![]() |
ציטוט:
|
סינגלים זה מדד...אני חושב שזה המדד הטהור ביותר לכמה התחזקת נטו.
עד כמה שזכור לי גם בwestside קיים שילוב של סינגלים בתוכנית בslow days. |
נכון, בws עובדים ל1-3 חזרות ב ME ולואי כותב בספר שעדיף להיצמד לסינגלים.
|
עדכון המצעד:
סקוואט: 1. איש לילה 2. CUBA 3. ע1נס דדליפט: 1. איש הלילה 2. טל ס. 3. CUBA בנץ: 1. איש הלילה. 2. CUBA - בזכות מתודת איש הלילה 3. יאיר סגנון חופשי\פילטיס 1. ארבל. 2. חדש ************************************ ולבקשת ניר123 ו no_troll, מצעד ה off_topic: משקיעים -6pack מפציצים - no_troll תורמים - 6pack מתרוממים : 1. אלברט ברכה וחדש (קטגורית זוגות). 1. חאפיז (יחידים,עד 59 ק"ג) |
ציטוט:
בגלל זה אתה במפציצים. |
סינגלים זה מדד טוב מדי פעם לראות כמה התקדמת, מדי פעם זה נחמד
|
ציטוט:
|
אל תשכח של1אי מאמן אנשים שחיים ונושכים ברזל(סטרואידים הכי טובים בכמויות, התאוששות אופטימלית, ציוד אופטימלי)
וואלק אני סטודנט חלש שרוצה להתקדם במשקלים, מספיק לי לעשות rm3 חדש כל שבוע או rm5 בינתיים |
ציטוט:
זה לא מדויק לגמרי. בmax effort בבנץ' זה כמעט תמיד 3 חזרות בסקבט 2 בדדליפט 1 לפעמים גם סינגלים אבל כמעט אף פעם לא בתרגילים הקלאסיים. |
karako אתה יכול להתאבד בבקשה?
|
ציטוט:
תבדוק בbom |
3 בבנץ' 2 בסקוואט 1 בדדליפט רלוונטי לde, כנראה התבלבלת בינו לבין הme.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא משקיע מספיק בשבילך? אני לא מפציץ מספיק בשבילך? הזוגיות עם חדש זאת נקודה רגישה? למה אחי? |
ציטוט:
תקרא שוב, יש גם סיבה למספרים. |
אני חושב שזה קשור לסיכונים המתלווים בסקוואט שגבולי על כשל טוטאלי
|
סקוואט:
1. איש לילה 2. NO_TROLL 3. CUBA דדליפט: 1. איש הלילה 2. טל ס. 3. CUBA בנץ: 1. איש הלילה. 2. CUBA - בזכות מתודת איש הלילה 3. יאיר סגנון חופשי\פילטיס 1. ארבל. 2. חדש ************************************ ולבקשת ניר123 ו no_troll, מצעד ה off_topic: משקיעים -חדש ("אני אוהב את ההשקעה") מפציצים - no_troll תורמים - 6pack מתמידים - גשש בלש מתרוממים : 1. אלברט ברכה וחדש (קטגורית זוגות). 1. חאפיז (יחידים,עד 59 ק"ג)[/quote] ************************************ ראו עדכונים באדום. |
מה אתה רוצה קראקו?
|
בוא נתעלם מהאוטיזם הזה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ