![]() |
דרך אגב .. לחצי שנה בנץ 70ק"ג rm10 זה נשמע נורמאלי?
|
תוסיף אמות, באמות עדיף שתעשה 2 סטים של 25 חזרות.
איזה פולי רחב לגב, למה אין לך מתח למה פלייס? למה 3 תרגילי כתף ?! מההההההההההה כן נדב אני בדיוק דיברתי על זה עם חבר, שפשוט כשאני מסיים את הירידה במשקל (לא קורא לזה חיטוב כי זה לא .) אז במקום להראות לאנשים סירטונים של קפיצות / סקוואטים / דד ליפט / הרמות אולי' אני יסתובב עם תמונה בלי חולצה וזה כנראה יגרום להם להקשיב יותר. כל כך מטומטםםםםםםםםםםםםם |
ציטוט:
ואני אצלם לך הוכחות אימון הבא שאני אתאמן במכון נורמלי (כנראה שישי) והומי אתה צודק, אף אחד לא מקשיב לשמנים :thumbdown: |
עוד מעט יהיה משבר עולמי, ברגע שאני יגיע ל13-14%
יהיה קונפליקט רציני בין ישראל לארה"ב כי בראד פיט ירגיש מושפל מרוב יופי. |
כבר שמעתי שבר רפאלי מחפשת עם מי לעשות קלטת סקס, אולי איתך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאסרב לזה. |
תודה שאתה יורד במשקל בגלל הלחץ המסיבי (טוב נו לא מסיבי, לחץ של 65 קילו) של אלירמבו עליך
|
אני מודה לחלוטין.
אפילו לא אמרת כלום על החתימה, הכי טובה שהייתה אי פעם בפורום |
יכולת להשקיע יותר(ולהפציץ) ולשים את הראש שלו למעלה במקום לעשות פרצוף כזה .
אבל באמת הכי טוב שהיה פה |
ציטוט:
מאימון לאימון תנסה לעלות במשקלי עבודה, אפילו קצת, אבל תעלה . תאמין לי ההתקדמות מובטחת לך . |
אם אתה הולך על הבידוד המיותר הזה,
כתף אחורית צריכה ללכת ביום של הגב. |
שוב תודה על ההמלצות....
עוד דבר קטן שמטריד אותי ( אולי גדול) רק בזמן לחיצת חזה ללא שיפוע , - כאבים בכתפיים (בין הכתף לעצם, גיד סחוס או משהו בסיגנון) איך לעזזל נלחמים בזה ...-בגלל זה לא מצליח לעלות עוד משקל לבנץ... |
היתה לי הבעיה הזאת פעם .
יש שתי דרכים : 1. לא להוריד את המוט עד לחזה . 2. לאמן חזק כתף אחורית . בגלל זה המלצתי לך להוסיף תרגיל לכתף אחורית . |
ציטוט:
מורידים סטים וחזרות ומעלים משקל אבל למה שתקשיב לי? בכל מקרה תתכונן להרבה דלקות בזמן התוכנית הזאת, בהצלחה. |
בלחיצת חזה שלא מבוצעת נכון יש מעיכה של הinfraspinatus/supraspinatus בין ההומרוס לבין האקרומיון, בקיצור שני שרירים נמעכים בין שתי עצמות, מה שמוביל בטווח הרחוק לדלקת, כמה דברים חשובים:
4 דברים חשובים 1. ללמוד ללחוץ עם מרפקים יותר צמודים לגוף, ולא ב90 מעלות, אחיזה לא יותר מדי רחבה 2. ללכת למישהו שיודע ללחוץ שילמד אותך ללחוץ 3. לשים בראש סדר העדיפויות ללמוד טכניקה ואיך ללחוץ 4. ללמוד איך ללחוץ הבנת את הרעיון |
ציטוט:
מה לא בסדר בתוכנית שלי??? הורדתיי סטים , וחזרות 8-10 הורדתי תרגיל ונשארו 3 תרגילים לחזה בסה"כ .... מה אני צריך לעשות 2 תרגילים לחזה וזהו??? |
אל תתיחס להודעות חסרות תוכן .
התוכנית שלך היא משהו טוב להתחיל ממנו . תתחיל ואז תראה איך אתה מתקדם ותיהיה קשוב לגוף מה אתה מרגיש שעובד טוב יותר . תקפיד על טכניקה. לגבי הבעיה עם הבנץ', כמו שאמרו לך אתה יכול לעבוד על טכניקה, להצמיד מרפקים יותר לגוף, אבל אתה צריך לזכור שככל שאתה מצמיד מרפקים יותר לגוף ככה עובד יותר הטרייספס . לי אישית עזרו אימוני חיזוק כתפיים, במיוחד כתף אחורית, אחרי חודש כבר לא הרגשתי בעיה עם הכתף . |
מה כתף אחורית אתה מוכן להסביר מה הקשר בכלל?
|
ISnocs- המייצג של כלל מדריכי חדרי הכושר במדינת ישראל
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ