ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   עידן מואיס מר ישראל הצעיר של ifbb (https://israelbody.com/showthread.php?t=76572)

John_cena 30-08-12 16:20

לא נמאס לכם לריב? שכל אחד יעשה מה שטוב לו ומה שמרגיש לי הכי נכון

DanikNAC 30-08-12 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1139896)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4825691_n.jpg

מה שמתסכל אותך, זה שלפעמים בא בחור במתאמן כוח , לא עבד בחיים על היד הקדמית אבל מה ? יש לו פיק יותר גדול משלך (והוא אפילו לא כזה שמן כמו שחשבת, אבל אז איך הוא עושה 150 סקוואט?1 משהו פה לא הגיוני) אגב מעל הפיק שם , זאת הכתף שלי. אל תפחד זה לא גידול

יום טוב

עשיתה מעצמך צחוק אחי

DanikNAC 30-08-12 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rot (הודעה 1139905)
ואוו כמה קנאות וחוסר פירגון תתבגרו(כל המתאמני כוח)

בידיוק גועל נפש לא יודע למה הם בכלל נכנסים לפורום פיתוח גוף
שוב אני מציין בשביל תחרות ראשונה רמה מצויינת ++

ניגרי ענק 30-08-12 16:52

חברים, זכותם של אנשים לא להתרשם, במקרה הזה הבחור אמר את דעתו בצורה מכובדת אז אני לא רואה טעם להתנפל עליו.
כמובן, מי שישתלח כמו אידיוט יעוף אצלי על טיל, כפי שעשיתי לא אחת, אבל זה לא המקרה.

חשוב להבין שמי שעולה על במה חשוף לביקורת, חיובית או שלילית וצריך לחיות עם זה: לכל אחד יש דעה כמו שלכל אחד יש רקטום.
אגב, לא כל מי שלא מתלהב ממפתח גוף הוא אוטומטית "מתאמן כוח", יש גם כאלה שסתם לא מתלהבים. זכותם.

בעיני הילד עשה עבודה נהדרת, המבחן שלו - כמו תמיד בגילאים האלה - יהיה מבחן ההתמדה.
הוא עדיין אפרוח שרק בקע מהביצה לכן לשפוט אותו על גודל עובי בשלות, זה פשוט פאתטי.
אם יתמיד - יצליח.
אם לא יתמיד, וואלה יש מאתיים דוגמאות להבטחות שלא קויימו, ואולי גם ארבע מאות.
זה תלוי רק בו, בסופו של דבר, אבל כבר עכשיו הוא עשה משהו ש 99.9 אחוז מהחברים שלו לעולם לא יעשו.

אמרון 30-08-12 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1139902)
אמרון\ישראל. דווקא אתה בין הבילדרים שאני כן מעריך. לא "עקצתי" אותו ולא כלום סתם פתאום מר הולק נפתח פה כאילו לא יודע מה אז עניתי לו (התמונה זה סתם בצחוק ולהראות לו שלא כל מתאמני הכוח שמנים, אגב אני היום 10 קילו יותר ממה שהייתי שם אבל זה סתם היה בצחוק). שאלתי כמה הוא שוקל כי בתמונות הוא לא נראה "ענק" סתם להבין סדר גודל, יכול להיות שגם התמונות "משקרות" אז מה? זה אומר שאני בא להקניט או לקנא. זה שהוא לא מרשים אותי , אז מה? הוא לא מרשים אותי , שוב זה לא מקנאה. אמרתי הבחור עשה שינוי יפה וכל הכבוד לו אבל מפה ועד להרשים יש דרך גדולה, מאור מרשים למשל אבל לא מכל בחור שעולה על במה אני צריך להתרשם מצטער.

גבר זכותך להביע את דעתך ואני מכבד כל דעה כל עוד היא נאמרת בצורה יפה ולא מעליבה לבוא ולהגיד כמה הוא שוקל 60 קילו זה יענו לבוא ולהגיד הוא סתם קטן יכול להיות שלא הייתה לך כוונה רעה אבל ככה זה יצא לגבי הריב הזה בין המפתחי גוף לבין מתאמני כוח זה שטויות במיץ עגבניות כל החברה שמתאמנים כח אצלי במכון לא שוללים אותי ואני לא שולל אותם להפך אנחנו רק נעזרים אחד בשני זה שיש פה איזה חבורה קטנה של לא יוצלחים (ואני לא מכליל אף אחד) שכל הזמן באים להקניט זה בעיה שלהם

nadavmoore 30-08-12 17:31

אמרון אמרתי את זה כי אתה לקחת על 65 קילו והיית יותר נמוך ונראית הרבה יותר גדול ממנו (לפי התמונות) ובגלל זה שאלתי. מה גם שאין לו פלג גוף תחתון\עליון גדול במיוחד אז הערכתי, לא הייתה כאן שום כוונה להעליב. ורציתי לשאול כדי לקבל פרופורציות. כמו שאביב אמר זכותי לא להתלהב והוא גם מנה אחת מהסיבות שבגללן לא התלהבתי "מבחן הזמן" הבן אדם עשה דיאטה וחיטוב וייבוש, כל הכבוד לו אבל. אנשים כמו מאור איתי ואביב עושים זאת פעם משפרים ועוד פעם משפרים ועוד פעם משפרים ועוד פעם, מסה חיטוב מסה חיטוב ייבוש, זה משהו שאפשר להעריך בן אדם שעלה קטגוריית משקל מעד 85 ל90+ זה מדהים מבחינתי , לעשות תחרות אחת מול מתמודדים ברמה לא כזאת גבוהה ולהציג שייפ(מבחינת גודל) שהוא לא בשמיים אין פה מה להתלהב. על התהליך כתבתי כל הכבוד לילד.

nadavmoore 30-08-12 17:38

ולהגיד שמתאמני כוח כולם שמנים זה ממש לא נכון ומראה שאתם לא מבינים את המהות של אימוני כוח. בכל מראה זאת תמונה עדכנית על 85 קילו(על 178)

http://www.siz.co.il/view/jjdi1jymyimv.jpg.htm

לא הייתי מתאר את עצמי כשמן או כבעל אחוז שומן גבוה מידיי

אמרון 30-08-12 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1139920)
אמרון אמרתי את זה כי אתה לקחת על 65 קילו והיית יותר נמוך ונראית הרבה יותר גדול ממנו (לפי התמונות) ובגלל זה שאלתי. מה גם שאין לו פלג גוף תחתון\עליון גדול במיוחד אז הערכתי, לא הייתה כאן שום כוונה להעליב. ורציתי לשאול כדי לקבל פרופורציות. כמו שאביב אמר זכותי לא להתלהב והוא גם מנה אחת מהסיבות שבגללן לא התלהבתי "מבחן הזמן" הבן אדם עשה דיאטה וחיטוב וייבוש, כל הכבוד לו אבל. אנשים כמו מאור איתי ואביב עושים זאת פעם משפרים ועוד פעם משפרים ועוד פעם משפרים ועוד פעם, מסה חיטוב מסה חיטוב ייבוש, זה משהו שאפשר להעריך בן אדם שעלה קטגוריית משקל מעד 85 ל90+ זה מדהים מבחינתי , לעשות תחרות אחת מול מתמודדים ברמה לא כזאת גבוהה ולהציג שייפ(מבחינת גודל) שהוא לא בשמיים אין פה מה להתלהב. על התהליך כתבתי כל הכבוד לילד.

עוד פעם זכותך לחשוב מה שבא לך אחי אבל אני רק חייב לתקן אותך שאתה טועה אולי התמונות מטעות או לא יודע מה אבל במציאות הוא נראה גדול יחסית כמובן והרגליים שלו מצוינות סך הכל חוץ מגב הכל היה מושלם וגם הגב לא היה בפיגור מטורף ושוב פעם אנחנו מדברים על תחרות ראשונה הוא יכל להגיע לא מוכן ועדיין זה היה בסדר תחרות ראשונה אני לא מצפה מאף אחד לכלום

Scylla 30-08-12 17:55

this guy (idan) is from my gym, at first when he said he gonna go to mr israel i thought he is one of those kids that just talked but i was amazed from his determination and will power he did everything that he was told like israel said hours of aerobics etc. by the way he is pretty short (around 1.70?) and he is very heavy for his height and experience, he was lean at 85kg! and finished mass over 100kg. he actually got pretty big legs, he squats and deadlifts like all powerlifters, and for a 4-5 % fat try to compare him to other teenage builders with no legs, he got very nice ones comparison to his position. i am not a bb and wont ever be but i admire the silent ones that not brag about everything and go topless at minus 10 degrees and go out to club with Y tank top. idan is silent and admirable kid with endless determination that surprised me after i havent seen him for a month! nadav- im sorry but u r a football player that trains power to improve his football skills. u r not a ordinary pl to compare. and kids at that age all they care is to get drunk and to be on facebook so bb is better and more admirable. good luck in the future.:)

IGOR 30-08-12 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1139929)
this guy (idan) is from my gym, at first when he said he gonna go to mr israel i thought he is one of those kids that just talked but i was amazed from his determination and will power he did everything that he was told like israel said hours of aerobics etc. by the way he is pretty short (around 1.70?) and he is very heavy for his height and experience, he was lean at 85kg! and finished mass over 100kg. he actually got pretty big legs, he squats and deadlifts like all powerlifters, and for a 4-5 % fat try to compare him to other teenage builders with no legs, he got very nice ones comparison to his position. i am not a bb and wont ever be but i admire the silent ones that not brag about everything and go topless at minus 10 degrees and go out to club with Y tank top. idan is silent and admirable kid with endless determination that surprised me after i havent seen him for a month! nadav- im sorry but u r a football player that trains power to improve his football skills. u r not a ordinary pl to compare. and kids at that age all they care is to get drunk and to be on facebook so bb is better and more admirable. good luck in the future.:)

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::o hmy::ohmy:

תראו מי קם לתחיה. אופיר חיי וקיים O::

SaharKazes 31-08-12 14:54

נראה מעולה, יש עתיד!

harder 01-09-12 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1139896)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4825691_n.jpg

מה שמתסכל אותך, זה שלפעמים בא בחור במתאמן כוח , לא עבד בחיים על היד הקדמית אבל מה ? יש לו פיק יותר גדול משלך (והוא אפילו לא כזה שמן כמו שחשבת, אבל אז איך הוא עושה 150 סקוואט?1 משהו פה לא הגיוני) אגב מעל הפיק שם , זאת הכתף שלי. אל תפחד זה לא גידול

יום טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Shai 222 01-09-12 18:56

נדב שפכת אותי מצחוק
לא השתנת בגרוש...

וקיריל מה קורה עם סרטונים חדשים יא עצלן!

LiLSauce 01-09-12 22:28

שינוי מעולה ישר כח ח"ח!
כל הכבוד!

ודבר נוסף...
באשר לכל מי שצחק על נדב מור או איך שלא קוראים לו...
לפני שאתם צוחקים - תסתכלו במראה. לא רואה סיבה לצחוק עליו :s
אז כל המצחקקים על התמונה שלו.. לפני שאתם צוחקים תעלו תמונה שלכם ואז יש זכות לתת עליו ביקורת..
יאאלה אחלה שבוע!

עוד שבוע - מיאמי מחכה לי !!!
לעסק!

LB1string 02-09-12 00:16

I dont get it why ya'll holla about nadamoore or that OP which is a skinny "wannabe" bodybuilder ... ya'll skinny and weak lol

nadavmoore 02-09-12 01:46

לא יודע מה אתם צוחקים באמת. בתמונה פה רואים שיש לי רגליים יותר גדולות מכל בילדר במשקל שלי ממה שראיתי עד היום (נגיד ואני עושה חיטוב ואני 75 קילו אחרי חיטוב) ואני לא מוזרק אפילו

dani2 02-09-12 01:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1140029)
לא יודע מה אתם צוחקים באמת. בתמונה פה רואים שיש לי רגליים יותר גדולות מכל בילדר במשקל שלי ממה שראיתי עד היום (נגיד ואני עושה חיטוב ואני 75 קילו אחרי חיטוב) ואני לא מוזרק אפילו

תעשה חיטוב תבין שאתה לא בכיוון אפילו

LB1string 02-09-12 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1140029)

dude if you play ball then its kind of "okay" only if youre a fast guy. nothing personal.

the hulk 02-09-12 03:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani2 (הודעה 1140030)
תעשה חיטוב תבין שאתה לא בכיוון אפילו

75 קילו תהיה אם תעשה חיטוב ותרד ל12%, אבל אם תעשה חיטוב רציני ותרד ל6-7 אחוז, לא יישאר ממך יותר מ70...

nadavmoore 02-09-12 13:57

אני עכשיו 85 קילו על 14 אחוז שומן בערך. לרדת ל12 ייקח ממני 10 קילו? אמממ חישוב מעניין

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ