![]() |
ה190 מלא, תפסיקו לזיין את המוח. במיוחד אנשים שאף פעם לא הגיעו למשקל קרוב לזה, ואתם יודעים מי אתם.
|
איך ידעתי שישר הוא יקפוץ עם סרטון של עצמו.
|
ציטוט:
אם אתה רומז עליי אז גם שם אתה טועה. ברור שזה יבוא ממך כי גם הסקבטים שלך נהיו גבוהים בתחרויות שם בחו"ל. |
ציטוט:
לגביי אני בכלל לא אענה, לא באמת מזיז לי מה אתה אומר. אבל תפסיק לזיין את המוח על אנשים שמתאמנים רבע מהזמן שאתה וחזקים ממך פי 2, זה עלוב. |
חחחחחחחח אז אתה לא מעודכן, בפעם האחרונה שבדקתי אני עדיין יותר חזק מרוב האנשים כאן, לא שזה כ"כ מטריד אותי, כנראה שאותך זה כן.
ובניגוד לרוב האנשים כאן וכנראה גם בניגוד אליך, אני עובד בעבודה אמיתית ולומד לא במכללת שקר כלשהו יותר מ65 שעות בשבוע, ככה שכמה הטוטאל שלי או דברים כאלה כבר פחות יש לי זמן להתעסק ופחות מעניינים אותי. |
חחח עוד פעם ההתגוננות הזאת... אתה כמו צ'יוואווה.
תראה, אתה טרול לא כל כך מוצלח. עברו ימיך. פעם היית חופר עם לתלה על כל סוג של הצהרה כזאת, ועכשיו אתה גבר שלא צריך להוכיח שום דבר. לגבי עבודה/לימודים, אין לך מושג מה אני או כל אחד אחר עושים. אבל אם זה גורם לך להרגיש טוב עם הבינוניות שלך, תפדאל. |
לול, מה בדיוק מצריך הוכחה?
שוב, אם זה עושה לך טוב להתרברב על הטוטאל שלך או של אחרים מול שלי, לבריאות, רק מזכיר לך שאתה לא כ"כ מעודכן כבר. אני רק מקווה מאוד שתרוויח חצי ממה שאני עושה כשתגיע לגיל שלי, שזה באמת מה שמעניין אותי בשנתיים האחרונות, ולא כמה הטוטאל שלי היום, אתמול ושלשום. יאללה מי המתבכיין הבא? |
ציטוט:
לא מאמין שאשכרה הכנסת לדיון בפורום אימונים כמה אתה מרוויח, אני מרחם עליך. סיימת להגיב לך, זה מוריד מכבודי. |
חחח ואני אשכרה לא מאמין שאתה לוקח אישית דברים שנכתבים בפורום ומנסה להתנגח באנשים.
בסדר, כל אחד ומה שעובד עליו. |
לא יודע מה אתם רוצים, לפי הסטנדרטים שאני התרגלתי אליהם מאז שהתחלתי לעשות ss הסינגל של ה190 לא עמוק מספיק בהגדרה של סקוואט מלא, אין לי עין פינצטה ואני לא שופט, בדרך כלל כשסקוואט שובר(כמו ה180) אין לי ספק אם שבר או לא.
אם זה יעבור בתחרות תישאר עם הגובה הזה, המטרה להרים כמה שיותר במגבלת התחרות וכל אקסטרא עומק סתם יוריד משקל מהמוט. למרות שאני לא סקוואטר כזה מוצלח(175 ל3, 187.5 ל5 סינגלים בטופ) אני זוכר עדיין איך נראה סקוואט מלא |
יואש אתה מכניס לדיון באמת דברים הכי לא קשורים בעולם, מה קשור איפה לומדים מה זה משנה אם לומדים במכללה או באונ' מה זה משנה אם איפה וכמה עובדים...
אני יכול להגיד לך שיש לי בכיס 1001 תירוצים למה לא ולמה הייתי יכול יותר וכו'. זה לא מעניין אף אחד. |
ציטוט:
כאן לא מעניין כמה אתה מרוויח. לך לפורום כלכלה. |
ציטוט:
כמה אתה עושה אחי? 70 שקל לשעה? 17,000 בחודש? בן כמה? בן 16 ? 24 ? תגיד בן כמה אתה וכמה אתה מרוויח, שנוכל לשבור את ה"שיאים שלך" סטיב. |
אלברט - באמת קוראים לך יואש?\
ולנושא - הסקוואט גבוהה, אלברט למרות שציין עובדות מענינות ולא קשורות צודק. |
וואי יואש......אתה שנוא אפילו על האנשים שגידלו אותך פה יא אפס....
|
שיט אני באמת מחפש חברים באינטרנט.
לא מבין מה הבעיה, מעלים משהו לביקורת, כדי שכל אחד יגיד מה שבראש שלו, אבל תמשיכו ללקק אחד לשני. אני באמת אפס, איך אין לי טוטאל 1 טון?? ומה אתה קשור לדיון? הוא חושב שזה מטריד אותי שמישהו מרים 10 קילו יותר ממני בסקבט, ויורד לפסים אישיים. וסקיילה ההודעה לא היתה מופנית אליך בכלל בכל מקרה.. אני אפילו לא מסתכל על זה כירידה שאני מרים פחות מכמה אנשים כאן שמתאמנים (לכאורה) פחות זמן ממני, זה שהוא משתמש בזה כירידה מצחיק לכשלעצמו. אגב איפה הקללות לנחש על זה שהוא העז להגיד שהסקבט לא מלא? יאללה סיימתי להגיב כאן, הסקבט מושלם. פעם הבאה תעלו דברים וישר תנעלו את הפוסט כדי שאף אחד לא יוכל לחלל את הפוסט |
חברה תרגיעו את הרוחות פה בבקשה מה יש לכם ?! אופק וע1נס הבן אדם נתן ביקורת לדעתו וגם אני וגם הנחש . מה אתם נכנסים פה לעניינים אישיים בכלל מה זה נהייתם לי פה בילדרים כולם? לכו תשתו מים קרים יא ילדים קטנים כי אני יכול לקנות פה את כולכם, תשאלו את אופיר פעם השכרתי אותו כדי שיביא את הכלב שלי לפורקן פעם בחודש וכנראה מאז נהיו לו סוואטים גבוהים. שיהיה לכולם בהצלחה בתחרות!
|
נדב תזהר שלא יעשו עליך פולסה דה נורה על המילים הקשות שהטחת כאן על.
לא מבין מה יש להתמרמר ולהתעצבן על דברים בפורום, כמו שאמרתי, יש דברים אחרים בחיים חוץ מליפטינג. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ