![]() |
ציטוט:
ברגע שאני מזניח את הפרס ולא מתקדם לפחות כמו בבנץ' יש כאבים בכתף הבעייתית, כרגע אני עושה פרס בשני ובנץ' ברביעי(נותן עדיפות לפרס), התרגיל חשוב לי עד כדי כך שאני יודע שאני מתקדם יותר לאט בבנץ' בגללו. ציטוט:
אם עד הקיץ אני מגיע למספרים האלה אני מבסוט:ok: |
לא לשקול לעולם יותר מ100
דדליפט לעבור ת300 בנצ' לעבור ת200 סקוואט לעבור ת250 פרס לעבור ת120 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך אהבתי שכולם זורקים פה משקלים הזויים בלי לקחת קצת ריאליזם בחשבון ^_^
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנצ' עם תוכנית שההמצאתי, בלי להבין כלום בתוכניות כוח הגיע ל150 (בלי טכניקה) אז אני חושב שתוך שנה זה כן ריאלי ,לא? |
ציטוט:
אם אני אוכל 1.5 זה יום טוב.. |
ציטוט:
|
raccon אושר צודק, להתקדם בבנץ' לדוגמא מ80 ל150 זה לא כמו מ150 ל200..
בכל מקרה בהצלחה |
ציטוט:
שנים שלא עשיתי בנצ' ותוך איזה שלושה חודשים של אימונים שהמצאתי הגעתי לשם עשיתי תדירות וחילוק בין חזה עליון לפרס כמו ב ss רק ל 3x3 והתחלתי מקרוב לrm3 מי שראה תסרטון אמר שהיה לי יותר עם טכניקה נכונה וגם זה מבחינת הרגשה לא היה הrm1 שלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
להפך, זה מאוד לא ריאלי, כי אתה לא לוקח בחשבון בכלל את התמורה הפוחתת. כשאוכלים ארגזים, מרימים בטכניקה טובה ונחים, לא צריך להיות אח של ריפטו כדי להביא הישגים. אבל אתה לא תגיע ל200 בנץ' השנה ול300 דדליפט גם עוד שנתיים כי ככל שמתקדמים יותר אתה צריך להתאמץ הרבה יותר בשביל פחות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן אני אסתפק גם ב 4 פלטות לבנצ' לגבי הדדליפט והסקוואט,לא הגיוני לעלות 50 קילו בשנה שאחרי ss ? |
זה שאתה בss לא אומר שהתחלת להתאמן אתמול..
הכל יכול להיות, זה תלוי בטכניקה ובכמה עוד פרמטרים. לעלות ב50 קילו בשנה זה אפשרי, אבל 300 דדליפט על 100 קילו אני בספק אם יהיה לך בכלל, זה עוד מוקדם לדעת, למרות שאתה מוכיח כל פעם מחדש שאתה מאוד חזק. |
ציטוט:
זה שהצבת לעצמך מטרה לא בהכרח שתגיע לשם גם אם תגיע קרוב אליה זה מספיק .. עיקר השיפור |
ציטוט:
200 בסקוואט אני מתאמן עליהם חצי שנה ,רוב הזמן בצורה כושלת כולל חיטוב באמצע. לפני כן לא התאמנתי 3 שנים כמעט, וגם אז עצרתי בדד וסקוואט על 110 ,כי רק התחלתי אימוני רגליים ואז הפסקתי להתאמן .. אז יש לי וותק בהם של מתאמן מתחיל לקראת מעבר לבינוני, אז אני חושב שאני די ריאלי. |
ציטוט:
אני ישמח לראות את זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ