![]() |
הבחור זייייןן
|
אחינו תן דגש על פרונט דאבל די
תמשיך בעבודה הטובה. |
מה הקשר של זה לפיתוח גוף?
>< |
053-76449311
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח, זאת תחרות של מי מזיין יותר....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................. אדיר "פורום פותחת גוף" .....חחחחח נדב יא זיין מי הבלונדה בתמונה הראשונה? הייתי עושה לה ארוחת בוקר... :p ונסיכה, מה זה המספר הזה את גרה ברשות???? :// |
hot mobile אח שלי (:
|
תיכף תתחילו למדוד למי יש זרג יותר גדול
קצת פורפוציותתתתתת דרך אגב, לי יש ענק |
douche
|
נדב חבר [טינופת אבל חבר]
ואם היה פורום זיונים הוא היה מקבל ניהול חוץ מהקטע עם הבחורה ששילשלה באוטו של חבר שלו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אסטרואידים?
איך אפשר לקחת אסטרואידים? זה לא רחוק קצת ? |
ציטוט:
אין מה לעשות אחי, שאתה נופל לזה אתה נופל לזה חזק..... :1: |
נדב די לזיין תשכל כבר עם התמונות האלה,80 אחוז מהתמונות האלה אתה מעלה בכל פעם שאומרים לך שאין לך בחורות.ותאמת הצטלמת עם שתי כוסיות בתאילנד?באנה אחי איך עשית את זה כפרה?
ועכשיו בחיאט אחי חלאס כבר כי זה מוציא אותך מסכן שאתה מנסה להוכיח משהו לבנאדם ורוצה שכל העולם ידע שאתה זיין.כי איך שאני רואה את זה אתה יוצא כמו המסכנים האלה שמבקשים מבנות להצטלם איתם.ותאמת עכשיו יש לי הרגשה נורא חזקה שאתה בכלל גיי רצח.ידוע שלהומואים יש מלא כוסיות ודופקים מלא תמונות.ככה זה יוצא אחי.לא בקטע רע כמובן, אומר לך מה אני חושב.ובקשר לתמונה שלך תתחיל חיטוב לפי דעתי. |
חחחחחחחחח על מה חיטוב בדיוק ?
|
ציטוט:
איך אתה רוצה שהוא יגיב? בינתיים, לפי מה שכולנו ראינו, הוא פשוט זיין אותו עמוק בתחת, והבחור ברח מפה בלי להוכיח שהוא מביא "פי 20 ממנו בוודאות". אז נדב, למרות שאתה טרול כושל (אהמ נסיכה, אהמ), אפשר להגיד שזיינת אותו בכל המובנים. |
ציטוט:
קיצר אחי , תחשוב מה שבא לך ושיחשבו מה שבא לכם זה מעניין לי ת'ביצה (אגב גם חיטוב\מאסה מעניין לי ת'ביצה) כל האשכול הזה הטרלה אחת גדולה אם לא שמת לב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ