ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מתי מחליפים תוכנית אימונים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=77168)

orreu65 04-11-12 18:31

אשמח לתשובה ממישהו ..

orreu65 05-11-12 10:00

אחלה אנשים בפורום.. תודה!

arbel2 05-11-12 11:56

כמו שאמרתי...כשאהיה ליד מחשב אגיב לעומק...מעט סבלנות.

orreu65 06-11-12 09:38

זו לא בעיה של סבלנות עבר כבר שבוע אני פשוט בודק את הפורום פעמיים ביום זה דיי מתסכל שאין סימן חיים אפילו לא התייחסות של אל תחכה או משהו אחר..

תודה מראש ארבל!

orreu65 08-11-12 15:02

ועדיין.. ?

AchiliZ 08-11-12 16:19

אחלה תוכנית הייתי מוסיף דד ליפט לגב מוריד מהמתח סט אחד ומוסיף אותו לפולי עליון...ולא הבנתי בדיוק מה המטרה שלך...מאסה ונפח? על איזה אחוז שומן אתה?.....שמע אני לא יגיד לך מה לעשות אבל דבר אחד אל תכנס לss זה משנה לך את כול הגישה לפיתוח גוף...אנשים ניכנסים לחרא הזה ואז מוסיפים מישקלים מכובדים למוט הכול טוב ויפה אבל עם כול הכבוד נראים כמו פלצנים בלי ליפגוע באפחד כן...

orreu65 09-11-12 14:31

שמתי את הדדליפט ברגליים אבל יש דדליפט
המטרה היא מאסה ונפח 14% ובאמת אני לא מתכוון להתחיל ss

המטרה שלי בפתיחת הנושא זה לא איך התוכנית חח זה שאני צריך להחליף תרגילים כי כבר עבר חודש וחצי ואני מרגיש שההתקדמות מאטה צריך לגוון..

אשמח להצעות

AchiliZ 09-11-12 16:44

תיראה אני מחליף כול שבוע כימאת תרגילים סתם לדוגמא אתה עושה חזה ביום x בשיפוע ואחרי זה זה שכיבות שמיכה ואז פרפר,אז ביום y תתחיל עם חזה רגיל במקום שכיבות שמיכה תעשה מקבילים במקום פרפר תעשה פלייס עם משקולות בשיפוע...גב לדוגא אתה עושה בנט אובר אז בשבוע לאחר מכן עושה t-bar וכן הלאה בקיצור לא מסובך יש מלא תרגילים וצריך לשחק איתם כי הגוף מיתרגל לתנועה ואתה מוסיף מישקל כמו אהבל(בכללי) ולא מיתקדם

orreu65 10-11-12 07:35

אחלה מעולה אני אבנה תוכנית חדשה ואעלה שתראו!
ה abcd עובד לי יופי אבל הרבה אנשים אומרים ש ab יותר אפקטיבי (אף פעם לא ניסיתי) מה אתה אומר לעבור או להישאר ?

AchiliZ 10-11-12 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orreu65 (הודעה 1147834)
אחלה מעולה אני אבנה תוכנית חדשה ואעלה שתראו!
ה abcd עובד לי יופי אבל הרבה אנשים אומרים ש ab יותר אפקטיבי (אף פעם לא ניסיתי) מה אתה אומר לעבור או להישאר ?

יותר אפקטיבי למי?.....אני בכללי ממליץ לאנשים לעשות 5 אימונים בשבוע שכול יום שריר אחר עובד וידיים בניפרד,ליפעמים 6 כאשר ביום 6 עובדים רק תרגילי ברזל כמו סקוואט,דד ליפט,קלין אן ג'רק ועוד...אבל זה רק לרציניים שמכירים את הגוף שלהם שיודעים מה אוכלים ומבינים עיניין....
אבל אתה מבין עוד פעם זה רק למבינים כי יש לי כול מיני faggots בחד"כ ששואלים שאלות ואני מנסה להסביר ועדיין אין קליטה ככה שהכי טוב זה להכיר תגוף...

jonathan 10-11-12 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orreu65 (הודעה 1147723)
שמתי את הדדליפט ברגליים אבל יש דדליפט
המטרה היא מאסה ונפח 14% ובאמת אני לא מתכוון להתחיל ss

המטרה שלי בפתיחת הנושא זה לא איך התוכנית חח זה שאני צריך להחליף תרגילים כי כבר עבר חודש וחצי ואני מרגיש שההתקדמות מאטה צריך לגוון..

אשמח להצעות

על סמך מה אתה אומר שההתקדמות של מאטה?
אין בעיה להרגיש שהתרגילים משעממים אותך או שהתוכנית הזאת כבר "חרושה" אבל להגיד שההתקדמות שלך נהיית איטית על סמך הרגשה,זאת לא סיבה להחליף תוכנית..תבדוק את העליה של המשקלי עבודה,משקל גוף,היקפים,אחוז שומן,ורק אז תראה אם באמת הבעיה היא בתוכנית.

יש המון סוגי תוכניות,המון אנשים שאומרים על כל תוכנית שהיא ממש עזרה להם,יש המון אנשים שגם אוכלים גרוע ואז מאשימים את התוכנית,יש כאלה שאוכלים מצוין ואז משבחים את התוכנית אימונים-בסופו של יום,אתה לא תדע באמת מה יותר טוב לך אם לא תנסה אותה לפחות פעם אחת.
בסטטוס שלך כרגע,אתה צריך לבחור תוכנית על פי מטרה,קיבלת פה המון ביקורות על תוכניות מהבחינה המקצועית שלהן..תבחר לך את המתאימה לך ביותר ותנסה אותה,היא יכולה להיות פשוטה יחסית,בלי יותר מדי התפלספויות ומשתנים,ועדיין להיות התוכנית האופטימאלית בשבילך(עיקרון התער של אוקהם).

orreu65 11-11-12 06:53

אני אוכל מסודר לפי תפריט 3300 קל' (רק אוכל בריא וכל 3 שעות) אז מהבחינה הזאת אני מכוסה.
שדיברתי על המיצוי של התוכנית זה בגלל שאני תקוע במשקלים והיא כבר מאוד משעממת.
AchiliZ אני אשמח אם תוכל לפרט על התוכנית שהצעת (אני לחלוטין רציני לא אשגע אותך עם השיטות זה אחריות מלאה שלי ללמוד אותן - ד"א על דדליפט סקוואט ובנץ פרס אני סגור אחלה תרגילים)

והשאלה השנייה זה האם לאמן אימון אחד בשבוע קבוצת שריר אחת כל אימון (A), אפקטיבי (פחות/יותר) מפעמיים בשבוע (AB)? ושאני אומר אפקטיבי אני מתכוון לזה שאומרים ששריר מסיים להתאושש ולגדול עד 72 שעות מקסימום(למתאמנים כמוני לא בודיבילדרים מקצועיים) והוא צריך גירוי כל 72 שעות מחדש..

gorneo1 11-11-12 08:53

שמע, מה שאכילס מציע זה מעולה מצד אחד, מצד שני בעייתי.
אני לא חולק על דעתו אני פשוט פותח אותך לאופציות נוספות.
כולם כותבים תוכנית אימון לפי תעשה ככה תעשה ככה תעשה ab תעשה abcd תעשה ss.
זה לא נכון.
כל הקונספט הוא לגרום לגוף רצון לגדול.
קח ss לדוגמא. היא תוכנית פצצה לחודש, חודש וחצי!. ואז באים כל מיני טמבלים מעלים משקלים בטירוף ממשיכים אותה איזה שנה ומה הם עשו בזה?
או לחליפין עושים את אותה הרוטינה של abc מליון שנה.
סתם נתקעים.
כל החוכמה היא גיוון. [בדיוק מה שאכילס אומר]
רק שפה הטעות, לפי הקווים האלה שהדריכו אותנו לרשום אתה מתקדם בהתקדמות שרגילה לכולם.
לא לך ספציפית.
אתה צריך לדעת מה עובד הכי חזק לך.
סתם דוגמא:
נגיד גב כדי שיגדל אתה צריך לעבוד פעמיים בשבוע, רגליים פעמיים אבל חזה פעם אחת ואולי גם יד אחורית פעם אחת או בטן. [שוב כל אחד שונה] אז במקום לבנות תוכנית ab או abc או כל שטות אחרת. עושים מיקסים.
תוכניות לא סימטריות, אתה תתפלא כמה זה משפר. [באמת באמת משפר]

קח את כל ימי האימון השבועי שלך. A עד g. תוריד אחד ליום מנוחה.
נגיד את g.
נשארת עם a עד f. כל אחד מהאותיות מסמנת אימון שונה לגמריי.
A לדוגמא יכול להיות חזה ויד קידמית.
B יכול להיות רגליים וגב.
C חזה וכתפיים.
D יד אחורית ויד קידמית.
E רגליים וכתפיים.
F גב ויד אחורית.
אתה מבין לאן אני חותר. אתה תראה שהמשחק הזה בין הקבוצות שרירים יוצר אפקט אדיר של גדילה בגוף. [הגוף לא רגיל, לגוף קשה, הגוף גדל.]

הכל בגדר המלצה, אבל ככה כי אני מחבב אותך ממליץ בחום. תן לזה ניסוי. תכתוב מה שנוח לך לפי מה שאתה מכיר שעובד על עצמך.
ותרוץ עם זה קדימה.

בהצלחה.

gorneo1 11-11-12 08:58

בנוסף לזה כל שבוע תגוון את האימון.[זה קצת התעסקות אבל שווה את זה]
תחליף תרגילים, תשנה ימים. תיצור לחץ על הגוף כדי לגדול- הוא יגדל.

שוב, בהצלחה.

jonathan 11-11-12 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orreu65 (הודעה 1147904)
אני אוכל מסודר לפי תפריט 3300 קל' (רק אוכל בריא וכל 3 שעות) אז מהבחינה הזאת אני מכוסה.
שדיברתי על המיצוי של התוכנית זה בגלל שאני תקוע במשקלים והיא כבר מאוד משעממת.
Achiliz אני אשמח אם תוכל לפרט על התוכנית שהצעת (אני לחלוטין רציני לא אשגע אותך עם השיטות זה אחריות מלאה שלי ללמוד אותן - ד"א על דדליפט סקוואט ובנץ פרס אני סגור אחלה תרגילים)

והשאלה השנייה זה האם לאמן אימון אחד בשבוע קבוצת שריר אחת כל אימון (a), אפקטיבי (פחות/יותר) מפעמיים בשבוע (a:cool:? ושאני אומר אפקטיבי אני מתכוון לזה שאומרים ששריר מסיים להתאושש ולגדול עד 72 שעות מקסימום(למתאמנים כמוני לא בודיבילדרים מקצועיים) והוא צריך גירוי כל 72 שעות מחדש..

אפקטיבי או לא זה אתה תדע,מה שכן יש אנשים שדווקא צריכים גירוי בתדירות יותר גבוהה ולא פעם בשבוע(גם אם הכמות סטים באימון משוגעת),במיוחד מי שכבר נתקע במשקלים..אז קח את זה לתשומת לבך.
אני יכול לתת לך עוד כמה וכמה המלצות לתוכניות מצויינות,אבל אני מתעקש להגיד לך שss היא תוכנית שכרגע מתאימה לך יותר משאר התוכניות שהצעת פה..אבל איך שבא לך תעשה גם abcdefghigklmnop ,אני חושב שמתאמן מתחיל ששוקל 67 קילו שנתקע עם משקלים עבודה-לא צריך לעשות abcdef.
בהצלחה..תעדכן בהמשך איך הולך לך.

gorneo1 11-11-12 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 1147929)
אפקטיבי או לא זה אתה תדע,מה שכן יש אנשים שדווקא צריכים גירוי בתדירות יותר גבוהה ולא פעם בשבוע(גם אם הכמות סטים באימון משוגעת),במיוחד מי שכבר נתקע במשקלים..אז קח את זה לתשומת לבך.
אני יכול לתת לך עוד כמה וכמה המלצות לתוכניות מצויינות,אבל אני מתעקש להגיד לך שss היא תוכנית שכרגע מתאימה לך יותר משאר התוכניות שהצעת פה..אבל איך שבא לך תעשה גם abcdefghigklmnop ,אני חושב שמתאמן מתחיל ששוקל 67 קילו שנתקע עם משקלים עבודה-לא צריך לעשות abcdef.
בהצלחה..תעדכן בהמשך איך הולך לך.

:):):):), זה abc רק לא בסדר רגיל.
חחחחח.....:10:

jonathan 11-11-12 16:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1147937)
:):):):), זה abc רק לא בסדר רגיל.
חחחחח.....:10:

אתה מדבר על ss?

AchiliZ 11-11-12 18:34

טוב תקשיב טוב עכשיו son התוכנית הבאה זאת תוכנית האלים של האולימפוס....בוא ניהיה רגע רציניים אם אתה אוכל כמו שצריך אז אני מבטיח לך דבר אחד שעם הסדר הזה אתה תיגדל מהר מאוד אם תקפיד איך לא לאכול נכון...קודם כול,כול שבוע תגוון בתרגילים, בתרגילי ברזל כמו סקוואט ודד ליפט טווח החזרות הוא 8-10 7 גג בעבודת כשל,אחרי כול שבוע רביעי (חודש) תעשה שבוע סופר סטים...לדוגמא אתה סקוואט עם 100 יורד ל80 יורד ל60 ואז 40 וכול פעם חזרות של 10 כמובן הכול בלי שניה מנוחה ככה בכול תרגיל ותרגיל בשבוע הזה האימונים אמורים לקחת לא יותר מדי זמן אבל זה מעייף בצורה רצינית וככה השריר מקבל בום כול פעם שהוא ניתקע...זה שבוע מתיש לכן אני ממליץ לעשות אותו פעם בחודש..ניכנסתה לעסק? אם יש משהו שלא הבנתה שאל.....

שכחתי להזכיר לגבי האימון ה-6 בשבוע זה אימון שבשבילך הוא לא חובה זה לחברה מיתקדמים יותר לך אין צורך לעשות אותו אבל אני בכול זאת אסביר...אחרי שסיימתה לעשות את התוכנית שלך לשבוע אז ביום ה-6 אתה אך ורק עושה תרגילי ברזל נותן עבודה קשה בתרגילים כמו סקוואט בנצ' דד ליפט ואתה יכול לשחק גם פה לא צריך יותר מ4-3 תרגילים ביום הזה

gorneo1 11-11-12 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 1147950)
אתה מדבר על ss?

לא, על מה שאני רשמתי.
אבל זה מכיל בעיקר את הבייסים של ss.
זה אמור לעזור לו.

jonathan 11-11-12 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1147964)
לא, על מה שאני רשמתי.
אבל זה מכיל בעיקר את הבייסים של ss.
זה אמור לעזור לו.

aחזה ויד קידמית.
B יכול להיות רגליים וגב.
C חזה וכתפיים.
D יד אחורית ויד קידמית.
E רגליים וכתפיים.
F גב ויד אחורית.

זו התוכנית שרשמת,מה מבוסס פה על ss ?
לא התייחסת לא לתרגילים,לא לטווחי חזרות,לא לכמות סטים,לא לזמני מנוחה והחלוקה על הפנים בכל מקרה.

על סמך מה אתה נותן תוכנית כזאת?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ