ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תוסף הטריבולוס מה אתם חושבים עליו ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=77792)

ANABOL 01-01-13 17:21

Art

הבאתי את הסימוכין הטוב ביותר שיכול להיות - ברגע שכתבת "כרס זה טוב"
כולנו הבנו כמה אידיוט אתה ויש לך הרבה ללמוד....

שיהיה אחלה יום מצבך קשה ועגום אם באת להשחיט לנו פה את הפורום.
מה גם שמוזר שיש לך רק 8 הודעות בפורום.... מאוד מעניין הקטע הזה :))))

ANABOL 01-01-13 17:25

זה שלכולם יש לא אומר שכולם צריכים.
לך תאכל סניקרס כמו החברים שלך ( שנינו יודעים מאיפה באת ועל מה אני מדבר) תישאר שמן מסכן ובמקרה שלך גם דיי בתול אני משאר.....
לך פנה לגיל גרנות ... לבנתיים אתה אידיוט

אפילוי שיניתי עבורך את החתימה שלי...

nadavmoore 02-01-13 00:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anabol (הודעה 1154099)
זה שלכולם יש לא אומר שכולם צריכים.
לך תאכל סניקרס כמו החברים שלך ( שנינו יודעים מאיפה באת ועל מה אני מדבר) תישאר שמן מסכן ובמקרה שלך גם דיי בתול אני משאר.....
לך פנה לגיל גרנות ... לבנתיים אתה אידיוט

אפילוי שיניתי עבורך את החתימה שלי...

אתה מתבטא כמו בילדר טיפוסי , אתה בן 35 - תתבגר

ANABOL 02-01-13 00:12

תאכלס אתה צודק- התגובה הזאת ניתנה לאיזה ליצן טרול שהיה בפורום בידיוק 8 הודעות - כולן סביבי וקיבל באן כמו שצריך.
הבן אדם פשוט דיבר שטויות ללא הרף וניבל את הפה לרמת באן- ההתבטאות שלי פה עוד היתה מתונה ביחס למה שגרם לו לקבל באן...
אם ההית רואה מה הוא כתב היית מבין, מחמת הכבוד שלי להנהלת הפורום וישראלבודי אני נמנע מלהמשיך לציין את הבחור הזה שחפר פה והטעה אנשים בכוונה הכי טוב שהוא יכל

nadavmoore 02-01-13 00:23

אני לא יודע מה הוא כתב ואם הוא הטעה או לא הטעה אבל מספיק לתת באן ומקסימום לרשום "הבחור הזה מטעה כי א,ב,ג,ד הנה ההוכחות ולכן הוא קיבל באן" אם הפורום הזה יתנהל שמישהו כותב משהו שהוא לא לטעמך אז אתה נותן לו באן ולאחר מכאן מגיב לו עם תגובה שנראית כמו שוק אל תתפלא אם הפורום הזה יראה וירגיש כמו שוק.
בכל מקרה שוב אני לא יודע מה ומי הוא ומה הוא רשם אבל לשמור על קלאס בתור מנהל זה חיוני לפורום שלך, תחשוב על זה.

SmokingSnake 02-01-13 00:41

לפי מה שהבנתי מכל מי שמסביבי טריבולוס זה חראט בפיתה
מצד שני רוב האנשים האלה הגיעו בסוף לדברים לא חוקיים ככה שמי יודע

eladddi 02-01-13 08:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anabol (הודעה 1154073)
בטח שיש לי אינטרס הרי אני מרוויח מזה מיליונים.

הבן אדם שאל שאלה נתתי לו את התשובה הכי ישירה שיכול היה לקבל - לא אמרתי " תיקח תגדל" ולא אמרתי לו" זה חרא".

גם על קריאטין יש לך מחקרים שהוא עובד אבל לא כולם באמת מרגישים אותו כמו שהובטח.
אני יכול להביא לך לא מעט אנשים שלקחו טריבולוס והעלו איתו בתוך חודש 1-3 ק"ג.
מצד שני אנשים שלא ראו כלום.

לנסות ולראות מה טוב בשבילך לא יהרוג אותך. לשלול מראש כל דבר זאת אטימות.
לוקח שנים למצוא את שילוב התוספים הטבעיים שבאמת עוזרים לכל אדם ואדם...

אני יתחיל לקחת את זה בקרוב קיבלתי 100 כדורים של זה של חברה טובה
ננסה נראה אולי זה יצליח עלי טוב אני בולגרי :):):):) אולי לשם שינוי יצא לי מזה משהו
1-3 קילו שריר או בכללי עלה במשקל ?

eladddi 02-01-13 08:45

אה ואני בכלל בן 25 פשוט אני רשום כאן לפני מליון שנה בערך חחח

gorneo1 02-01-13 11:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1154176)
לפי מה שהבנתי מכל מי שמסביבי טריבולוס זה חראט בפיתה
מצד שני רוב האנשים האלה הגיעו בסוף לדברים לא חוקיים ככה שמי יודע

אז לא הבנתי מה אמרת פה בעצם... O_P
על כל פנים, טריבולוס עובד על חלק ועל חלק לא, זה כמו תרגילים שעובדים על מישהו אחד ועל מישהו לא וכמו אבקות חלבון שלחק עוזרות ולחלק לא.
לא צריך להתווכח על כל דבר.
לי אישית, חוץ מזקפת בוקר ערב וצהריים מטיטניום, זה עוזר ואני ממליץ בחום.
בהצלחה.:flowers:

hypertrophy 02-01-13 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anabol (הודעה 1154173)
תאכלס אתה צודק- התגובה הזאת ניתנה לאיזה ליצן טרול שהיה בפורום בידיוק 8 הודעות - כולן סביבי וקיבל באן כמו שצריך.
הבן אדם פשוט דיבר שטויות ללא הרף וניבל את הפה לרמת באן- ההתבטאות שלי פה עוד היתה מתונה ביחס למה שגרם לו לקבל באן...
אם ההית רואה מה הוא כתב היית מבין, מחמת הכבוד שלי להנהלת הפורום וישראלבודי אני נמנע מלהמשיך לציין את הבחור הזה שחפר פה והטעה אנשים בכוונה הכי טוב שהוא יכל

עזוב שטויות
אני ממש שמח שחזרת....על אמת

eladddi 02-01-13 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1154194)
אז לא הבנתי מה אמרת פה בעצם... O_P
על כל פנים, טריבולוס עובד על חלק ועל חלק לא, זה כמו תרגילים שעובדים על מישהו אחד ועל מישהו לא וכמו אבקות חלבון שלחק עוזרות ולחלק לא.

איך לוקחים את זה ?
כל יום או רק ביום של אימון ??
זה המוצר שיש לי
Optimum Tribulus 625

גשש בלש 02-01-13 13:26

ציטוט:

אז לא הבנתי מה אמרת פה בעצם... O_p

על מי אבקת חלבון לא עובדת בדיוק?

gorneo1 02-01-13 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eladddi (הודעה 1154199)
איך לוקחים את זה ?
כל יום או רק ביום של אימון ??
זה המוצר שיש לי
optimum tribulus 625

העיקרון המנחה לפי האריזה לפחות של רוב הסוגים . [חוץ מבול טריבולוס, שגובל בלקיחת סטרואידים. ] אומר לקחת 2 ביום, אחד בבוקר, אחד חצי שעה לפני אימון.
זה משאיר אותך עם רמת טוסטסטרון גבוהה כל היום.
מה שכן בימים בלי אימון מספיק אחד בתחילת היום, ואם אתה בתקופה בלי אימון נגיד 4 5 ימים תיקח יום אחד בהתחלה ויום אחד לפני שאתה חוזר להתאמן ובכל השאר אל תיקח, זה גם ינקה את הגוף וישפר את ההשפעה של המוצר.

בהצלחה.

gorneo1 02-01-13 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גשש בלש (הודעה 1154200)
על מי אבקת חלבון לא עובדת בדיוק?

יש אנשים שההשפעה של ה"הספיגה המהירה" בשבילם היא שולית, או אבקת חלבון שנותנת יותר תוצאות למישהו אחד ופחות למישהו אחר, משהו כימי שונה מאדם לאדם אני מניח.

nadavmoore 02-01-13 15:38

שוב התעסקות בשטויות, אתה רוצה עוד טסט תקח ממתקים. כמו חצי מהפוסטים בפורום הזה- אבקת חלבון לא אבקת חלבון טסט לא טסט. הגוף שלנו יכול להגיע לדברים יפים, טבעי. עוד כמות מזערית של טסט לא תעשה לך כלום אם לא תאכל כמו שצריך תישן כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך
אז חדל קשקשת ולכו להתאמן

גשש בלש 02-01-13 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1154218)
שוב התעסקות בשטויות, אתה רוצה עוד טסט תקח ממתקים. כמו חצי מהפוסטים בפורום הזה- אבקת חלבון לא אבקת חלבון טסט לא טסט. הגוף שלנו יכול להגיע לדברים יפים, טבעי. עוד כמות מזערית של טסט לא תעשה לך כלום אם לא תאכל כמו שצריך תישן כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך
אז חדל קשקשת ולכו להתאמן

:king:

SmokingSnake 03-01-13 00:23

ציטוט:

אז לא הבנתי מה אמרת פה בעצם... O_p

מה שאני אומר פה שצריך להתאמן חזק, לאכול טוב ולישון ולא לחפש שטיקים
מי שרוצה קיצורי דרך שיילך לחומרים וזהו, לא יחפש מה הדבר החוקי האחרון שאפשר לעשות

רוב האנשים שמחפשים את השטויות האלה יכולים להתקדם יפה אם יגדלו קצת אומץ ויגיעו למאמץ אמיתי באימונים(כל האימון לא רק בבנץ')

gorneo1 03-01-13 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1154272)
מה שאני אומר פה שצריך להתאמן חזק, לאכול טוב ולישון ולא לחפש שטיקים
מי שרוצה קיצורי דרך שיילך לחומרים וזהו, לא יחפש מה הדבר החוקי האחרון שאפשר לעשות

רוב האנשים שמחפשים את השטויות האלה יכולים להתקדם יפה אם יגדלו קצת אומץ ויגיעו למאמץ אמיתי באימונים(כל האימון לא רק בבנץ')

שוב, אמרתי את דעתי בנושא כי הוא שאל ואתה צודק, להגיע למאמץ אמיתי באימון עדיף מה שכן, שכבר מיצית מאמץ אמיתי וכל אימון שלך הוא שואה גרעינית משם כבר יש השפעה אמיתית והבדל מהותי בין לקחת ללא לקחת, ולא רק טרבולוס...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ