני עוגיות ודברים מתוקים שהייתי אוכל הרבה..
אני אוהב את כל הפירות.. תפוח, תפוז, מנגו, ענבים, מלון , אבטיח , תותים וכו'.. |
ציטוט:
מה זה הדבר הזה מה אתה נקבה??? |
חחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
נראה לי שהוא צוחק לא משה..? זה מגוחך.. |
תרדו ממנו הבן אדם שנה ומשו בחיטוב
אני בטוח לפני הואהיה אוכל בארוחה אחת יותר ממה שאתם אוכלים ביום :wiggle: |
אני אוכל כל יום -3-4 פירות
90% מהמקרים זה בננות ותפוחים אבל לפעמים אני משלב תפוזים,תותים,אגסים,אפרסקים. |
הכי טעים זה אבטיח..אבל בשיא הטעם.
תפוחים אני אוהב רק "אנה" תותים.. תמר מג'הול בעקרון הכל אבל אלה בעיקר. |
אוכל בעיקר בננות... איזה 2 בננות כל יום...
|
ציטוט:
אחרי ארוחה לתקוע 3-4 בננות רצוף זה עומס ואני אישית מרגיש ממש כבד אחרי דבר כזה אני מדבר אחרי ארוחה לא סתם ככה זה תלוי בבן אדם כשאתה מתרגל לאכול כמויות קטנות של אוכל להביא לך דברים גדולים בבום הגוף לא מסתגל כמו למשל לאפות אני יכול לדפוק לאפה 1 וגם זה בקושי פעם הייתי יכול לדפוק 2 ... ושנה ומשהו בחיטוב נשמע רע :):):):) זה לא היה רצוף תאחלס ספרתי פעם באירובי כי היה לי מ-מ-ש משעמם כמה זמן אני בחיטוב סה"כ נטו 9 חודש ברוטו שנה ו3 חודש... בקיצור יהיה סתם תאכלו תגדלו דימי תחולה נפש ב2 מילים :wiggle: |
אוכל בערך 3 ביום
בעיקר תותים אפרסקים אבטיח ונקטרינות שונא בננה ותפוז :| |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חולה על פירות אפשר להגיד שמכור.
אוכל בערך 3 ביום הכי חזק אצלי קלמנטינה אבל גם אוכל מלון תפוז תפוח ירוק בקיצור הרבה סוגים |
שכחתי להזכיר, חולה על שסק ועל תותים.....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ