![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אני אסתדר ככה בקיץ? מאסה כבר עשיתי והחלטתי שהגיע הזגמן לחיטוב.. |
תעלה מסה נקיה !! בלי שומנים רק מסת שריר עצמה ובינתיים את יכול להמשיך להתאמן על בטן ולחטב אותה !זה לא ביג דיל גבר
|
הבעיה שאין מכון כושר... איך אני עושה את זה אז?????
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק רוצה חוות דעת של אנשים.. רק אל תשכח שאני רק מתאמן בבית וכולה 3 חודש.. ולא ניראה לי שאני ארשם למכון כי זה לא מסתדר עם הצבא.. |
אחלה יד אחי להתחלה תמשיך ליתאמן הרבה..... תעשה הרבה סטים לפחות 4 במצב שלך!
ואחי מאסה מאסה מאסה :diractor: ואגב כמה זמן אתה מיתאמן ובן כמה אתה עכשיו? בהצלחה (: |
ציטוט:
ואני דופק סטים עם מנוחה קצרה.. |
אין לכם מכון בצבא ??
לא משנה תעשה הרבה חזרות ועם דמבלים אתה יכול לעשות הרבה תרגילים לכל שריר !! יש מלא רק צריך לדעת אותם ויש תרגילים שקשה לעשות בדאמבל של 12 וחצי !! תמבין זה לא משנה כל עוד ויש משקולות אבל צריך פשוט לדעת |
טריספס נחמד ובכללי היד
במיוחד לחייל שלא נרשם לח"כ. |
ציטוט:
עזוב את זה... אני עושה תרגילים והם טובים.. הבעיה שאני צריך עוד תרגילים קשים אם תוכל להראות לי בתמונות זה יהיה מצויין. זה טוב מאוד להעשיר את האימון של בעוד תרגילים :] |
אתה צריך עוד מסה עזוב חיטוב אתה רזה ..
אבל אין לך מה לעשות מסה בממשקולות של 12 וחצי אחי .. אתה צריך משקל תתחיל בלשים 300 שקל על משקולות מתברגות .. ותתקדם .. תשקיע במתח .. או משו יהיה בסדר |
אתה לא "עושה שריר" בבייספס נכון...
|
יש חוק חדש אם אתה לא שוקל מעל 65 קילו אסור לך לעלות תמונות אתה כרגע הפרת את החוק הזה!!!!!!
מה אתה חושב חביבי שאתה מעל החוק?@?!#$#@ לא לא לא אתה תיענש:jockey: |
טרויה אני שוקל בערך 75 והמשקל שלי 75..
ואחוז שומן לא נמוך.. תאמין לי שאני לא שחיף או רזה.. זה מה שבטוח.. ובקשר לזה שאני לא עושה שריר נכון, אני אודה לך מאוד אם תסביר איך.. ואני אעלה את התמונה שוב. אני אנסה לצלם את הפרונט שלי כדי להוכיח לכם שכדאי לי להתחיל מסה ולנסות לעלות נקי.. |
ציטוט:
סתם אחי אהבתי חחח |
בגלל זה צריך מינימום 25 Bmi לתמונות. (אלא אם אתה חטוב אש)
טוב קיצר. תרגילים קשים... פלאנטש ת שכיבות שמיכה ביד אחת ת בעמידת ראש , מתח , מנוף קדמי , מתח יד אחת , מתג , דראגון פלאג שמעת ? |
לא הבנתי משהו אתה שוקל בערך 75 והמשקל שלך 75?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ