![]() |
ציטוט:
אין דבר יותר מפדח (לדעתי) מלהיראות גדול ושרירי ושבא ילד רבע עוף ומרים x2 מהמשקל שלך.... שכל אחד יעבוד איך שבא לו ולאיזה מטרות שבא לו, לדעתי גם אם אתה מפתח גוף וזאת המטרה שלך כדי מאד להתחיל מפיתוח כוח התחלתי ורק אז להמשיך לתוכניות מפוצלות (כמו שגשש בלש אמר) |
תומך בנושא, אם הייתי יכול לחזור אחורה אולי הייתי מתחיל ככה, אבל כרגע זה כבר לא קריטי.
"כל אחד יעשה מה שבא לו, החכם ילמד מנסיון של אחרים, היותר חכם, יעשה ת'טעיות בעצמו" -בן.גוריון- |
ציטוט:
2-אני שוקל לפחות 10 קילו יותר ונמוך מהם ב5 ס"מ (מטר 75)..שלא נדבר על אחוז שומן כאשר אני עומד על חד ספרתי או 10 לכול היתר.. הם חבר'ה חזקים אין ספק לגיל שלהם ובכלל כול הילדים למיניהם שמרימים 100 ומעלה זה מכובד לפי דעתי אני לא חולק על דעת אפחד שכול אחד יעשה מה שבזין שלו...אני רק אמרתי שאני לא ימליץ על זה בחיים זה הכול אני לא מבין מאיפה הבאתה את כול השטויות האלה שרשמתה אם לא ראיתה אותי אבל זורם איתך... ואני יזכיר עוד פעם אחרי שאותם חבר'ה יוצאים מהמכון ונראים איך שהם נראים,בוא נגיד שבחוץ הם לא נראים מיתאמנים ביכלל ולא כתוב להם על המצח את הrm1 שלהם...אז פאדיחה למי? זה שאתה גבר לשעתיים במכון ואז יוצא מימנו וניראה רגיל לגמרי פה הפאדיחה רק מתחילה |
ציטוט:
ועוד לא הבאת לי דוגמא ל"ssניק" עם 3 פלטות סקוואט שיש לו רגליים בגודל האמה שלך. |
ציטוט:
בדיוק זה. למרות שיש ssניקים גדולים בשטח אבל אין ספק שהרוב ילדודס. |
ציטוט:
להרים משקלים כבדים לא נובע מ"אגו" ואין פה קטע של לצאת גבר במכון אלא להיות חזק ובריא, הפדיחה תהיה שאתה תצא עם הבחורה שלך כולך שרירי פתאום יבוא אחד כזה ברחוב וישים לך בוקס ואתה תמצא את עצמך בבית חולים. תמשיך להתאמן בשביל החוף והבחורות אחי זה הכי גברי בהצלחה. |
נדב חביבי, אין קשר לכמה אתה מרים במכון ולבוקס, החגורה השחורה שלי בקראטה אומרת את זה. נקודה למחשבה. :)
|
זאת הייתה סתם דוגמא, בכל מקרה מתאמן איתי מאמן איגרוף תאילנדי וmma והוא מתאמן כוח נטו (וקצת קרוספיט) נותן דדליפט וסקוואט כבד כמעט כל אימון- גם זאת נקודה למחשבה...
|
ציטוט:
|
אני שמח שאתה קורא לי son שאני די בטוח יותר מבוגר ממך. אז בוא נתחיל בזה שתכבד מבוגרים ממך.
דבר שני , איך אתה יודע איך אני נראה ומה אני עושה? הקטע עם המכות היה סתם דוגמא להמחיש לך את מה שאתה לא מבין, ללכת למכון בשביל מראה חיצוני זה לא המטרה של כולם, יש כאלו שמשתקמים מפציעות יש אתלטים שמתאמנים לספורט שלהם ויש מתאמני כוח שרוצים להיות חזקים, כל אחד והמטרות שלו- אגב תשאל כל בילדר בחו"ל (לא בארץ כי בארץ הבילדרים ברמה ז' אבל אתה מוזמן לשאול את מאור למשל והיא יענה לך אותה תשובה) האנשים שהכי מבינים באימונים אלו המתאמני כוח, בילדרים טובים בדר"כ מבינים בתזונה ותו לא- הם לא צריכים להבין באימונים כי הם מוזרקים ואז דברים עובדים עליהם אחרת. אין לך מושג לא באימונים ולא בתזונה אז את הטיפים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך. אני גם לא בא לריב איתך אתה פשוט ליצן חד"כ מצוי שחושב שהוא מבין הכל - אז לא אתה לא מבין הכל ולך תקרא קצת מאמרים ותנפץ קצת מיתוסים של בילדרים מלפני 50 שנה של יוסי יד 50, או שתמשיך להתאמן בשביל הבחורות זה גם סבבה... בהצלחה |
ציטוט:
|
אני מסכים ss לא ייתן לך "גוף אסתטי" כי זאת לא המטרה של התוכנית, אבל אם אין לך מושג מה זה ss ומה המטרה שלה ובכלל באימוני כוח, איך אני יכול לנהל איתך דיון? אני עשיתי קורס מאמנים בוינגייט , עבדתי בתוכניות פיצולים תקופה, הייתי שחקן כדורסל בליגה לאומית אחרי זה שחקן פוטבול. אני קורא מאמרים על על תזונה מpubmad שלך בטח אין מושג מה זה. קראתי את שני הספרים של ריפטו קראתי עוד ספר של ביל סטאר קראתי את השטויות של איתי זיו ראיתי מליון ואחד סרטוני בלידינג מפמפינג ירון עד לסרט האחרון של קאי גרין. יש לי הבנה גם בבילדינג וגם בכוח, אם אין לך מושג בכוח - לא קראת שום ספר של כוח או לא ניסית על עצמך תוכנית כזאת איך אני יכול לנהל איתך דיון?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה המשקלים שלך קולמן? 65 קילו בבנץ אחי? |
ציטוט:
פרס 85 ל6 לול, הספגטי שוקל 115 ואני לא יודע אם יש לו יש את זה |
דבר אחרון הבחור ביקשר עזרה לגבי תוכנית ab!! עם העבר המפואר שלך אתה בטח אמור לדעת שאין שום קשר בין התוכנית הזאת לתוכניות כמו ss למינהם....אתה עושה מעצמך צחוק חביבי חוץ מלרדת לפסים אישיים בלי להכיר אותי ביכלל או לדעת מה אני יודע ומה לא ומבלבל פה ת'מוח על מכות בחורות וחופים לא עזרתה לאפחד,תעשה לעצמך טובה אל תגיב תגובות מפגרות כמו אתה "המיתאמן המצוי" או שטויות כאלה לא מעניין לי תביצים מה אתה חושב עליי או למישהו פה,רוצה לנהל דיון אין בעיה אל תסיק מסקנות כמו "אתה לא מבין כלום"...
אלברט ברכה הנקניק אין לי אייסיקיו זה היה בצחוק...וזה ניראה כאילו אתה חבר של הנדב הזה או חובב SS אין בעיה תעשה מה שבזין שלך רק בוא נישמור על רמה אני לא מבין מה ניתפסתה על הגל |
אןלי כי אתם מדברים שטויות?????????
|
ציטוט:
חוץ מזה אז מה אם הוא ביקש עזרה בAB , גם SS זה AB יא סתם ובלי קשר גם בתוכנית אימונים אפשר לעשות בנץ 3X5 עם עליה של 2.5 קילו כל אימון. אתה פשוט לא מספיק "מבין" בשביל מה עומד מאחורי ההתקדמות הליניארית. אם היית מבין משהו באימוני כוח הייתי מפתח איתך דיון אבל אןי לך מושג וחצי מושג על הסוג אימונים הזה. ומה זה ליישם אימוני בילדינג - להיראות טוב? וואו כל פלוץ במכון עם טיפה גנטיקה יש לו חזה וריבועים וואו ביג דיל, נראה אותך אי פעם עובר סקוואט 200 תאמין לי שזה יותר קשה פי כמה וכמה מלהיות נער חוף ובטח שנדרשת הבנה קצת יותר ממוצעת באימונים כדי להשיג את זה, להשיג גוף יפה לא צריך לדעת יותר מקצת על תזונה ופימפומים מפה עד הודעה חדשה... אז לדבר לי פה על יישום זה קצת עילג מצדך. בכל מקרה אתה ילדון שלא מבין כלום מהחיים שלו אז אין לי מה להתווכח איתך, לך תשלח לבחורות תמונה של הריבועים שלך האיסיקיו. |
ציטוט:
אתה לא רוצה את זה. תקרא קצת למעלה תבין למה ;) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ