ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כתבה על יחידת עוקץ ששודרה בערוץ 2 (https://israelbody.com/showthread.php?t=7731)

Vin diesel 11-04-07 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
דווקא חבר טוב שלי בלי קומבינות התקבל עכשיו לעוקץ. ארנבות.
אגב לוין דיזל, לא צריך ליפול משייטת בשביל להגיע לאגוז, חבר שלי ירד מחובלים וקיבל אגוז בלי גיבוש.
חוץ מזה, אתם מכירים את הבדיחה על איך ממלאים את חטיבה 900? אומרים שיש גיבוש לעוקץ, מלא חברה מגיעים ואז אומרים להם שאין מקום ודופקים אותם ב900. חח

ביגלל שתי סיבות אני לא מתייכס ברצינות למה שרשמת בתגובה שלך.
סיבה ראשונה:אין דבר כזה בצהל שאומרים "אין מקום בגיבוש".כל מי שרוצה עושה גיבוש ניקודה.
סיבה שניה:אני לא אומר דברים סתם אני יודע בוודעות שמי שנופל מחובלים מקבל לפחירה או עוקץ או לווטר.(אין פחירה לאגוז)אתה אומר שהוא קיבל אגוז?אחרי סכירה שלי בנושא אתה הראשון שאומר את זה.
אז יש לזה הסבר פשוט.או שיש לו קומבינות והאבירו אותו מחובלים לאגוז/או שהוא מזיין לך בסכל.או שאולי אתה טועה ומתבלבל.
*או שזה אני דפוק אבל לא נראה לי.:jockey:

P-a-n-1-c 11-04-07 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
ביגלל שתי סיבות אני לא מתייכס ברצינות למה שרשמת בתגובה שלך.
סיבה ראשונה:אין דבר כזה בצהל שאומרים "אין מקום בגיבוש".כל מי שרוצה עושה גיבוש ניקודה.
סיבה שניה:אני לא אומר דברים סתם אני יודע בוודעות שמי שנופל מחובלים מקבל לפחירה או עוקץ או לווטר.(אין פחירה לאגוז)אתה אומר שהוא קיבל אגוז?אחרי סכירה שלי בנושא אתה הראשון שאומר את זה.
אז יש לזה הסבר פשוט.או שיש לו קומבינות והאבירו אותו מחובלים לאגוז/או שהוא מזיין לך בסכל.או שאולי אתה טועה ומתבלבל.
*או שזה אני דפוק אבל לא נראה לי.:jockey:

אחי זה לא הגיוני שמי שמסיים גיבוש חובלים ולא עובר מתקבל בלי גיבוש לעוקץ.
יש מלא כאלה שנופלים מחובלים ורק קצת מאוד אנשים מגוייסים בכלל לעוקץ, מה גם שבעוקץ לא מתגייסים רק אנשים מחובלים אלא בעיקר מכפיר.
קיצר לאדע אחי, אני אברר את זה יותר לעומק.

P-a-n-1-c 11-04-07 20:26

ד"א קבלו אתר גאוני שמסביר פיקס על עוקץ:

http://www.isayeret.com/content/unit...ketz/guide.htm

אני אקרא שם יותר בעיון אחרי שאני אחזור מהכדורגל.
יאללה ביי אנשים :wiggle:

לאוניד זיידל 11-04-07 20:27

אחרי נפילה מקורס חובלים או מכול מקום יוקרתי אחר,לא מתקבלים לעוקץ(למשל)בלי גיבוש-מקבלים שבוע ראיונות,למגלן פלס"ר7 עוקץ יהל"ם ועוד כמה יחידות..מי שעובר את הראיון מתקבל ליחידה ומתחיל בה מסלול.

Vin diesel 11-04-07 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לאוניד זיידל
אחרי נפילה מקורס חובלים או מכול מקום יוקרתי אחר,לא מתקבלים לעוקץ(למשל)בלי גיבוש-מקבלים שבוע ראיונות,למגלן פלס"ר7 עוקץ יהל"ם ועוד כמה יחידות..מי שעובר את הראיון מתקבל ליחידה ומתחיל בה מסלול.

מי שנופל מחובלים יכול לקבל עוקץ או לווטר בלי גיבוש.סגור 100% אבל עושים רעיון ברור..לא הסכרתי את זה פשוט כי זה דבר ידוע מין הסתם...לכל יחידה שאתה ניכנס עושים רעיון.
תסכיר לי רק ליפני כמה זמן האית בצבא?(הדברים בצבא כמו שאתה יודע משתנים כל הזמן)

P-a-n-1-c 11-04-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לאוניד זיידל

אוקיי..
ובשבוע ראיונות הזה אתה יכול פשוט יכול לחתום ויתור בכל יחידה עד שאתה מגיע לעוקץ?
ובשביל השבוע הזה אתה צריך לעבור יום סיירות, לסיים גיבוש של סיירת אבל לא לעבור - הבנתי נכון?

Vin diesel 11-04-07 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי זה לא הגיוני שמי שמסיים גיבוש חובלים ולא עובר מתקבל בלי גיבוש לעוקץ.
יש מלא כאלה שנופלים מחובלים ורק קצת מאוד אנשים מגוייסים בכלל לעוקץ, מה גם שבעוקץ לא מתגייסים רק אנשים מחובלים אלא בעיקר מכפיר.
קיצר לאדע אחי, אני אברר את זה יותר לעומק.

לך תברר יותר לעומק....תקבל את אותה תשובה כמו שקיבלת ממני.אם תברר במקום הנכון ולא אצל השכן שזיין לך תסכל שהוא היה בשייטת 13 ונפל והגיע למטקל..לדוגמה..(וזה לא אפשרי)

לאוניד זיידל 11-04-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אוקיי..
ובשבוע ראיונות הזה אתה יכול פשוט יכול לחתום ויתור בכל יחידה עד שאתה מגיע לעוקץ?
ובשביל השבוע הזה אתה צריך לעבור יום סיירות, לסיים גיבוש של סיירת אבל לא לעבור - הבנתי נכון?

לא הבנת נכון.אם עברת גבוש לאחת היחידות הממיינות ביום סיירות(ס.מטכל,שלדג,שייטת 13,669 או חובלים),אתה מתחיל מסלול-ואם אתה מודח במהלך המסלול,אתה מקבל שבוע ראיונות(אם אתה רוצה אתה הולך אליהם,אף אחד לא מכריח).עברת אותם התקבלת ליחידה.
אם סיימת גיבוש מסויים ביום סיירות אתה זכאי לראיון צנחנים,בחלק מהמקרים אגוז ומגלן.בכול מקרה הסיכויים לעבור אותם לא גדולים,ואתה מתחיל את המסלול מההתחלה,להבדיל מנפילה מהקורסים שלרוב אתה תתחיל מן הסתם אחרי הטירונות יחידה(לא הגיוני לעשות פעמיים..בגדול זה אותו דבר,חוץ מאצל הכחולים-רק שלא אהיה ירוק:wiggle: ).אין "לחתום ויתור"..הודחת במהלך הקורס?אתה מקבל שבוע לראיונות,הולך למראיין של עוקץ ומתקבל(בלי גיבוש מן הסתם כי זה לא הגיוני,אבל בהחלט אפשר לא לעבור את הראיון).
דיזל-השתחררתי לפני שנה וחצי,והאמן לי-שום דבר לא השתנה בצבא הזה 40 שנה:1eye: .
יום טוב,עומר

VoRteX 11-04-07 21:10

ציטוט:

מי שנופל מחובלים יכול לקבל עוקץ או לווטר בלי גיבוש.סגור 100% אבל עושים רעיון ברור..לא הסכרתי את זה פשוט כי זה דבר ידוע מין הסתם...לכל יחידה שאתה ניכנס עושים רעיון.
תסכיר לי רק ליפני כמה זמן האית בצבא?(הדברים בצבא כמו שאתה יודע משתנים כל הזמן)

דיזל אחי אתה בחור טוב אבל אתה טועה.
אם אתה לא עובר גיבוש חובלים יש לך את האופציות הבאות:
1. ראיון צנחנים (שממנו יכולים לקחת אותך למגלן - או שתעשה גיבוש יחטיו"ת)
2. גיבושי המשך - שלדג, 669, צוללות.

אתה מוזמן לברר במדור סיירות.
עוקץ זה רק דרך כפיר.
מי שמצטרף ללוט"ר מההתחלה הוא רק הופך למדריך לוט"ר אם אני לא טועה, ויש כאלו שהם נפילי יחידות עילית שמצטרפים ליחידה ומשתתפים במבצעים.

לאוניד זיידל 11-04-07 21:31

ההגעה עצמה לעוקץ-רק דרך גיבוש מחטיבת כפיר.
אפשר להגיע בנוסף דרך ראיון,הם הודחת במהלך המסלול מאחת היחידות הממיינות ביום סיירות.
כנ"ל לוט"ר..ד"א לא להתקרב לשם,אתם רוצים להיות לוחמי קרטונים?:disgust:

Johnny 11-04-07 21:38

וין אני לא טועה, כנראה שלא הבנת אותי נכון. הבחור שבאגוז היה בקורס חובלים, לא בגיבוש. הוא באגוז, בוודאות.
לגבי עוקץ, חבר שלי עבר גיבוש דרך 900 והתקבל. היום הוא עם ארנבות.

ולגבי הבדיחה של איך ממלאים את יחידה 900, מדובר בבדיחה, אף פעם לא אמרתי שזה נכון (למרות שזה הגיוני).

Vin diesel 11-04-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
דיזל אחי אתה בחור טוב אבל אתה טועה.
אם אתה לא עובר גיבוש חובלים יש לך את האופציות הבאות:
1. ראיון צנחנים (שממנו יכולים לקחת אותך למגלן - או שתעשה גיבוש יחטיו"ת)
2. גיבושי המשך - שלדג, 669, צוללות.
אתה מוזמן לברר במדור סיירות.
עוקץ זה רק דרך כפיר.
מי שמצטרף ללוט"ר מההתחלה הוא רק הופך למדריך לוט"ר אם אני לא טועה, ויש כאלו שהם נפילי יחידות עילית שמצטרפים ליחידה ומשתתפים במבצעים.

אני לא יודע ואני גם לא אמרתי מה קורה אם הבחורים הטובים שלא עוברים את הגיבוש.אני דיברתי על אלה שנפלו באמצע מסלול של חובלים.וזה שני דברים שונים לגמרה.
אני חוזר ואומר שוב את הדברים שאמרתי פה זה בדוק 100% ואני לא אמרתי את זה כי שמעתי את זה מאיזה חבר.אני האיתי בחטיבה 900 ועשיתי את הגיבוש ועברתי אותו. ואני האיתי אם כל החברה שנפלו מחובלים והם קיבלו עוקץ/לווטר לפי הפחירה שלהם בלי גיבוש.את הטירונות הם עשו יחד איתנו אם החברה של הגדודים. אחרי הטירונות הם עפים ליחידות שלהם עוקץ/לווטר. עוקץ זה לא רק דרך חטיבת כפיר.
ואתה צודק מי שהולך ללוטר הוא מדריך (מורה שמלמד).במילים אחרות תומך לחימה אבל הם עוברים החשרה 08 חבל על הזמן הם לומדים הרבה דברים אבל הם לא לוחמים.הם רק נחשבים "ללוחמים"
*במדור סיירות אומרים לך את מה שאומרים להם להגיד.מין הסתם הם לא יגלו לך איך אפשר להגיע לעוקץ.אף אחד לא יגיד לך שם לך תיהיה בחובלים אחרי זה טיפול משם ותגיע לעוקץ.אומרים לך רק את מה שהם רוצים שתידע.

Johnny 11-04-07 23:23

לא יודע מה לומר לך אחי, יש לי חבר באגוז שעבר מחובלים בלי גיבוש רק ראיון, ויש לי חבר בעוקץ שהתגייס לפני חודש וחצי ועבר גיבוש.

HHHEELLBBOOYY 11-04-07 23:23

חלום..

Vin diesel 12-04-07 01:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
לא יודע מה לומר לך אחי, יש לי חבר באגוז שעבר מחובלים בלי גיבוש רק ראיון, ויש לי חבר בעוקץ שהתגייס לפני חודש וחצי ועבר גיבוש.

תראה וואלה אולי באמת יש מצב שחבר שלך עשה גיבוש עבר והתקבל ליחידה(עוקץ).בלי קומבינות גם זה קורה לפעמים ביחידה הזאת..חחחח הכל יכול להיות..
לגבי החבר שנפל מחובלים לאגוז זה כבר קצת יותר חשוד כי זה או קומבינות או פוקס.או לא יודע מה..ליפני כמה זמן זה היה?אולי זה יצע משהו כמו "חוק" חדש בצבא שמי שנופל מחובלים יכול להתקבל גם לאגוז...בכל מקרה זה חדש לי..אולי החברים שלך מחרטטים...יש לי חבר שהתגייס איתי הוא עכשיו ביכלל יצע מקרבי והוא תומך לחימה..וואלה הוא חרטטן חחח מספר לחברים שלנו שלמדו איתנו במקיף...שהוא לוחם,כל יום בעזה מפיל מחבלים...והם תמימים כמוך מאמינים לו.:cry_1:
אני זוכר עוד ליפני שאני התגייסתי איזה אחד אצלנו בחדר כושר לא רצה צבא.התגייס בכוח לתפקיד ג"בניק.אם פרופיל נמוך.כל יום בבית וזה....בקיצר יום אחד הוא החליט שנימעס לו הקרקס הזה החליט שהוא רוצה לצעת לגמרה מהצבא..כי ג"וב זה בית זונות.אלך שם לאיזה אחד דיבר איתו אמר לו שמע אני רוצה לצעת תוציא אותי לא אכפת לי מה...ואז ההוא אמר שמע למה לך לצעת(הבחור כזה סוסון ספורטאי) אמר לו שמע בוא אני יתן לך 669 בלי גיבוש בלי כלום.אלייי,אני מכניס אותך.הכניס אותו ליחידה...וזה גם חבר אחי...שזה מה שהוא סיפר לי ולעוד כמה...לך תידע אם לאמין לזה או לא....??:wacko: לפי דעתי חרטה רצח..(יש לך יותר מידי חברים וכן 2 זה יותר מידי,לכאלה שקיבלו את מה שהם רוצים ועוד במיקרים האלה, שאתה מספר שהם קיבלו כך וכך ורק טוב להם)

ran7 12-04-07 01:16

ציטוט:

תראה וואלה אולי באמת יש מצב שחבר שלך עשה גיבוש עבר והתקבל ליחידה(עוקץ).בלי קומבינות גם זה קורה לפעמים ביחידה הזאת..:):):):) הכל יכול להיות..
לגבי החבר שנפל מחובלים לאגוז זה כבר קצת יותר חשוד כי זה או קומבינות או פוקס.או לא יודע מה..ליפני כמה זמן זה היה?אולי זה יצע משהו כמו "חוק" חדש בצבא שמי שנופל מחובלים יכול להתקבל גם לאגוז...בכל מקרה זה חדש לי..אולי החברים שלך מחרטטים...יש לי חבר שהתגייס איתי הוא עכשיו ביכלל יצע מקרבי והוא תומך לחימה..וואלה הוא חרטטן חחח מספר לחברים שלנו שלמדו איתנו במקיף...שהוא לוחם,כל יום בעזה מפיל מחבלים...והם תמימים כמוך מאמינים לו.:cry_1:
אני זוכר עוד ליפני שאני התגייסתי איזה אחד אצלנו בחדר כושר לא רצה צבא.התגייס בכוח לתפקיד ג"בניק.אם פרופיל נמוך.כל יום בבית וזה....בקיצר יום אחד הוא החליט שנימעס לו הקרקס הזה החליט שהוא רוצה לצעת לגמרה מהצבא..כי ג"וב זה בית זונות.אלך שם לאיזה אחד דיבר איתו אמר לו שמע אני רוצה לצעת תוציא אותי לא אכפת לי מה...ואז ההוא אמר שמע למה לך לצעת(הבחור כזה סוסון ספורטאי) אמר לו שמע בוא אני יתן לך 669 בלי גיבוש בלי כלום.אלייי,אני מכניס אותך.הכניס אותו ליחידה...וזה גם חבר אחי...שזה מה שהוא סיפר לי ולעוד כמה...לך תידע אם לאמין לזה או לא....??:wacko: לפי דעתי חרטה רצח..(יש לך יותר מידי חברים וכן 2 זה יותר מידי,לכאלה שקיבלו את מה שהם רוצים ועוד במיקרים האלה, שאתה מספר שהם קיבלו כך וכך ורק טוב להם)

דיזל תגיד לכל היחידות הממש בחירות צריכים קומבינות?

Johnny 12-04-07 01:23

תשמע, אולי יש לי חברים מוצלחים. אתה רוצה לשמוע איך חבר אחר שלי באמת הסתדר טוב? הבנאדם התגייס באוג 06 לטיס. עקב שברי מאמץ הוא יצא מהקורס לאחר חצי שנה. הבנאדם חתם דח"ש עד יולי, שם הוא יחזור לקורס טיס לאותו מקום שהוא עזב (!). בנתיים הוא טס לניו יורק לשבוע, ואחרי זה לקוסטה ריקה לחודש וחצי.

על זה נאמר מנאיייק.

SuzukiR 12-04-07 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

לא אחי זה ממש לא ככה כן קומבינות יכול לעזור מאוד אפילו

אבל לא כולם שמה בגלל קומבינות אחי

אם תעבוד קשה ביום סירות ובגיבושים ותפגין כל מה שהם רוצים ממך להפגין אין שום סיבה שלא תקבל

כל מקרה לפי החתימה שלך אנחנו חולמים על אותו דבר בהצלחה לך אחי

אפשר לדעת בין כמה אתה ואם קיבלתה כבר יום סירות תאריך גיוס?

Vin diesel 12-04-07 01:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

ממש לא....קומבינות וקשרים בכל הקטע הזה של הצבא יכול מאוד לעזור!
אבל תאכלס לדוגמה אם אתה שפיץ...קיבלת יום סיירות והלכת ועברת...וקיבלת גיבוש לשייטת 13 ואלחת לגיבוש ועברת אותו והאית שפיץ גם שם..וברעיון האית סבבה...אתה יכול להתקבל לשם.
הבעיה העיקרית של יחידה כמו עוקץ לדוגמה זה שהרוב שנימצעים שם זה חברה שנפלו מחובלים וחברה אם קומבינות...וקשרים.והם מקבלים ממש קצת אנשים בכל מחזור..

ran7 12-04-07 02:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
לא אחי זה ממש לא ככה כן קומבינות יכול לעזור מאוד אפילו

אבל לא כולם שמה בגלל קומבינות אחי

אם תעבוד קשה ביום סירות ובגיבושים ותפגין כל מה שהם רוצים ממך להפגין אין שום סיבה שלא תקבל

כל מקרה לפי החתימה שלך אנחנו חולמים על אותו דבר בהצלחה לך אחי

אפשר לדעת בין כמה אתה ואם קיבלתה כבר יום סירות תאריך גיוס?

תודה אחי........
אני בן 16 אחי
אבל אני מת להגיע לאיזה יחידה ממש מובחרת..........

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ