![]() |
ציטוט:
אתה יכול בבקשה לפרט על הפציעה שלו |
מימתי ורידים זה חלק משיפוט באוליפיה ?? אה?!!
הוא חלק כי הוא היה לא מיזמן בטיפול לייזר נוסף אז יש לו ברק בידיים... אל תישכחו שרוני הוא כושי ויש לו גנטיקה נעלה לגיי . גם בשנות האימון שלו... לכן אתם צריכים להעריך יותר את גיי... מה גם שהוא בחור ברמה יותר גבוהה מרוני...שכלית.... זה בסדר אני לא שונא את רוני ביכלל רק אתם כל הזמן זורקים שטויות על גיי.... :diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט ורידים זה יפה...ולמי שאין ורידים זה לא יפה..:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קבלו את הידיים של הדפקט הזה :d
באחת הבייספס בגודל של ראש של פרה והטרייספס בגודל של המוח של מרקוס רול וביד השנייה הטרייספס ענקי והבייספס כמו של ילדה........ אין פסל סאנדו שני |
אוהב את הגוף שלו סוס !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ג'י נראה על הפנים בתמונות האלה.
המרחק בין הלוק על הבמה ללוק מחוץ לבמה זה פשוט לא יאמן. אבל אחרי 4 תחרויות רצופות, מותר לו קצת לנוח, אולי הוא לפני סייקל, ככה זה הספורט הזה: אי אפשר תמיד להיות למעלה. אני מאמין שהוא יחזור לעצמו בזמן. |
תמונות לא תמיד משקפוץ את המראה האמיתי של מישהו מתאמן וגם פותח הפוסט בbb קום אמר שג'יי נראה הרבה יותר גדול מבתמונות...אבל : התמונות ממש לא מחמיאות וג'יי נראה שם לא במצב לפסל שני , אז נחכה ונראה מה יהיה
|
הוא נראה יותר קטן מאשר אוליימפיה 06
|
כול כך הסטתי כול כך יפה
והכי אני אוהב אצלו שלבן אדם יש ראש על הכתפיים והוא לא רק חמור עבודה שתדעו לכם גאי בן אדם מאוד אנטלגנטי |
יפה אחלה תמונות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גיימר יודע על זה נראה לי.. |
magnezium, מהסרטונים שראיתי של ג'י הוא פשוט נשמע כמו טמבל. קח דוגמה את הפרסומת שהוא עשה למכשירי כושר לאחרונה, הוא נראה כמו דביל ונשמע כמו אחד.
|
זה פרסומת,למה אתה מצפה בדיוק?
נותנים לו טקסט שהוא אמור לדקלם. רקובה אם יש לך עוד מידע על זה אז תעדכן בבקשה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ