![]() |
Art
הבאתי את הסימוכין הטוב ביותר שיכול להיות - ברגע שכתבת "כרס זה טוב" כולנו הבנו כמה אידיוט אתה ויש לך הרבה ללמוד.... שיהיה אחלה יום מצבך קשה ועגום אם באת להשחיט לנו פה את הפורום. מה גם שמוזר שיש לך רק 8 הודעות בפורום.... מאוד מעניין הקטע הזה :)))) |
זה שלכולם יש לא אומר שכולם צריכים.
לך תאכל סניקרס כמו החברים שלך ( שנינו יודעים מאיפה באת ועל מה אני מדבר) תישאר שמן מסכן ובמקרה שלך גם דיי בתול אני משאר..... לך פנה לגיל גרנות ... לבנתיים אתה אידיוט אפילוי שיניתי עבורך את החתימה שלי... |
ציטוט:
|
תאכלס אתה צודק- התגובה הזאת ניתנה לאיזה ליצן טרול שהיה בפורום בידיוק 8 הודעות - כולן סביבי וקיבל באן כמו שצריך.
הבן אדם פשוט דיבר שטויות ללא הרף וניבל את הפה לרמת באן- ההתבטאות שלי פה עוד היתה מתונה ביחס למה שגרם לו לקבל באן... אם ההית רואה מה הוא כתב היית מבין, מחמת הכבוד שלי להנהלת הפורום וישראלבודי אני נמנע מלהמשיך לציין את הבחור הזה שחפר פה והטעה אנשים בכוונה הכי טוב שהוא יכל |
אני לא יודע מה הוא כתב ואם הוא הטעה או לא הטעה אבל מספיק לתת באן ומקסימום לרשום "הבחור הזה מטעה כי א,ב,ג,ד הנה ההוכחות ולכן הוא קיבל באן" אם הפורום הזה יתנהל שמישהו כותב משהו שהוא לא לטעמך אז אתה נותן לו באן ולאחר מכאן מגיב לו עם תגובה שנראית כמו שוק אל תתפלא אם הפורום הזה יראה וירגיש כמו שוק.
בכל מקרה שוב אני לא יודע מה ומי הוא ומה הוא רשם אבל לשמור על קלאס בתור מנהל זה חיוני לפורום שלך, תחשוב על זה. |
לפי מה שהבנתי מכל מי שמסביבי טריבולוס זה חראט בפיתה
מצד שני רוב האנשים האלה הגיעו בסוף לדברים לא חוקיים ככה שמי יודע |
ציטוט:
ננסה נראה אולי זה יצליח עלי טוב אני בולגרי :):):):) אולי לשם שינוי יצא לי מזה משהו 1-3 קילו שריר או בכללי עלה במשקל ? |
אה ואני בכלל בן 25 פשוט אני רשום כאן לפני מליון שנה בערך חחח
|
ציטוט:
על כל פנים, טריבולוס עובד על חלק ועל חלק לא, זה כמו תרגילים שעובדים על מישהו אחד ועל מישהו לא וכמו אבקות חלבון שלחק עוזרות ולחלק לא. לא צריך להתווכח על כל דבר. לי אישית, חוץ מזקפת בוקר ערב וצהריים מטיטניום, זה עוזר ואני ממליץ בחום. בהצלחה.:flowers: |
ציטוט:
אני ממש שמח שחזרת....על אמת |
ציטוט:
כל יום או רק ביום של אימון ?? זה המוצר שיש לי Optimum Tribulus 625 |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה משאיר אותך עם רמת טוסטסטרון גבוהה כל היום. מה שכן בימים בלי אימון מספיק אחד בתחילת היום, ואם אתה בתקופה בלי אימון נגיד 4 5 ימים תיקח יום אחד בהתחלה ויום אחד לפני שאתה חוזר להתאמן ובכל השאר אל תיקח, זה גם ינקה את הגוף וישפר את ההשפעה של המוצר. בהצלחה. |
ציטוט:
|
שוב התעסקות בשטויות, אתה רוצה עוד טסט תקח ממתקים. כמו חצי מהפוסטים בפורום הזה- אבקת חלבון לא אבקת חלבון טסט לא טסט. הגוף שלנו יכול להגיע לדברים יפים, טבעי. עוד כמות מזערית של טסט לא תעשה לך כלום אם לא תאכל כמו שצריך תישן כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך
אז חדל קשקשת ולכו להתאמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שרוצה קיצורי דרך שיילך לחומרים וזהו, לא יחפש מה הדבר החוקי האחרון שאפשר לעשות רוב האנשים שמחפשים את השטויות האלה יכולים להתקדם יפה אם יגדלו קצת אומץ ויגיעו למאמץ אמיתי באימונים(כל האימון לא רק בבנץ') |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ