![]() |
ציטוט:
|
איזה פער בין פלג גוף עליון לתחתון..
רגליים זה חלק בלתי נפרד מפיתוח גוף, ולפי דעתי גם נמדד יותר מפלג גוף עליון. לכן hadsah : החבר הזה שלך ממש לא מרשים יותר מיובל רהב |
ציטוט:
|
ציטוט:
מסכים שיש משהו במה שאתה אומר מצד שני, בחו"ל התחרויות האלה הפכו מאוד פופולאריות, מושכות קהל וספונסרים, ויוצרות עניין אז כנראה יש להן את המקום שלהן, אמנם לא כחלק מרכזי בכל הוויית ההארדקור של הבאדיבילדינג המקצועי, אבל בהחלט לצידו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם כל הכבוד על האחוז שומן(אין מה לאמר זה מכובד להישאר ככה), מאמין שהבחור באזור ה 1.85 או יותר כי הוא לא מאסיבי.
חורה לי ההזנחה שיש לבחורים טבעיים לרגליים, זה פשוט לא נראה טוב, אישית מעדיף לראות מתאמן עם גב רחב ורגל עבה מאשר יד 46 וקוביות בבטן, באמת שלא ברור לי הסדר עדיפויות הזה גם התמונה שהבאת פה hadash, לבחור הזה אין כמעט ירך, פשוט נראה רע |
ציטוט:
הבחור בתמונה של חדש נראה רע, וזאת השורה התחתונה. |
ציטוט:
|
יובל אחשלי נהיית מפלצתתתתת
|
ציטוט:
"גם התמונה שהבאת פה hadash, לבחור הזה אין כמעט ירך, פשוט נראה רע" אני מכיר שחקני כדורגל בני 16 שמתאמנים אצלנו עם ירך יותר גדולה, לא פרגנתי לו על המאסה ברגליים |
Nאסה אחי
|
אשמח אם תמחק את התמונה של נתי
דיבר איתי היום וביקש לא מצאתי איפה שולחים הודעה פרטיתת תודה רבה |
מחקתי.
|
זה לא מדור הכרויות פה
יאללה בי |
יום טוב בי
|
חחחחחחחחחח איזה פוסט מצחיק
מהודעה להודעה יותר מצחיק... תחרות ל"טבעיים"... חרטה ברטה מיץ גרביים!! לוקחים, ועושים ניקוי תקופה לפני.. כל כך שטויות...כנ"ל תחרויות פווארליפינג על אותו עקרון. מספיק לטחון מים סתם! כולם שם לוקחים! בדיוק כמו שכל ספורטאי באולימפיאדה משתמש! |
עכשיו קראתי שהאצן הקטוע רגליים, גילו שהוא היה באמצע קורס
כנראה שזה השפיע על העצבים שלו חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ