![]() |
ציטוט:
|
אתה ליצן או מה?
תסתכל את ווסטסייד ברבל, כל חד שם שוקל 900 קילו וזה מקצר להפ טווחי תמועה אני דרך האייפון ואין לי זין לכתוב עמודים שלמים אבל אתה לא בכיוון |
בשורה התחתונה , בן אדם שיש לו משקלי עבודה גבוהים (100 בנץ ו150 סקוואט זה לא גבוהה) בד"כ יהיה גדול , יש אנשים שלצורך העניין (תחרויות וכו'...) צריכים לשמור על משקל גוף מסויים וכוח מסויים אפשר לעשות גם את זה אבל בעיקרון לא תראה בן אדם (שמתאמן חובב או מתאמן לא בשביל קטגוריית משקל מסויימת) שעושה נגיד 180+ בנץ 280+ סקוואט ו300 דד ליפט כבן אדם "קטן"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נדב - מה המשקלים האלה אמורה לסמל בדיוק? אם ילד ששוקל 40 קילו דוחק 100 אז זה עדיין משקל נמוך? מן הסתם שככל שהמשקל על המוט יעלה כך גם גודל הבן אדם, אבל זה לא נכון להגיד שככל שגודל הבן אדם עולה, אז גם המשקל על המוט. ולכן זה לא נכון להגיד שמאסה זה הדבר הכי חשוב לכוח. אבל בטח לואי סימונס אמר משהו כזה פעם בטעות אז זה חייב להיות נכון. |
למתאמנים תחרותיים שמשתמשים בחומרים שמאיצים התאוששות בין היתר ומשנים לגמרי תהליכים הורמונליים בגוף יש תכניות שונות לגמרי ממתאמן טבעי, לרוב מתאמנים פעמיים באותו יום, 5-6 ימים בשבוע לפעמים(אימון לא חייב להיות משקולות ד"א)
אבל כידוע עידוד ודיבור על דברים כאלה אסור בפורום, מי שרוצה יכול לקרוא באתרים בחו"ל על WS ועל :):):):):) lifters |
סינים או רוסים לא נחשב
|
ציטוט:
|
אחי יש להם צ'יטים במה שקשור ל skills
כוח גמישות מהירות קורדינציה וכוח סבל והתאוששות ותיאבון . |
והם מיישמים את תכנית התזונה של אליקרמבו, הלא היא kokad
kilo of krembo a dayyyy |
ציטוט:
|
שכחת גם שללא קרמבו לא תוכל להתאושש
|
קרמבו עם תחתון של ספידו אבל
|
לא מבין מה אתם אומרים. סמוקינג- אתה אומר שאפשר ליצור אשליה של בן אדם בעל מפרקים גדולים (ג'מוס גנטית) ע"י תרגילי כוח?
|
עיקרון וולף
|
עיקרון הקרמבו
|
|
ציטוט:
|
חח
דרך אגב זה מאמן הקרוספיט בין הכי טובים בעולם, ואפשר להגיד גם שהכי הולך לכיוון כוח, אני טס אליו בנובמבר לעבור קורס אצלו |
ציטוט:
אבל לוחץ 140 בקלות יחסית, כמו שבנאדם רגיל שמתאמן לוחץ 100 קילו, לעומת אחרים שמתאמנים 4 פעמים בשבוע ומקפידים על תזונה והתאוששות ומה לא ואתה רואה אותם מתים עם פחות משקל הכל בסוף עניין של מנופים ומכניקה פשוטה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ