![]() |
|
אתה עושה צחוק מאנשים אה ?
דרור, אתה בחור עם גנטיקה טובה, עם הרבה פוטנציאל, אבל אתה צריך להפסיק להיות שקרן פוטולוגי, זה בעיה רצינית אצלך, תפסיק לשקר על ימין ועל שמאל, ותראה, שיותר קל לך לחיות .. אנשים מגיעים למצב שהם ממציאים לכול בן אדם שהם פוגשים גרסה קצת שונה של שקר - בסוף אתה יכול למצוא את עצמך בסיטואציה מביך ... |
ציטוט:
קצת פאמפ ותאורה והוא חושב שאנשים יקנו את זה. פשוט אפס מאופס. |
מצד אחד הוא אומר שהתמונות בלי פאמפ
מצד שני הוא מצולם בחדר כושר ועל הגופיה יש זיעה. |
אני רואה אותך לא מעט בחיפה, אתה לא נראה כרגע 105.. מצטער להגיד לך.
עזוב אותך מסיפורי מעשיות על משקל גוף,משקלי עבודה,אוכל. תמשיך להפציץ. |
ציטוט:
זו תמונה מאימון מהיום http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...34594335_n.jpg |
105 או לא, מה זה חשוב, משקל זה רק מספר, אנשים פה סוגדים למשקל יותר מדי. אחלה גוף ויכולות אתלטיות לא רעות במקרה הכי גרוע ויאללה סלאמתק.
אבל כן, יש גם מן הליצנות, עם זה אני מסכים. |
105 אולי אולי אם היית 1.95
אתה נראה טוב למה להמציא שקרים על ימין ועל שמאל לא עברת את תקופת טיטניום? די שחרר כבר |
מה לא הגיוני בזה?
אני מעריך שהוא גובה 1.80+ אין מה לעשות.. הבן אדם מפלצת גנטית |
תראה אותו במציאות תבין למה הוא לא באיזור המשקלים שהוא מדבר עליהם.
|
ציטוט:
על הנתונים שהוא מפרסם הוא אמור להיות פי 2 אתה יודע מה זה 105 על 1.80 עם 7% שומן? רמז לא הוא |
בתמונות בפייסבוק אתה לא מצןלם עם פאמפ בחלקן ויש הבדל ענק.
שמע ביום שכתבת שאימון שלך לוקח שלוש שעות ואתה עושה שם סנאצ'ים כבדים התחלתי לקחת את ההודעות שלך בערבון מוגבל. |
מה לא הגיוני הוא באיזור ה1.85 ויש עליו המון מאסה
|
פשוט מדהים לראות אותו
רגע אחד נראה שרירי מסיבי טבעי ורגע שני מביא אותה באיזה מר אולימפיה של פוזינג כמו הגב האימתני הזה. אולי יש שני תאומים זהים, פשוט אחד סוס מפלצתי בפאמפ ואחד רק בנוי כמו ספרטקוס? זה ההסבר היחיד שמצאתי |
מטרה !
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח |
האפשרות היחידה שהוא היה רושם 105, והייתי יכול להאמין, זה אם היה לו רגליים, ואיזה 15 א"ש....
|
סנאצים כבדים? תגדיר כבד בבקשה
|
אין מצב שאתה 105 קילו,בשום מצב.
אם היית 105 על 8% אתה אמור להיראות הרבה הרבה יותר גדול, מה גם שאין לך רגליים.. |
בהצלחה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ