ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אוון קונטופני: כנראה פוטו שופ ועדיין מדהים (https://israelbody.com/showthread.php?t=78208)

gorneo1 09-02-13 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1158155)
הוא לא פריק
הוא עושה משהו פונקציונלי - ריצה, ועושה אותה הכי טוב בהיסטוריה.
לא עבודה ל3000 חזרות עם 9999999 סוגי חומרים שהתוצר שלה בגדלים האלה נראה כמו מוטציה.

חביבי לא יודע כמה אתה יודע או לא יודע על בולט, אבל החומרים שהוא מעשן נותנים יותר כוח מ1000 קילו סקוואט.... סתם נקודה למחשבה... ;)
חוץ מזה אני מעריץ שרוף שלו אז אל תחשוב שיש פה איזושהי התרסה....

meirn 09-02-13 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1158116)
לא ברור מה יפה או מושך קהל במוטציות כאלה,גם המראה הזה נראה פשוט לא טבעי.
מה שמצחיק זה שכל פעם שמראים מישהו מסונטל ישר אומרים "איכססססססססס מה זהההההההההה".

עובדה שמושך, ועובדה שקיים אפילו בישראל,רחוק רחוק מהמרכז העולמי של פיתוח הגוף קהילה שאוהבת את הספורט הזה, מתחרה בו, ואף מוציאה ממנה מתחרים טובים כמו מאור לדוג'.
הדבר שלא ברור לי הוא מדוע אדם כמוך שניכר שאין לו דבר מלבד שנאה וזלזול כלפי הענף הזה מכלה את זמנו בפורום פיתוח גוף תחרותי.

Cuba 10-02-13 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirn (הודעה 1158165)
עובדה שמושך, ועובדה שקיים אפילו בישראל,רחוק רחוק מהמרכז העולמי של פיתוח הגוף קהילה שאוהבת את הספורט הזה, מתחרה בו, ואף מוציאה ממנה מתחרים טובים כמו מאור לדוג'.
הדבר שלא ברור לי הוא מדוע אדם כמוך שניכר שאין לו דבר מלבד שנאה וזלזול כלפי הענף הזה מכלה את זמנו בפורום פיתוח גוף תחרותי.

כל הקהל של "אוהדי" פיתוח גוף לא מסתכם בחצי מאוהדי מכבי פתח תקווה אז אין מה להתלהב יותר מידי

אבל בהחלט יש פה כאלה שמגיע להם כבוד והערכה כמו מאור ועמית ספיר שהם באמת הגיעו למשהו מכובד מאוד

nadavmoore 10-02-13 18:56

כל ספורטאי היום בטופ העולמי(וגם הרבה שהם לא בטופ העולמי) לוקח חומרים כאלו ואחרים.

meirn 10-02-13 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1158231)
כל הקהל של "אוהדי" פיתוח גוף לא מסתכם בחצי מאוהדי מכבי פתח תקווה אז אין מה להתלהב יותר מידי

אבל בהחלט יש פה כאלה שמגיע להם כבוד והערכה כמו מאור ועמית ספיר שהם באמת הגיעו למשהו מכובד מאוד

נכון, הקהל קטן מאוד, ולדעתי רובו המוחלט גולש פה בפורום הזה, ולכן מעיק שיש אנשים שכל העיסוק שלהם בפורום הוא לצאת נגד הספורט הזה.

אלברט ברכה 10-02-13 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirn (הודעה 1158165)

וואו איזה שפה גבוהה, עכשיו השתכנעתי.
תקרא את כל מה שכתבתי ולא רק את החלק שאתה החלטת לקרוא.

meirn 11-02-13 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1158258)
וואו איזה שפה גבוהה, עכשיו השתכנעתי.
תקרא את כל מה שכתבתי ולא רק את החלק שאתה החלטת לקרוא.

טוב אחי;)

arbel2 12-02-13 00:58

אבל למה להרוס כל חלקה טובה כוש'לאמשלכם למה ?!?!!
לא אוהבים פיתוח גוף ? סבבה זכותכם...אבל להיכנס לפורום "פיתוח גוף תחרותי" סתם כדי להטיף כמו קוקסינלים זה חצוף,מיותר וסתם הורס לאנשים שכן אוהבים את התחום.

JuJitsu 12-02-13 02:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1158334)
לא אוהבים פיתוח גוף ? סבבה זכותכם...אבל להיכנס לפורום "פיתוח גוף תחרותי" סתם כדי להטיף כמו קוקסינלים זה חצוף,מיותר וסתם הורס לאנשים שכן אוהבים את התחום.

כל הכבוד,נגע בנקודה.

ניגרי ענק 12-02-13 11:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1158334)

הקנאה אחי הקנאה.
לא בריאה בכלל, אבל קיימת בכמויות, בעיקר אצל כאלה שנראים כמו חרא ואין להם יכולת מנטאלית או גנטית לשנות את זה - משמע הם ייראו רק יותר ויותר גרוע - ובהתאם יקנאו יותר ויותר.
כנראה שהגיע הזמן לכמה באנים טובים.
יאללה תנסו אותי.

Big_D 12-02-13 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1158344)
הקנאה אחי הקנאה.
לא בריאה בכלל, אבל קיימת בכמויות, בעיקר אצל כאלה שנראים כמו חרא ואין להם יכולת מנטאלית או גנטית לשנות את זה - משמע הם ייראו רק יותר ויותר גרוע - ובהתאם יקנאו יותר ויותר.
יאללה תנסו אותי.

לפי דעתי אחי, מגיע להמון אנשים פה באנים,
הפורום פה נהרס והרבה נוטשים אותו לטובת פורומים אחרים.
פעם היה כיף לגלוש פה, דיון זה היה דיון.., היום הכל הטרלות.. :disgust:

טלסביון 12-02-13 14:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1158344)
הקנאה אחי הקנאה.
יאללה תנסו אותי.

אני לא מבין איך כל אחד שאומר שבילדרים נראים כמו פריקים וזה נראה רע ישר מתקשר לקנאה. (אני חובב של התחום למרות שלא עוסק בו)

nadavmoore 12-02-13 15:15

ניגרי באמת, אתה אומר את זה הרבה אבל תנסה להיות קצת רציני זה שאנשים אומרים שזה מוגזם לא תמיד חייב להיות קשור לקנאה, אנשים אומרים שמי שנוסע במכונית מפוארת יש לו זין קטן- אתה יודע על איזה מכונית לברון ג'ימס נוסע?!?! - ועכשיו ברצינות הפורום הזה הוא פורום ישראלבאדי בכללי ולכן אפשר להכנס ולבקר ולכתוב פה דעות לכאן ולכאן זה מותר, זה פורום וכל עוד זה ברמת הדיון הסביר למה לא לתת להתדיינות מקום?! מה הקטע של לאיים בבאנים כל הזמן זה לא שמישהו פה מספים או הורס את הפורום גם ביקורת שלילית יכולה להכתב בגבול הטעם הטוב ולא ראיתי פה משהו שיצא מגדר הרגיל. בכל מקרה זאת דעתי האישית לגביי הדיון הנ"ל

ניגרי ענק 12-02-13 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי big_d (הודעה 1158352)
לפי דעתי אחי, מגיע להמון אנשים פה באנים,
הפורום פה נהרס והרבה נוטשים אותו לטובת פורומים אחרים.
פעם היה כיף לגלוש פה, דיון זה היה דיון.., היום הכל הטרלות.. :disgust:

זה לא מדוייק
הפחתתי את ההטרלות לרמה נסבלת
פה ושם חצי בדיחה או איזו עקיצה זה בסדר
זה בגבולות הטעם הטוב
מי שמגזים, מי שנכנס במכוון להרוס פוסטים יודע שהעין שלי פקוחה
אבל נכון שיש כמה שצריכים לעוף לכל הרוחות
אמרתי את שלי, וכולם יודעים למי הכוונה
מילה לא במקום מהם וזו המילה האחרונה שהם יגידו בפורום הזה
שיעשו בגוגל: קנאים שנראים כמו חרא
בטוח ימצאו לעצמם בית נפלא

ניגרי ענק 12-02-13 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1158357)
ניגרי באמת, אתה אומר את זה הרבה אבל תנסה להיות קצת רציני זה שאנשים אומרים שזה מוגזם לא תמיד חייב להיות קשור לקנאה, אנשים אומרים שמי שנוסע במכונית מפוארת יש לו זין קטן- אתה יודע על איזה מכונית לברון ג'ימס נוסע?!?! - ועכשיו ברצינות הפורום הזה הוא פורום ישראלבאדי בכללי ולכן אפשר להכנס ולבקר ולכתוב פה דעות לכאן ולכאן זה מותר, זה פורום וכל עוד זה ברמת הדיון הסביר למה לא לתת להתדיינות מקום?! מה הקטע של לאיים בבאנים כל הזמן זה לא שמישהו פה מספים או הורס את הפורום גם ביקורת שלילית יכולה להכתב בגבול הטעם הטוב ולא ראיתי פה משהו שיצא מגדר הרגיל. בכל מקרה זאת דעתי האישית לגביי הדיון הנ"ל

אני תמיד רציני, או לפחות בדרך כלל
מי שלא אוהב פיתוח גוף תחרותי לא חייב לכתוב פה

כמו שאני לא כותב בפורום שוונג של קהילת רוכבי האופניים

the raccoon 12-02-13 15:39

הדעות שהובאו פה לא יועדו להרוס את הפוסט
אלברט אמר שהוא חושב שהמראה של הבחור ההוא מוגזם
אני אמרתי שאני לא מבין מה הוא בחר להתעורר כי ככה זה בילדינג ברמה גבוהה
מי שאוהב יאהב , ומי שלא אוהב לא ייהנה גם מרמה יותר נמוכה
וזה לא קשור לשליליות או קנאה. רוב העולם לא אוהב בילדינג רציני זה אומר שכל העולם קנאים?..

טייני 12-02-13 16:08

http://www.fastup.co.il/images/36854524.gif

DaSpider 12-02-13 17:05

רוב הבחורות יגידו לך שג'יי קאטלר נראה כמו חתיכת חרא סלחו לי על הביטוי - זה אומר שהן קנאיות ורוצות להראות כמוהו? וזה עם כל הכבוד למאמצים שהוא עשה בחיים שלו כדי להגיע לאן שהגיע. אני לא מצדיק את הטרולים, זכותם של הבילדרים להתדיין ולהעלות תמונות של מי שבא להם בפורום שלהם, אבל תגובות המתבגרת במחזור האלו לא עושות לאף אחד חסד...

כאילו מה הקטע? תגובה: "המראה הזה פשוט לא טבעי" - תגובה לתגובה: משהו סטייל "אתה חרא מהלך וקנאי".

ניגרי ענק 12-02-13 17:14

רוב הבחורות לא כותבות בפורום לפיתוח גוף תחרותי

אני גם כן לא כותב בפורומים על כדורעף

לא אחזור בי, אני יודע בוודאות שאנשים מתים מקנאה

אני יודע בוודאות שהם נראים כמו פח אשפה גדוש

אלברט ברכה 12-02-13 19:37

בואנה הרמת הבנה כאן ברצפה.

אני שאלתי מתוך התעניינות - מה ההבדל בינו לבין גרג ולטינו שכל אחד פה השמיץ? ולמה כולם אומרים איכס על ולבחור כאן מחמיאים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ