ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תחרות מר ישראל 2012 nac נובמבר 8 ( מתעדכן כול הזמן תמונות של המתחרים) (https://israelbody.com/showthread.php?t=76651)

alpha 17-09-12 22:59

הסיבה היחידה שמזלזלים בנאבא זה בגלל שהם לא מסכימים עם ההתנהלות של אמנון גאון זה הכל. להגיד שאין מתחרים איכותים זה באמת מטופש

DanikNAC 18-09-12 11:02

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...38788894_n.jpg
לירוי בן שושן מתחרה פעם ראשונה
פשוט מדהים צעירים עד 23

DanikNAC 18-09-12 12:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1141700)
קשקוש.
אם אתה הולך לדבר על מתחרים איכותיים, הרי שגם בנאב"א וגם ב ifbb יש הרבה כאלה, רק לא תמיד הם יגיעו בקאסט אחד, אנשים לוקחים אוף סיזן, מנוחה, וואט אבר - לא מתחרים כל שנה.

הבאתי שניים לדוגמא שעלו לי לראש כי בלטו בתחרות האחרונה, אבל באותה מידה הייתי יכול להביא לך עוד 20 אחרים.
ואותו דבר לגבי נא"ק, שהביאו את יורה או נתי או דניק או אנטון, או ליאון, יש להם מתחרים פנטסטיים.

אבל למה זה טפשי להכליל "מתחרים טובים" באיגוד כזה או אחר? כי מה אם מחר נתי, סתם לדוגמא, עובר ל ifbb או שיש מעבר הפוך מנאב"א לנא"ק וחזרה? הינה אלירן מורגן עשה את זה, עבר מנא"ק לנאב"א, ונועם? התחרה בנא"ק - ועבר לנאב"א, ויש גם כאלה שיעשו את הדרך ההפוכה.

בקיצור, מתחרים הם מתחרים ואיגודים הם איגודים, אין שום טעם להכליל או לערבב, כי מחר בבוקר מישהו יכול גם לעבור לכאן או לכאן, אז אתה יכול לדבר על ארגון עם פרגון למתחרים על יחס, הכל טוב ויפה, את המתחרים תשאיר בצד - מה עוד שבתור מתחרה אני יודע שהגבולות פרוצים לגמרי, המתחרים כולם בקשרים טובים, ואין "גדרות" של איגודים או ליגות או קומונות.

לגבי הליצנים, זו תופעה שהופכת ופוחתת, אני לא חושב שהיא כזאת נוראית.
תתמקד במצטיינים, יש לא מעט כאלה, ועזוב את הליצנים בצד.

סטס מוסר לך ש

נאק לא נאק ניגרי אתה אצלינו לא הייתה נכנס לשלישיה בקטגוריה שלך
ככה שאין מה להגיד בגלל זה אתה בוחר להתחרות באיגודים אחרים

scholar 18-09-12 13:34

תגובה נורא ילדותית שלא מכבדת אף אחד, במיוחד לא נשיא איגוד, וחבל שגם הפוסט הזה יתחיל להזדהם.

DanikNAC 18-09-12 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scholar (הודעה 1141736)
תגובה נורא ילדותית שלא מכבדת אף אחד, במיוחד לא נשיא איגוד, וחבל שגם הפוסט הזה יתחיל להזדהם.

לא יזדהם אם אנשים שלא מבינים בפיתוח גוף יתערבו

scholar 18-09-12 13:52

אתה לא רומז לי בטעות שאין לי מה להגיב אם אני לא בילדר נכון ?

ניגרי ענק 18-09-12 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1141730)
סטס מוסר לך ש

פחחח
דניק, קודם כל תמסור לסטאס שלא משנה מה הוא יגיד: תמיד יהיה לי כבוד אליו, למרות שלצערי אין לו את אותו כבוד אלי, מסיבה שאני לא ממש מבין.
דבר שני את התחרות האחרונה שלכם, בקטגוריה של הנמוכים, הייתי לוקח גם בישיבה על כיסא נוח, עם סיגריה ביד.
אה ועוד משהו, "בוחר להתחרות באיגודים אחרים"?
עד כמה שאני זוכר נשארתי נאמן לאותו איגוד עד עכשיו, ולא זגזגתי, אז בוא נדייק - לא זוכר שעברתי איגוד בשביל לחפש לעצמי מקום.
לגבי העתיד, אם אני אשנה את דעתי אתם תדעו.
עוד דבר: אני מבקש לסגור בזה את הפינג פונג בנושא שלי, הפוסט הזה הוא לא עלי ולא עוסק בי, אם יש למישהו משהו דחוף ומעניין להגיד, שיעשה את זה בפרטי.
לא מבין איך פרשתם תגובה עניינית כזאת, מפרגנת מעיקרה כמשהו שהוא יסוד להתקפה אישית, רעבאק.

arbel2 18-09-12 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1141700)
קשקוש.
אם אתה הולך לדבר על מתחרים איכותיים, הרי שגם בנאב"א וגם ב ifbb יש הרבה כאלה, רק לא תמיד הם יגיעו בקאסט אחד, אנשים לוקחים אוף סיזן, מנוחה, וואט אבר - לא מתחרים כל שנה.

הבאתי שניים לדוגמא שעלו לי לראש כי בלטו בתחרות האחרונה, אבל באותה מידה הייתי יכול להביא לך עוד 20 אחרים.
ואותו דבר לגבי נא"ק, שהביאו את יורה או נתי או דניק או אנטון, או ליאון, יש להם מתחרים פנטסטיים.

אבל למה זה טפשי להכליל "מתחרים טובים" באיגוד כזה או אחר? כי מה אם מחר נתי, סתם לדוגמא, עובר ל ifbb או שיש מעבר הפוך מנאב"א לנא"ק וחזרה? הינה אלירן מורגן עשה את זה, עבר מנא"ק לנאב"א, ונועם? התחרה בנא"ק - ועבר לנאב"א, ויש גם כאלה שיעשו את הדרך ההפוכה.

בקיצור, מתחרים הם מתחרים ואיגודים הם איגודים, אין שום טעם להכליל או לערבב, כי מחר בבוקר מישהו יכול גם לעבור לכאן או לכאן, אז אתה יכול לדבר על ארגון עם פרגון למתחרים על יחס, הכל טוב ויפה, את המתחרים תשאיר בצד - מה עוד שבתור מתחרה אני יודע שהגבולות פרוצים לגמרי, המתחרים כולם בקשרים טובים, ואין "גדרות" של איגודים או ליגות או קומונות.

לגבי הליצנים, זו תופעה שהופכת ופוחתת, אני לא חושב שהיא כזאת נוראית.
תתמקד במצטיינים, יש לא מעט כאלה, ועזוב את הליצנים בצד.

מהודעה להודעה אני אוהב אותך יותר (וזה קשה כי גם ככה אני חולה עליך).

DanikNAC 18-09-12 14:46

זהו אין צורך לערבב פה שיחות אל איגודים אחרים
כול אחד יודע באמת מה קורה וכמה (במיוחד בקטגוריה של הנשים )
אז בחזרה לנושא

Cuba 18-09-12 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1141737)
לא יזדהם אם אנשים שלא מבינים בפיתוח גוף יתערבו

אז אתה אומר שמי שלא מבין בפיתוח גוף שלא ידבר , שלא יבוא ליהיות קהל? בעצם הקהל היחיד שלכם יהיה רק מי שמתעסק בפיתוח גוף

אחר כך אתה שואל למה הפיתוח גוף בארץ שווה לביצה של קוף

DanikNAC 18-09-12 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1141749)
אז אתה אומר שמי שלא מבין בפיתוח גוף שלא ידבר , שלא יבוא ליהיות קהל? בעצם הקהל היחיד שלכם יהיה רק מי שמתעסק בפיתוח גוף

אחר כך אתה שואל למה הפיתוח גוף בארץ שווה לביצה של קוף

לא יתערב בפוסט ...

arbel2 18-09-12 15:30

דניק זכות של כולם להתערב בפוסט ולהביע דעה (כל עוד היא לא מטופשת להחריד או פוגעת) כי כולם קהל בסופו של דבר (טוב, כמעט כולם)

scholar 18-09-12 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1141751)
לא יתערב בפוסט ...

אם ההודעה שלך היתה עוסקת בבילדינג הייתי יושב בשקט ולומד.
מכיוון שהיא עוסקת בהכפשות, ערכים גרועים ויח"צ עלובים ולאור העובדה שאני מנוסה ממך טיפה בתחום הזה.
הרשתי לעצמי להעביר ביקורת וחבל שבמקום לקחת ללבך את ההערה, הגבת בצורה שהגבת..

ובכדי לא לפגוע בשרשור, אני אמנע מלהתנצח איתך על גבי דפיו, בהצלחה.

dani2 18-09-12 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1141730)
סטס מוסר לך ש

לא רק שזה לא נכון (אבל ניגרי ביקש לא לדבר עליו אז נעזוב את זה לעת עתה), אתה מוציא אותך ואת סטס כל כך קטנים לא מכובד לראש איגוד בישראל להתנסח ככה, בטח שהאדם רוכש לכם כבוד אני הייתי מתבייש. בנוסף כאוהד של התחום זה מראה מאוד מכוער מהצד שלדעתי מדחיק אנשים מהתחום אתם גברים לא בנות מזה העיסוקים הילדותיים האלה.

אמרון 18-09-12 17:07

אין לי כח למריבות האלה ולמלחמות אז אני ימנע מלהגיב רק מה שיש לי להגיד שאנשים פה פשוט עושים מעצמם צחוק ומורידים מהכבוד שלהם הרבה !

hypertrophy 18-09-12 21:56

רציתי לצטט הודעה שלך בתגובה שלי דני אבל יש יותר מדיי כאלו.....
בקצרה-אני מציע לך להרגע לכולם יש שכות להשתתף בפוסט הזה [בפעם האחרונה שמישהו ניסה להקים פורום של מפתחי גוף בלבד ממה שזכור לי הוא נפל אחרי חודשיים]
דבר שני-אתם יוצאים פה ממש ממש ממש ממש קטנים ואני לא מבין למה סטס לוקח אותך כדובר שלו בפורום כי אתה לא להיט בקטע הזה ואתה רק גורם לאיגוד הזה שאני מכבד יותר מכל איגוד אחר להיראות רע
בנוסף-אני מתחיל להבין למה ניגרי לא רוצה להתחרות בנאק וזה לא קשור לרמה שלו כמפתח גוף

ניגרי ענק 18-09-12 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1141796)
רציתי לצטט הודעה שלך בתגובה שלי דני אבל יש יותר מדיי כאלו.....
בקצרה-אני מציע לך להרגע לכולם יש שכות להשתתף בפוסט הזה [בפעם האחרונה שמישהו ניסה להקים פורום של מפתחי גוף בלבד ממה שזכור לי הוא נפל אחרי חודשיים]
דבר שני-אתם יוצאים פה ממש ממש ממש ממש קטנים ואני לא מבין למה סטס לוקח אותך כדובר שלו בפורום כי אתה לא להיט בקטע הזה ואתה רק גורם לאיגוד הזה שאני מכבד יותר מכל איגוד אחר להיראות רע
בנוסף-אני מתחיל להבין למה ניגרי לא רוצה להתחרות בנאק וזה לא קשור לרמה שלו כמפתח גוף

כל מילה סלע.
אכן, ממש לא קשור.
כי כמו שאמרתי, יכולתי לנצח את התחרות שם עם תחפושת של באגס באני ואיפור כבד בציפורניים של הרגליים, ואני בטוח בזה כמו שאני בטוח שהיום יום שלישי.

את הנזק הם גרמו לעצמם, חבל שאני לא יכול להראות את המיילים הסמסים וההודעות הפרטיות שקיבלתי אחרי אותה הודעה מגוחכת.
לא רק להתחרות שם אני לא רוצה, גם לבוא לראות לא.
שימשיכו ללכלך על מתחרים מאיגודים אחרים, מוסיף המון כבוד לאיגוד.

טייני 19-09-12 00:56

דניק הוא בערך השגריר הכי גרוע שיש לספורט הזה בארץ ובכלל למדינה הזאת.

Homie 19-09-12 09:32

למה אתה סתם הוא בחור ממש טוב

Nothin_BuT_A_Peanut 19-09-12 10:04

דני אתה עולה בעד 23? ביחד עם לירוי,סמולר, ואולי פאשה? יש עוד מתחרים מעניינים בקטגוריה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ