ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תוצאות ממר ישראל נאבבא 2012? תמונות יש? (https://israelbody.com/showthread.php?t=76536)

ניגרי ענק 25-08-12 11:55

נועם ריבקין שמצולם איתי באחת התמונות פה (עם התחתון הזהוב) לקח ראשון
התאכזבתי מאוד אבל אחרי שישנתי על זה החלטתי שאין טעם לדוש בזה, מלבד לציין שהתאכזבתי.
לא יהיה מכובד מבחינתי, לא הולם את מעמדי, ואין לי רצון שיצא לי שם של "קוטר", כיוון שזה ממש לא אני.
נועם הוא חבר, ואני מברך אותו.
את המסקנות שלי אני אסיק לבד.
התמונות ידברו ומדברות, ולכל אחד יש דעה, והכל לגיטימי כל עוד שהוא נאמר בכבוד.
כפי שהבטחתי, אני אעלה עוד המון תמונות שאני אמור לקבל.
אני אוסיף ואגיד כפי שכבר אמרתי בפייסבוק שלי: בעיני כל המתחרים הם גיבורים, כולם עבדו קשה, כולם סבלו, ולכולם מגיע לשמוח עכשיו ולא להתעסק בלכלוכים.

DaSpider 25-08-12 12:39

הכל מתווסף לנסיון בסופו של דבר, אין טעם להיות מדוכא...

אמרון 25-08-12 14:50

אביב אם כמה שאני אוהב אותך ואתה יודע את זה השנה לא הגעת מספיק יבש נועם היה יותר יבש וההפרדות היו הרבה יותר ברורות דבר שני השמן ששמת נתן לך מראה שומני שגם זה פגע בך

ניגרי ענק 25-08-12 15:48

יכול להיות לגבי השמן, ויכול להיות גם שההעמסה לא עבדה, אני חושב ככה היום.
לגבי יבש, הייתי יבש מוות, סופר לך אולי 2 מתחרים ברמת היובש הזאת בקאסט של כל התחרות.
לא הייתי מספיק מלא, זה כן.
בכל מקרה מכבד את דעתך.

Sahars1996 25-08-12 17:06

שמע כל הכבוד לך, אתה מודל לחיקוי !
כל האהבה והנחישות שלך בתחום,רואים שאתה מנסה להפיק את המקסימום!
הגעת לתחרות חטוב רצח,אולי היה חסר טיפה מסה,אבל נראת מצויין.
מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך,מקווה שעוד אראה אותך בבמה!
וכל הכבוד לאלירן מורגן שהיה נראה אדיר!!!

DanikNAC 25-08-12 17:50

יפה מאוד ניגרי שמור אל שייפ תבוא תנסה את מזלך אצלינו

hypertrophy 25-08-12 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanikNAC (הודעה 1139476)
יפה מאוד ניגרי שמור אל שייפ תבוא תנסה את מזלך אצלינו

מסכים....תעבור כבר לנאק!

dani2 25-08-12 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1139478)
מסכים....תעבור כבר לנאק!

מסכים גם מה שהולך בנאבא פשוט בדיחה במיוחד מה שראיתי בקטגוריה עד 75 ק"ג. אי אפשר לסמוך על השופטים. אתה במילא אומר שאתה נכנס למסה ארוכה, הייתי אומר שתנסה את מזלך מגיע לך לזכות לפחות פעם אחת אתה לא סתם עוד אחד שמתחרה.

DanikNAC 25-08-12 23:34

ממה ראיתי ולא התעמקתי ממש
במיס ביקיני היה קומבינה אל אסיה
מר ישראל החטוב לא מגיע לשלומי היו שם חברה יותר טובים
בקטגוריה של הכבדים לא מגיע לחוסאם לדעתי סולומן רואי
ראיתי עוד מלא פאשלות לא מכיר שמות
גניש היה מופצץ

DanikNAC 25-08-12 23:35

זה רק עיניין של זמן שכול החברה שבאמת אוהבים תחרות יעברו לנאק

EliC 25-08-12 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1139498)
גניש היה מופצץ

לך תהיה שופט וזהו :)

dani2 26-08-12 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EliC (הודעה 1139500)
לך תהיה שופט וזהו :)

לא אבל יש משהו ספציפית באיגוד הזה שמעורר תמיד חשד, זה לא קיים בifbb בנאק שמעתי כמה דברים אבל לא מוכחים ולא רציניים גם זה כולה עניין של דעה, בנאבא זה פשוט בדיחה זה שערורייה מה שמתקמבן שם, יש כניראה יותר מדי איגודים בארץ.

theodor 26-08-12 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanikNAC (הודעה 1139499)
זה רק עיניין של זמן שכול החברה שבאמת אוהבים תחרות יעברו לנאק

:D bullshit ! Yaki Asa judge ? Bullshit

ניגרי ענק 26-08-12 01:25

שתי תמונות, שבוע לפני התחרות:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20242001_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...34208904_n.jpg

dani2 26-08-12 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1139507)

תעבור איגוד ניגרי תעשה לעצמך טובה

bigbit 26-08-12 02:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1139459)
נועם ריבקין שמצולם איתי באחת התמונות פה (עם התחתון הזהוב) לקח ראשון
התאכזבתי מאוד אבל אחרי שישנתי על זה החלטתי שאין טעם לדוש בזה, מלבד לציין שהתאכזבתי.
לא יהיה מכובד מבחינתי, לא הולם את מעמדי, ואין לי רצון שיצא לי שם של "קוטר", כיוון שזה ממש לא אני.
נועם הוא חבר, ואני מברך אותו.
את המסקנות שלי אני אסיק לבד.
התמונות ידברו ומדברות, ולכל אחד יש דעה, והכל לגיטימי כל עוד שהוא נאמר בכבוד.
כפי שהבטחתי, אני אעלה עוד המון תמונות שאני אמור לקבל.
אני אוסיף ואגיד כפי שכבר אמרתי בפייסבוק שלי: בעיני כל המתחרים הם גיבורים, כולם עבדו קשה, כולם סבלו, ולכולם מגיע לשמוח עכשיו ולא להתעסק בלכלוכים.

y

אני אישית חושב שממש קופחת..היית חטוב ויבש באותה מידה כמעט כמו המקום הראשון רק עם הרבה יותר מסה,פרופורציה ועובי..לא ברור למה לא זכית מקום ראשון אולי לא הצלחת להציג את זה נכון על הבמה כי דיי ברור שהיית יותר טוב..
מה שכן לפי התמונות נראה שהצביעה שלך הייתה דיי חיוורת..חבל אם היית משתמש ביותר צבע בגוון הזהוב זה היה מבליט אותך הרבה יותר טוב ואז אין לי ספק שהיית מנצח..
ועוד דבר..לא מגיע לאיגוד נאב"א שתתחרה אצלהם..זה לא פעם ראשונה שמקפחים אותך בצורה מקוממת..השיפוט שם גרוע..אני היתי עד לזה בעצמי..
IFBB אמנם התחרויות לא מאורגנות ברמה הטובה ביותר אבל השיפוט שם הרבה יותר הוגן..אולי היו נפילות פה ושם אבל לאורך השנים ההחלטות שם יותר חופפות למציאות..בנאב"א השיפוט בדיחה ואני לא מתבייש להגיד את זה..זה לא קשור לכבוד לספורט או למתחרים כמו שאתה אומר..
להיפך מי שאוהב את הספורט צריך לחתור לזה שהוא הוגן כמה שיותר..לא יכול להיות ששופטים שנה אחרי שנה יעשו מעצמם צחוק..כל בר דעת רואה את זה ומתקומם והגיע הזמן שזה ישתנה..שיחליפו שם את כל השופטים לאלתר..ואתה לא צריך להתבייש ולבוא ולהגיד את זה!

אמרון 26-08-12 03:03

השיפוט בנאבא היה פשוט מזעזע במיוחד בקטגוריה הכבדה !! לגבי הקטגוריה של אביב אני ועוד חברה רציניים בתחום שאני לא יינקוב בשמם ראינו בדיוק אותו דבר אביב לא היה יבש במאה אחוז לפחות לא כמו שנה שעברה וזה פה אחד נאמר ונועם ריבקין פשוט היה יותר גזור ההפרדות היו הרבה יותר ברורות בכל מקרה אביב אני לא בא לשפוט או משהו אני רק אומר מה שראיתי אתה יודע שאני מעריך אותך מאד ואני בטוח שבפעם הבאה האובראול שלך רק לא להתייאש

monster 26-08-12 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniknac (הודעה 1139498)
גניש היה מופצץ

ספר לנו מה הולק בנאק?
אך אנטון לקח מקום ראשון?

bigbit 26-08-12 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1139513)
השיפוט בנאבא היה פשוט מזעזע במיוחד בקטגוריה הכבדה !! לגבי הקטגוריה של אביב אני ועוד חברה רציניים בתחום שאני לא יינקוב בשמם ראינו בדיוק אותו דבר אביב לא היה יבש במאה אחוז לפחות לא כמו שנה שעברה וזה פה אחד נאמר ונועם ריבקין פשוט היה יותר גזור ההפרדות היו הרבה יותר ברורות בכל מקרה אביב אני לא בא לשפוט או משהו אני רק אומר מה שראיתי אתה יודע שאני מעריך אותך מאד ואני בטוח שבפעם הבאה האובראול שלך רק לא להתייאש

זה בדיוק אחד הדברים שדיברתי עליהם בעבר..שיש חוסר עקביות בשיפוט..בחלק מהמקרים הם מעדיפים לתת יותר ניקוד על מסה ופרופורציה ובחלק מהמקרים על חיטוב ויבוש טובים יותר..
מתחרויות עבר שדווקא כמו שאמרת אביב בא יותר חטוב וגזור העדיפו ללכת לכיוון המסה יותר..אז הוא מבחינתו בא השנה ושינה דברים בידיעה שאם הוא יבוא קצת יותר גדול משנה שעברה דברים יראו אחרת
ויש חוסר עקביות בשיפוט מהבחינה הזאת..
אני בטוח שמהבמה ראית דברים בצורה אחרת ותמונות עלויות להטעות..אבל גם עם סטיית תקן רצינית אני חושב שמבחינת גב ומבחינת רגליים אביב הרבה יותר שלם וזה 2 אספקטים ששווים הרבה ניקוד..

DanikNAC 26-08-12 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי monster (הודעה 1139521)
ספר לנו מה הולק בנאק?
אך אנטון לקח מקום ראשון?

שאלה קשה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ